Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот vaskonti » 13 дек 2015 21:02

sin4ec написа:Интересно, че нищо не споменавате за гола на Гаджев, чието отменяне повлия на резултата в Ловеч, но Минев бутнал Асприля в гръб, докато онзи умишлено му пречи да изпълни фаул( което е за жк, между впрочем)...???
И kak това докосване поваля двуметров мъж-канара? Минев е явно спец по киоку-шинкай или прама-бинду енергия, айде байгън с тия глупости! Но щом е за Бащицата, Той е винаги прав, нали ви обеща Оздравяване и светли бъднини. Цял живот си бъркате по дупките, ние не сме забравили врътката и цирка от Онази година, нито превеликата ви победа с 4-1 с Кюрда треньор, нито вечните ви победи в Ловеч, когато ви трябват. Жалко за момчетата от Ловеч, че станаха жертва на тази гнусна палячувщина, аз винаги съм имал симпатии към този отбор-те не са виновни за капутските изпълнения на шефа си.
А Стоикас Стоилас, дето се направи на бабаит на човечеца с жигулката и онзи го гръмна като мръсно коте, го знаем всички. Нещастен комплексиран селяндур. До онзи ден се пцуват с Домуз аа като мангали, сега пък са партия и се подкрепят, заеви...

Пречкането на Асприля е за картон само ако е имало преди това сигнал за изпълнение на нарушението. Имаше ли такъв?
Ако Асприля преигра в тази ситуация, интересно какво мислиш за двамата сини играчи при червените картони, особено във втория случай?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 дек 2015 21:07

Groucho написа:
vaskonti написа:Освен това, според Момиров на Минев не е даден червен картон не за друго, а защото е било много рано в мача. А не защото нарушението е безобидно. Интересното е, че вие сте съгласни с подобен абсурден аргумент.

Въпрос на тълкуване на изказването на Момиров. Според мен не трябва да се акцентира само върху червеното, ама как да е.

"Толкова рано в мача не може да се покаже червен картон, освен това при такова бутане, което е при спряла игра и в гръб. Това си е жълт картон и съдията правилно го показа", завърши Момиров.

Минев си е бастун, който за мен няма място в Левски, не ми се занимава с него. И според мен получи жълт, защото бутането му беше за жълт, а не защото мачът беше в ранна фаза.

Съдията поряза ли толкова жестоко Литекс, че да напуснат терена? С "да" или "не", ако може 8-)

Трите ситуации са напълно идентични - има бутане, едно в гръб и две лице в лице. За мен и в трите случая може да се мине без червен картон, особено след като още в първия случай такъв не е показан. Проблемът не е в това дали нарушенията заслужават червен картон или не, проблемът е че критерият е различен в на практика идентични ситуации.

Естествено, че напускането е идиотска постъпка.
[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 дек 2015 21:19

vaskonti написа:проблемът е че критерият е различен в на практика идентични ситуации.

Проблемът е, че хората са различни. Някои мислят, че ситуациите са идентични, а други не са на това мнение.

А Гаджев (не му прави чест, разбира се, че заподскача така около тъча) се зарадва, защото разбра, че си тръгва от работа един час по-рано.
И в нашата фирма реагираха така, когато в събота казаха 17.00, а не 18.00 :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 дек 2015 21:23

vaskonti написа:Пречкането на Асприля е за картон само ако е имало преди това сигнал за изпълнение на нарушението. Имаше ли такъв?
Ако Асприля преигра в тази ситуация, интересно какво мислиш за двамата сини играчи при червените картони, особено във втория случай?

Асприля преигра очевадно. И изкара жк на Минев-програма максимум, щото съдията не е тъпак! А сините играчи са един. ;) . Йонсен го удари два пъти, не един път. А в наказателното постъпката на нигара е показателна колко тъп може да бъде - рядко срещана глупост! Това за мен е или пълна олигофрения, или умишлено търсене на скандал, аз лично залагам на второто. Не вярвам някой, ако и да е нигар, да е толкова тъп!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 дек 2015 21:23

Groucho написа:
vaskonti написа:проблемът е че критерият е различен в на практика идентични ситуации.

Проблемът е, че хората са различни. Някои мислят, че ситуациите са идентични, а други не са на това мнение.

А Гаджев (не му прави чест, разбира се, че заподскача така около тъча) се зарадва, защото разбра, че си тръгва от работа един час по-рано.
И в нашата фирма реагираха така, когато казаха 17.00, а не 18.00 :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Толкоз ли е мързелив, бре? ;)
Според мен се зарадва, че няма да му се налага да играе още едно полувреме срещу Асприля и да бере срам ;)
... ама той си знае
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 дек 2015 21:24

Така е, хората са различни. Блъскането в гръб е къде къде по-безобидно от блъскане лице в лице. Нищо общо нямат двете, говорим за съвсем различни неща.
А пък удар с лакът в лицето си е мъжка игра, според някой. Хората са различни, прав си.
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 дек 2015 21:27

sin4ec написа:
vaskonti написа:Пречкането на Асприля е за картон само ако е имало преди това сигнал за изпълнение на нарушението. Имаше ли такъв?

Асприля преигра очевадно. И изкара жк на Минев-програма максимум, щото съдията не е тъпак! А сините играчи са един. ;) . Йонсен го удари два пъти, не един път. А в наказателното постъпката на нигара е показателна колко тъп може да бъде - рядко срещана глупост! Това за мен е или пълна олигофрения, или умишлено търсене на скандал, аз лично залагам на второто. Не вярвам някой, ако и да е нигар, да е толкова тъп!

Питам те как реагираха "ударените" сини играчи, дали и те не преиграха лекичко? Ударени ли бяха според теб или просто избутани по подобен на Минев начин?
[/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 13 дек 2015 21:29

Голяма защита удряте на оранжевите. Слочаенос? 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 дек 2015 21:30

sin4ec написа:

Всички преиграха ... и Асприля и Бедоя (в двата случая) ... аз даже си помислих, че в края на полувремето на Бедоя му се е спукал апендикса .... :)
Футболът отдавна не е мъжка игра .... заеви.

ПП: Така и не разбрах защо Бедоя 2 пъти се навираше в лицето на Йонсен .... по-точно в гърдите :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 дек 2015 21:36

Очевидно Йонсен, а и Перез, са доста по-здрави от Бедоя, та предполагам, че на испанеца не му трябва много, за да падне под блъскането на чернилките и законите на физиката, ако биеш към преиграване от негова страна, разбира се. :roll:
Не става ясно кой е вторият визиран от теб син играч, моля да поясниш.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”