"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

James Beattie

Re: Славия и Черно Море в битка за ЛЕ

Мнениеот James Beattie » 14 дек 2015 12:00

PFC Litex написа:
James Beattie написа:
PFC Litex написа:Много оракули в тоя форум бре.
Как се остава без играчи, къде ще идат?
Това, че отбора е изхвърлен не е равно на закрит.
Така или иначе футбола ще се поднови чак март месец
Та два месеца все ще изкарат да бъде отворен летния трансферен прозорец.

Те има къде да идат, не се безпокой ;) Берое, Лудогорец, Левски и др.
Те всичките ще разтрогнат по вина на клуба, още преди Нова година.
Искаш да кажеш, че Асприля ще стои в неактивен отбор 6-8 месеца до лятото, само заради 2 полуфинални мача за купата?

Ех мечти, мечти.
Нали знаеш, кои са повече от мечтателите...
Я сега ни кажи, какво значи неактивен отбор?

Ами, нали за това говорим. Ако евентуално изхвърлят Литекс от "А" група, не можете да почнете в някоя селска или "Б" група , преди лятото. С една дума - неактивен. Много от играчите на Литекс са чужденци и национали. Мислиш ли, че ще стоят ей така 8 месеца без да играят футбол, само заради привързаността си към великият гранд Литекс с многомилионните фенове :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Кой ще изгори?

Мнениеот sin4ec » 14 дек 2015 12:01

Литекс с нищо не е ощетен-маймуняците в оранжево се правиха на много велики. Ощетен беше Левски за Купата с отменения гол, което повлия на изхода на срещата. Такива са фактите. Това показват и кадрите. Единственият пропуск на съдията е непоказан картон на Бедоя за спречкването с първата маймуна.
А авторът е добре познат на форума дебил...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 дек 2015 12:01

dreben23 написа:Който и да е, дано да стане по-бързо, че си чакаме хората вечното служебно дерби за купа! :lol: Скоро ще посегнат и на състезателните права на Данило Асприля, просто такъв играч България не е виждала и ся ще се чудят как да му прекъснат на кариерата, може и на истинска кариера да го пратят да чука чакъл!

Значи.. понеже ден-2 бегах далече от "футбола ни" (след "мача" с Литекс).. да питам какво е направил Асприля та да му барат състезателните права?

Между другото добър е, но за мен Кешеру не му отстъпва макар да не са еднакъв тип играчи. Жоазиньо за мен лично също не падаше под него, както и 1 дето игра в ЦСКА, май се казваше Зику. Това за чужденците поне, сигурно и други има ама не ми се мисли сега.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Славия и Черно Море в битка за ЛЕ

Мнениеот PFC Litex » 14 дек 2015 12:02

акО много цапа и мирише.
Предложих облог на половината форума да се хванем на бас по 1000 лв., че нищо няма да се случи, но на никой не му стиска.
Казвай си адреса да дойда и да отидем при един нотариус и да хванем баса, съгласен ли си?
Изображение

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 14 дек 2015 12:02

Brannik82 написа:
EvgeniEvgeni написа:Здравейте!!! Много ми е интересно как ще се развият нещата около прекратения двубой на Левски и Литекс. Какви ще са последствията? ... Много ясно се видя, че съдийската бригада изпълнява поръчка на някого, въпроса е на кого? И малко дете би видяло как отбора от Ловеч бе брутално ощетен. Жал ми е за момчетата на Литекс, определено трудът на отбора отиде на вятъра. Не обвинявам никого, просто ми е интересно от къде дойде поръчката, хората в черно да извършат това. Много може да се говори по този въпрос, но аз искам да наблегна на друго. Значи сега Литекс би трябвало според правилника да бъде изваден от първенството. Да, така е, но при положение, че се стигне до яснота кои е купил съдийската бригада, и кои стой зад тази поръчка, какво ще последва? Давам пример: Примерно се доказва, че от даден отбор са подложили натиск върху хората в черно. Според мен изваждане от групата и директно при селата. Аз гледам реално на нещата, и съм убеден в това, че Стойчо Стоилов правилно извади отбора. Докато не се намери основния виновник за поръчката, то отбора на Ловеч трябва да продължи с участието си в първенството. И без никакви глоби на Стойчо Стоилов и на Литекс като цяло. Както се казва: Невинен до доказване на противното. Благодаря ви!!!

Много дебили и олигофрени се навъдиха в тоя форум.... Не е истина просто....

мда, трябва да останат да леят мисли и мъдрост, само тези, които вкарват по една смяна полицаи в болница и празнуват служебни победи
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 дек 2015 12:07

sin4ec написа:Литекс с нищо не е ощетен-маймуняците в оранжево се правиха на много велики. Ощетен беше Левски за Купата с отменения гол, което повлия на изхода на срещата. Такива са фактите. Това показват и кадрите. Единственият пропуск на съдията е непоказан картон на Бедоя за спречкването с първата маймуна.
А авторът е добре познат на форума дебил...

Литекс не беше ощетен, просто тия картони си бяха издирвани умишлено, което не е нормалното в случая.

И между другото ако хоп.. Литекс остане в елита ви отива на кино теорията, че това е благовиден предлог за да се слеят с ЦСКА по бързата процедура. Па тогава сам се питай защо беше нужно да търсят прекратяване на мача и скандал.

Аз лично съм почти сигурен, че поне някои хора на Герена знаеха какво ще стане, бяха спокойни за трите точки.
Също така мисля, че някои от играчите на Литекс не бяха уведомени: Асприля и Бумал според мен не бяха посветени хаха.

И ако се окаже, че идеята на Литекс не е била да си намерят повод да излязат от шампионата (както други фенове на Левски твърдят) наистина не се сещам за друга причина, освен подарък 3 точки заради които Литекс може да си батисат сами мача.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 14 дек 2015 12:10

Така зададен въпроса, може да има интересен отговор - "Литекс", заради напускането на мача, "Левски", заради поредната вандалщина на публиката им, "Лудогорец", заради заканата на Домусчиев. Като прибавим ЦСКА и "Локо" сф, ега ти първенството. Да влизат - Созопол, Поморие и Несебър и първенството да се играе от май до септември само на морските стадиони. Кеф!
Но мен повече ме вълнува въпроса за поделената любов. Тази между Боса на Държавата и Боса на "Левски" и другата между Боса на Държавата и Боса на Работодателите. Или ще ги менкаме шампионите като при комунизма - тогава се редуваше Армията с Милицията под одобрителните погледи на Тато, а сега ще се редуват Политика-бизнесмен и Работодателя-олигарах под погледа на онзи, който му мачкаше ушите.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 14 дек 2015 12:14

Кой ще изгори?

ЦСКА! БФС няма да ги допусне до участие в "Б" група (проф.футбол), докато не си изплатят задълженията.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 дек 2015 12:14

Трите точки дето възнамеряват да им отнемат на мен си ми звучат като 6, а нищо чудно да станат и 9 ако ги оритат и за купа. :lol: Три по документи и три от сефтето. Ама разкопаха недрата с големио компресор направо, остана само да се построи стадион "Славия" според вертикалната планировка и всичко ще е ток и жица. Томето да му мисли какво ще пише следващия път в статията, че всичко им го изтроси и ги цапардоса с гибрива лопата по босовските им кратуни. :)

А ти не се безпокой, те все ще измислят някакво провинение. Примерно тича и прави финтове по-бързо отколкото Влади Гаджев свива прежда. Аз затова зададох на Ники и убави въпроси, да видим ще отговори ли някак.

[offtopic]Ако не отговори, може да се опита някой тук да отговори: Смятате ли, че щом грейнат прожекторите на ЦСКА с нещо новаторско из Европа и света, лошите вадят по-големи и по-ярко светещи прожектори, с които да ги засенчат? :) и другия въпрос: Има ли пуснат опасен щам на болестта "Луда крава" в обществото? Айде мозъчна атака малко да им направим на умните глави. :)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 14 дек 2015 12:17, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 дек 2015 12:16

Кой ще изгори не знам, но със сигурност няма да е виновният.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Архив”