Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Националният фронт на Марин льо Пен претърпя поражение ?
Крайнодясната революция тепърва ще настъпи в Европа. За ужас на болшевишките либерални плъхове, след като това стане факт, ще започнем строежа на новото европейско бъдеще именно с отсъждане на заслуженото на колаборационистките либерални псета.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Re: Тема за политика - Свят
THE G.A.M.E написа:fcb_bg написа:THE G.A.M.E написа:Кой да изнася ?
Щатите. Нали Смит изпраска статията.
Ма съм се начел на такива плашеши петролния пазар статии с аха-аха тръгнали мирикански петрол към Европата.
Е, аз имах на предвид Иран.
Инак Щатите може да са на загуба при пласиране под дадена цена, ама де да ги знаеш, може да искат просто да правят мръсно.![]()
Другият вариант е - умишлено обезценяване на петрола, заради план за нов енерго-продукт.![]()
Бали му ма'ата... Но всички експерти казват, че петролът ще продължи да поевтинява в следващите 5 години.![]()
Баси нострадамусите ...
Аз и по-горе го казах - притеснява ме, че бутат петрола надолу, за да окаже влияние на икономиката на Русия, тъй като им готвят война

Леевски, оле

-
- Контакти:
boabbb написа:THE G.A.M.E написа:fcb_bg написа:THE G.A.M.E написа:Кой да изнася ?
Щатите. Нали Смит изпраска статията.
Ма съм се начел на такива плашеши петролния пазар статии с аха-аха тръгнали мирикански петрол към Европата.
Е, аз имах на предвид Иран.
Инак Щатите може да са на загуба при пласиране под дадена цена, ама де да ги знаеш, може да искат просто да правят мръсно.![]()
Другият вариант е - умишлено обезценяване на петрола, заради план за нов енерго-продукт.![]()
Бали му ма'ата... Но всички експерти казват, че петролът ще продължи да поевтинява в следващите 5 години.![]()
Баси нострадамусите ...
Аз и по-горе го казах - притеснява ме, че бутат петрола надолу, за да окаже влияние на икономиката на Русия, тъй като им готвят войнаАко не е това, само бензина и нафтата да падат, аз съм навит
Някой знае ли каква е реалната цена да добивания петрол,та говори за бутане надолу?
На еврогейците явно не им стига чернилко-арабския терор над белите хора, говорят за тероризма, но не виждат основите му - небялото нашествие.
Това се нарича мазохизъм, жалко че у нас е същото и трябва да слушаме кресливите либерал-герберасти и протестърските олигофрени, платени от "Америка за България".
Това се нарича мазохизъм, жалко че у нас е същото и трябва да слушаме кресливите либерал-герберасти и протестърските олигофрени, платени от "Америка за България".
-
- Контакти:
Messi_fan написа:boabbb написа:Висша форма на наглост ...САЩ към журналистка на руска телевизия: Задаваш безумни въпроси!
Напрежението между Вашингтон и Москва се пренесе и в брифинг залата на Държавния департамент на Съединените американски щати, съобщи „Сабах“.
Журналистка на руската телевизия „RT“ (Russia Today) бе обвинена от говорителя Джон Кърби, че задава безумни въпроси.
Причина за конфликта и раздразнението на говорителя на външното министерство на САЩ стана въпрос на журналистката за напрежението между Турция и Ирак и разполагането на турски войски близо до град Мосул.
Джон Кърби заяви, че въпросите на дамата са безумни и нелепи и ако бе на нейно място, би се засмял на себе си, ако задава подобно въпроси.
Гаян Чихакян от RT реши да разнищи въпроса дали иракското правителство иска преразглеждане на споразумението за сигурност с водената от САЩ коалиция и какво е мястото и позицията на американските власти по оста Анкара – Багдад.
Джон Кърби заяви, че коалицията „иска да провежда атаки срещу „Ислямска държава“ в Ирак – с пълното сътрудничество и съгласие на иракското правителство“.
Ние искаме Турция и Ирак да изгладят конфликта и сме убедени, че го правят, а вие искате да направите от това голям проблем, каза още говорителят на Държавния департамент на САЩ.
На 4 декември Турция изпрати 130 войници, танкове и артилерийски оръжия в Северен Ирак. Москва остро осъди Анкара и разполагането на военни до град Мосул без съгласието на местните власти.
Реджеп Ердоган от своя страна заяви, че разполагането на турски военни е било по искане на иракския премиер Хайдер ал-Абади преди година.
Това е повече от скандално.Лично аз съм погнусен и отвратен от такова нагло и безочливо поведение. Срам и позор.
Станалото в Париж преди два дни,не е ли по-важно за бъдещето на света от разните пушки,самолети,танкове и други оръжия,по които се прехласвате.
Клуб Z
"Всички 195 държави, участващи във форума за промени на климата в Париж, единодушно приеха окончателния документ.
Основната цел е да се забави темпа на глобалното затопляне. Държавите категорично решиха да не позволят покачване на глобалните температури над 2 градуса и даже да направят всичко възможно за постигане на нива до 1.5C. Така затоплянето на планетата ще се върне към нивата на доиндустриалното развитие на човечеството.
Ще бъде създадена и специална работна група, която ще следи за изпълнението на предписанията от форума в Париж. Предвижда се и отделянето на поне 100 милиарда долара след 2030 година за преминаване към екологични производства на енергия."
Реална цена на природен ресурс
Няма такова нещо като "реална цена" . Има цена, която се определя на обикновения закон за търсене и предлагане
Саудитска Арабия вдига добива, Щатите почват да продават, Иран излиза на пазара с няколкото си милиарда барела
цената се срива яко 

Леевски, оле

-
Марин Льо Пен първият тур печелеше в много региони! Във втрия тур губи, което ме навежда на мисълта , че изборите във Фрация са фалцифицирани в полза на либерастите!
-
CTAHKO написа:Мдаам, пъзелът започва да се разплита![]()
Оръжието, използвано при атентатите в Париж е доставено от САЩ
Оръжието, използвано в терористичния акт в Париж е било внесено във Франция от САЩ. Серийните номера на оръжието, произведено от „Застава“, отговарят на карабини изнесени за САЩ за частна фирма Century Arms – Florida – печално известна оръжейна компания, която неведнъж е продавала нелегално оръжия, чрез „кухи“ посредници на екстремистки групировки. Въпросът е: как оръжието от САЩ е попаднало в ръцете на терористите от ИД, прекосило е океана и е внесено във Франция?
Серийният номер на полу-автоматичния пистолет М92, използван при смъртоносните атаки, за които отговорност пое ИДИЛ, в Париж на 13 ноември, 2015 сочи, че е бил доставен от оръжейната фабрика „Застава“ на компанията Century International Arms през май 2013 година
Собственика на Century Arms във Флорида „изчезна“, след като информацията започна да циркулира в медиите. ТВ-репортери и журналисти се опитват безуспешно да се свържат с него, но той не вдига телефона си. Същевременно магазинът на компанията е бил затворен. Century Arms купува и препродава оръжия от военен клас. Компанията купува оръжията отвън и ги препродава на дилъри в страната. Century Arms е една от най-големите американски компании, които се занимават с продажбата на оръжия.
Компанията има държавни лицензи в Джорджия, Вермонт, които ѝ позволяват да внася и сглобява оръжия, разрушителни устройства и едрокалибрени оръжия, както и бронебойни амуниции.
Century Arms е замесена в десетки скандали. През 2011 година изтекоха документи в WikiLeaks, сочещи че компанията търгува оръжия с „неоторизирани доставчици“. Други разкрития сочат, че компанията е поръчала стотици автомати WASR-10 от Румъния, които е препродала на мексикански нарко-картели. Оръжия на Century Arms са използвани и при извършването на политически покушения и черни операции на тайни служби.
През 1987г. комисия към Сената разследва и доказа, че Century Arms е доставяла незаконно оръжие на подкрепяните от САЩ бунтовници в Никарагуа като част от скандалът „Ирангейт“ от времето на втория мандат на Рейгън. Тогава ЦРУ, чрез Century Arms е продало оръжие и на намиращият се под оръжейно ембарго Иран.
Волен като ги проказваше тези неща в предаването "Неделник", вие му се смяхте, ето , че сега Волен излиза прав!Факт!
-
- Контакти:
boabbb написа:Реална цена на природен ресурсНяма такова нещо като "реална цена" . Има цена, която се определя на обикновения закон за търсене и предлагане
Саудитска Арабия вдига добива, Щатите почват да продават, Иран излиза на пазара с няколкото си милиарда барела
цената се срива яко
Хайде бе,няма!Тогава как фирмите участват на търг?Можеш ли да продаваш нещо под себестойността му продължително време?
petko.h.markov написа:boabbb написа:Реална цена на природен ресурсНяма такова нещо като "реална цена" . Има цена, която се определя на обикновения закон за търсене и предлагане
цената се срива яко
Хайде бе,няма!Тогава как фирмите участват на търг?Можеш ли да продаваш нещо под себестойността му продължително време?
Може, викат му "дъмпинг"

Леевски, оле