Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот PFC Litex » 13 дек 2015 19:13

Цитирам си мнението тук, тъй като другата тема е заключена

Captain Stottlemeyer написа:
PFC Litex написа:Член 24, алинея 9 е достатъчно красноречива, така че локвайте тази тема, нищо градивно няма да в нея, ще е поредната клоака на форума.

Член 24, алинея 9 от кое?! Всички във форума не сме правни корифеи като теб... :oops:
П.П. Иначе във футболните правила (Laws of the Game) няма членове. ;)

Хем не сте правни корифей, хем дискутирате правни въпроси... той българина разбира от всичко, нормално.
Всеки един уважаващ себе си футболен запалянко, който търси градивна дискусия по дадени въпроси, а не да се прави на шут с иронични коментари е прочел телеграфично разпоредбите за да не се излага, като кифладжия, както наш Стойчо.
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 дек 2015 19:17

Това важи само за резултат за срещата сама за себе си. Като среща от даден турнир има добавъчни санкции.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 дек 2015 19:30

Това, което съм цитирал означава, че този мач не може да се преиграе и точно това искам да споделя, и нищо повече.
Изображение

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 13 дек 2015 19:32

Официално становище на Българския футболен съюз относно срещата Левски (София) - Литекс (Ловеч)

Във връзка с инцидентите довели до прекратяването на двубоя между Левски (София) и Литекс (Ловеч) от 20-тия кръг на „А“ ПФГ, Българският футболен съюз уверява обществеността, че в най-кратки срокове случилото се на стадион „Георги Аспарухов“ ще бъде внимателно разгледано от съответните комисии. Отговорните лица за скандалната развръзка ще бъдат наказани според Дисциплинарния правилник. Българският футболен съюз изразява съжалението си от възникналите скандални действия, довели до грозните финални сцени на срещата и напомня, че всеки един клуб трябва да носи отговорност за решенията си, както на терена така и извън него.

Отдел „Връзки с обществеността и медии“
http://www.bfunion.bg/news/6122
Последна промяна от Vailo на 13 дек 2015 19:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 дек 2015 19:33

Интересен блъф пробваха от Литекс, ама то пък се оаза, че точно в тоя мач съдията си е бил перфектен и сега всички вкупом крещят каква мафия било всичко, само и само да се създаде впечатление за някаква нередност... а то такава имаше де, не свириха фаул за симулация на вратаря на Литекс :D
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 дек 2015 19:45

Слушам тоя Камишев и плача от смях... Как може толкова некадърни хора да има в БФС :(
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 дек 2015 19:45

Човека не може да изтълкува едно от правилата си, като хората, а ние очакваме футбола ни да върви напред. ПЪЛНА ЧИСТКА В ШИБАНОТО БФС НА МОМЕНТА!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 13 дек 2015 19:48

Нова телевизия сложи край на казуса!!! Току що Нова телевизия показа факсимиле от Правилника на БФС в което пише,че отбор който напусне самоволно по една или друга причина даден мач ГУБИ ПРАВОТО СИ НА КОНТЕСТАЦИЯ ИЛИ ОБЖАЛВАНЕ НА СЛУЖЕБНА ЗАГУБА!!! Интересно е че и същия отбор според Нова и правилника ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗВАДЕН ОТ ГРУПАТА. Такъв случай вече е имало тази година и Места е бил изваден! АМИН!
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 дек 2015 19:53

forever bluet написа:Нова телевизия сложи край на казуса!!! Току що Нова телевизия показа факсимиле от Правилника на БФС в което пише,че отбор който напусне самоволно по една или друга причина даден мач ГУБИ ПРАВОТО СИ НА КОНТЕСТАЦИЯ ИЛИ ОБЖАЛВАНЕ НА СЛУЖЕБНА ЗАГУБА!!! Интересно е че и същия отбор според Нова и правилника ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗВАДЕН ОТ ГРУПАТА. Такъв случай вече е имало тази година и Места е бил изваден! АМИН!

Какво ще кажеш за Партизан Червен бряг през 2013?
Също така били ми напомнил, с какво бе наказан отбора на Витоша Бистрица, за неявяване на футболен мач?

Имам усещане, че си мислите, че живеем в бяла държава, където спазването на законите, наистина се прави, а не да се лъкатуши из тях с цял облагодетелстване на един или друг.

Аз също искам наказанията да са сурови, но ме е адски яд, че същото няма да бъде сторено.

Виж, какво съм цитирал горе, така че Нова, какво различно са казали?

Отново ви напомням да се готвите за купата, тъй като в момента се търсят вратички да ви вкарат служебно на 1/2 и вероятно ще ги наредят нещата.
Изображение

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 13 дек 2015 19:56

PFC Litex написа:
forever bluet написа:Нова телевизия сложи край на казуса!!! Току що Нова телевизия показа факсимиле от Правилника на БФС в което пише,че отбор който напусне самоволно по една или друга причина даден мач ГУБИ ПРАВОТО СИ НА КОНТЕСТАЦИЯ ИЛИ ОБЖАЛВАНЕ НА СЛУЖЕБНА ЗАГУБА!!! Интересно е че и същия отбор според Нова и правилника ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗВАДЕН ОТ ГРУПАТА. Такъв случай вече е имало тази година и Места е бил изваден! АМИН!

Какво ще кажеш за Партизан Червен бряг през 2013?
Също така били ми напомнил, с какво бе наказан отбора на Витоша Бистрица, за неявяване на футболен мач?

Имам усещане, че си мислите, че живеем в бяла държава, където спазването на законите, наистина се прави, а не да се лъкатуши из тях с цял облагодетелстване на един или друг.

Аз също искам наказанията да са сурови, но ме е адски яд, че същото няма да бъде сторено.

Виж, какво съм цитирал горе, така че Нова, какво различно са казали?

Нищо няма да ти кажа. Въпроса е приключен! Правилника е ясен. Както е ясно и че ЛиЦецка или Лиска или Литекс-ЦСКА не може да има. Днес един ми избяга с едни 1000 лева ти ако искаш да връзваме?
Членестоногите са примитивни създания

Върни се в “Литекс”