99 години от българската победа срещу руския флот при Балчик
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 99 години от българската победа срещу руския флот при Ба
Днес явно е модерно да си русофоб! Не ме интересува какви са били целите на Русия във войната с Турция през 1877г,но за нас тази война е ОСВОБОДИТЕЛНА.Нека поне малко да сме благодарни на тази държава,която е причината днес да не носим фесове и потури!
pepo50 написа:Днес явно е модерно да си русофоб! Не ме интересува какви са били целите на Русия във войната с Турция през 1877г,но за нас тази война е ОСВОБОДИТЕЛНА.Нека поне малко да сме благодарни на тази държава,която е причината днес да не носим фесове и потури!
Да благодарни сме , но нищо повече .Нали не мислиш , че Русия ни освобождава щото сме много готини пичове ?
- anihilator
- Контакти:
Благодарим ви Български герои.
- vg_vasilev
- Контакти:
HoUs4oOL написа:DANS написа:Българофобията на руските тролове край няма, срам нямате ли!?
Не и няма да е лошо да спреш да пишеш глупости и да отвориш една тема за Стефан Неманя, без който въстанието за независимост на Асеневци щеше да е неуспешно, великия жупан заслужава паметник в България, а има хора, които дори не знаят кой е, ей това е срамното!!!
Аз примерно не го знаех, въпреки че съм учил доста история. Просто такива са били учебниците навремето.
А за войната срещу Русия - изключително глупаво е , че в нея сме били съюзници с Турция. Това означава , че не си държим на позицията и има-няма през 20-30 години си меним. Само вижте - за малко над 100 години какво става - освобождава ни Русия, после се бием против нея, после втората световна започваме като съюзници на Германия, а завършваме войната като съюзници на Русия. После 40 години комунизъм със СССР, СИВ, Варшавски договор, сега сме натовци - против Русия,влязохме в еврогейския съюз, който е пред разпад и в момента никой не знае след 2-3 години накъде ще ни задуха вятъра.
Между другото - на 8.12.2015 година в Брюксел е подписано споразумение за обособяване на административна област Тракия, която да е един вид под юрисдикцията на Турция. Но никой не го е споменал - нито по телевизии, нито по вестници....
pepo50 написа:Днес явно е модерно да си русофоб! Не ме интересува какви са били целите на Русия във войната с Турция през 1877г,но за нас тази война е ОСВОБОДИТЕЛНА.Нека поне малко да сме благодарни на тази държава,която е причината днес да не носим фесове и потури!
И да си говорим на Турски.

- vg_vasilev
- Контакти:
anihilator написа:Благодарим ви Български герои.
ЕМИЛ написа:pepo50 написа:Днес явно е модерно да си русофоб! Не ме интересува какви са били целите на Русия във войната с Турция през 1877г,но за нас тази война е ОСВОБОДИТЕЛНА.Нека поне малко да сме благодарни на тази държава,която е причината днес да не носим фесове и потури!
Да благодарни сме , но нищо повече .Нали не мислиш , че Русия ни освобождава щото сме много готини пичове ?
Че за какво друго?

... и после внезапно си направих секуро.
arni написа:pepo50 написа:Днес явно е модерно да си русофоб! Не ме интересува какви са били целите на Русия във войната с Турция през 1877г,но за нас тази война е ОСВОБОДИТЕЛНА.Нека поне малко да сме благодарни на тази държава,която е причината днес да не носим фесове и потури!
И да си говорим на Турски.
Не се знае. Милион и кусур арменци са нямали късмета да говорят изобщо на никакъв език. Тъй че не се знае.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- botevist_75
- Контакти:
Nuke написа:Неутрален написа:Голямо БРАВО на автора ! Нека червените чугунени тикви и рубладжиите се заврят в мишите дупки , СЕГА ! ТОВА Е ИСТИНАТА , друга няма тя е само една и за всички е еднаква и тя е РУСИЯ ВИНАГИ Е БИЛА ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ. Поклон пред смелите герои на България ! Бесило за русофилите и чуждопоклонниците, било то западно или източно ориентирани.
С Русия ни СВЪРЗВА история, писменост, вяра, култура, език...няма как да изтриеш това! Колкото до бесенето - чакам да дойдеш да ме обесиш. Ако не съм умрял от смях преди това.![]()
![]()
Имаш право твоя милост,на Русия сме дали писменост,вяра,култура...., т.е всичко. Като родител на дете.Често го забравят и си присвояват някои неща,ама нека сме снизходителни.Нали ако твоето дете направи беля,пак ще си го обичаш

botevist_75 написа:Nuke написа:Неутрален написа:Голямо БРАВО на автора ! Нека червените чугунени тикви и рубладжиите се заврят в мишите дупки , СЕГА ! ТОВА Е ИСТИНАТА , друга няма тя е само една и за всички е еднаква и тя е РУСИЯ ВИНАГИ Е БИЛА ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ. Поклон пред смелите герои на България ! Бесило за русофилите и чуждопоклонниците, било то западно или източно ориентирани.
С Русия ни СВЪРЗВА история, писменост, вяра, култура, език...няма как да изтриеш това! Колкото до бесенето - чакам да дойдеш да ме обесиш. Ако не съм умрял от смях преди това.![]()
![]()
Имаш право твоя милост,на Русия сме дали писменост,вяра,култура...., т.е всичко. Като родител на дете.Често го забравят и си присвояват някои неща,ама нека сме снизходителни.Нали ако твоето дете направи беля,пак ще си го обичаш
То тогава, бая деца имаме. Ама защо пък сичките са мадафакъри? Има нещо нередно...

... и после внезапно си направих секуро.