Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Спам тема vol.2
Само на мен ли форумът е тежък ? 

THE G.A.M.E написа:Само на мен ли форумът е тежък ?
Ноу трафик, паднали са сървърите сигур. Не се случва за пръв път

-
Groucho написа:THE G.A.M.E написа:Само на мен ли форумът е тежък ?
Ноу трафик, паднали са сървърите сигур. Не се случва за пръв път
Пооправи се малко, ама гледам, че в раздела на Левски потребителите значително са намалели, което можеби обеснява оправянето.

И са кво ? Ще има ли още хора гледащи професионалния футбол в България ? Закривай.
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”
Италия май с най-тежка група на Ойропското
Титлата е ясно, че отива при Кралицата, а Рой става рицар 

Groucho написа:Италия май с най-тежка група на ОйропскотоТитлата е ясно, че отива при Кралицата, а Рой става рицар
Глупости .Русия и Уелс като нищо може да ги подхлъзнат , но си мисля , че ще прескочат групата .
Гуанджоу Евъргранде ще играят срещу Барселона на полуфинал за световното клубно направиха много голяма победа срещу Клуб Америка браво на Китайците 

matador написа:Гуанджоу Евъргранде ще играят срещу Барселона на полуфинал за световното клубно направиха много голяма победа срещу Клуб Америка браво на Китайците
И аз много се .За тях съм нна турнира .Сега очаквам Санфрече да бият Мазембе после ги очаква Ривър Плейт .
И шнур за телевизията , че не предават мачовете .
ЕМИЛ написа:matador написа:Гуанджоу Евъргранде ще играят срещу Барселона на полуфинал за световното клубно направиха много голяма победа срещу Клуб Америка браво на Китайците
И аз много се .За тях съм нна турнира .Сега очаквам Санфрече да бият Мазембе после ги очаква Ривър Плейт .
И шнур за телевизията , че не предават мачовете .
Дават ги май, по БНТ HD.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага