Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dmd
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот dmd » 13 дек 2015 16:38

joro65 написа:http://prntscr.com/9dn170

Засадата при втория гол на Литекс в Ловеч :)

Каква засада има тук,пасът е на дясно?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 дек 2015 16:49

dmd написа:
joro65 написа:http://prntscr.com/9dn170

Засадата при втория гол на Литекс в Ловеч :)

Каква засада има тук,пасът е на дясно?

И е няколко секунди след това. Ако беше направен стоп кадър още няколко секунди по-рано, можеше и да са пред наказателното на микре.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 дек 2015 17:09

Кашчей написа:
NOMER14 написа:Кашчей, не ми отговори за дузпата срещу С.Ирландия преди 43 години?

Аз някъде да съм оспорвал дузпата, че питаш само мен?
Бест фаулира(ритна) Бонев в тяхното наказателно поле, и въпреки че топката беше много далеко от там съдията свири дузпата, с която резултатът стана 3:0.
Доволен?!

А да, и Бест беше изгонен.

Шайките трябва да знаят, че в нашата и световна футболна история има такава дузпа, в която са замесени две големи имена, но дали са ги чували.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 дек 2015 17:15

NOMER14 написа:
Кашчей написа:
NOMER14 написа:Кашчей, не ми отговори за дузпата срещу С.Ирландия преди 43 години?

Бест фаулира(ритна) Бонев в тяхното наказателно поле, и въпреки че топката беше много далеко от там съдията свири дузпата, с която резултатът стана 3:0.
Доволен?!

Шайките трябва да знаят, че в нашата и световна футболна история има такава дузпа, в която са замесени две големи имена, но дали са ги чували.

Това е минало и заминало, 1972-а е доста назад във времето. На мен друго ми е безкрайно любопитно в този казус:
-Ако съдията на мача наистина е пропуснал да даде официално край на мача, то това е формално нарушение на правилата и от Литекс са в правото си да искат преиграване, като този мач все едно че не се е играл. Дори наказанията не трябва да важат при преиграването.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 13 дек 2015 17:28

Ultra_Levski_1914 написа:Разбирам, че на вас децата на БКП вие трудно да мислите ама ти си написал толкова смешни неща, че нямам думи!
Защото първо когато сравняваш две трибуни, трябва им гледаш капацитета, редовете и големината на блокове, а не да говориш на изуст. Бас държа, че не си стъпвал на Герена сигурно. Защото сектор Б на Герена събира над 6000 човека разделени в 3 основни блока и 2 полублока до тях. С общо 32 реда всеки! Което прави средно по 1500 човека само в един блок и 750 човека в малките!
От своя страна сектор Г на армията събира над 5000 човека, разделение в 5 блока и един полублок! С общо 24 реда! Което прави по около 900 човека във вътрешните ви блокове и 450 в малкия ви!
Ако не вярваш си го сметни сам и си го провери!
Така, че е смешно да говорим за сравнение между трибуните. Щото 2 блока на армията са съвсем малко повече от един на Герена! Да не говорим, че тази есен нямате и 50% от нашата обща бройка която събрахме. Само с Лудогорец събрахме повече от колкото вие за 10 мача на село! Затова е смешно да говорим за бройка!
А за великата ви хореография която нямаше нищо общо с клубът ви а с някакъв филм, щом и се радвате ОК. Там е разликата между нас и вас, ние правим хореография за клубът и сектора ни, ви за разни филми! Въпрос на възгледи!

Изображение

С какво ви друсат вас,бе хорица,чак почва да не ми е смешно,а тъжно :( вие се ебавате нали :( тея неща за посещаемостта и хореографията не ги пишете сериозо.

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 13 дек 2015 17:33

Vladislav написа:
angel93 написа:Само аз ли мисля че в ситуацията в 15тата минута с Минев-Данило Асприля му пречеше да бие фал и преигра от лекото побутване на Минев , беше напълно резонно да поучи жълт картон само...

Искаш да кажеш че испанеца не преигра, така ли?

Минев бутна с една ръка Асприля абсурдно е при това че искаше да бие фала да бъде показан червен картон.A Бедоя бе изблъскан с 2 ръце при това че е 50 кила с мокри гащи....

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 дек 2015 17:42

angel93 написа:
Vladislav написа:
angel93 написа:Само аз ли мисля че в ситуацията в 15тата минута с Минев-Данило Асприля му пречеше да бие фал и преигра от лекото побутване на Минев , беше напълно резонно да поучи жълт картон само...

Искаш да кажеш че испанеца не преигра, така ли?

Минев бутна с една ръка Асприля абсурдно е при това че искаше да бие фала да бъде показан червен картон.A Бедоя бе изблъскан с 2 ръце при това че е 50 кила с мокри гащи....

2 пъти изблъскан.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 дек 2015 17:50

Кашчей написа:
NOMER14 написа:
Кашчей написа:

Доволен?!

Това е минало и заминало, 1972-а е доста назад във времето. На мен друго ми е безкрайно любопитно в този казус:
-Ако съдията на мача наистина е пропуснал да даде официално край на мача, то това е формално нарушение на правилата и от Литекс са в правото си да искат преиграване, като този мач все едно че не се е играл. Дори наказанията не трябва да важат при преиграването.

Мача официално не е приключил. Ако обърнеш внимание и в сайта на БФС няма присъдени точки за този мач. Ще има след като се произнесат СТК и ДК на БФС. Ако ти направи впечатление нямаше призоваване футболистите на Литекс да се върнат на терена . Около една минута след като футболистите на Литекс съдията и дежурния делегат казаха на играчите на Левски ,че мача няма да се доиграе. Това е защото след демонстративното напускане на играчите на Литекс те няма как да се върнат на терена да доиграват мача. Демонстративно напускане на терена по правилник значи червен картон за играча които го е направил . В случая значи червен картон на всичко играчи ,които са го направили. Главния съдия и дежурния делегат нямат право в такъв случай да решават какъв трябва да е крайния резултат от мача- описват каквото са видяли и го изпращат в БФС ,там съответните комисии да решават каквото ще решават .

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 13 дек 2015 17:56

За сетен път се убеждавам,че в Литекс е пълно с долни, селски, лайнарски мутри! Каква наглост трябва да имаш,за да искаш преиграване на мача? Като сте толкова ербап микренските защо не останахте да доиграете? Защо унизихте Люпко? Няма значение какво е свирил съдията. Ако всяка селска трупа вземе да напуска мачове ей така,къде отива футбола??? Трябваше ли при престъпното съдийство срещу отбора на гелосаната мастия / шутовете на Моци и отменения гол на Махмудов/ след отменения гол на Гаджев в Ловеч,или при явната засада при втория гол на заводския отбор Латекс, Левски да напусне терена? Това не е решение. След като си имал топки да напуснеш,носи си последствията. Явно селяните се уплашиха и скочиха срещу Левски. Днес и оня мазния делиормански бей се изцепи,че подкрепяли Левски. Как не го е срам тоя селяк бе? Да не говорим за оня мургавия шмъркач от Ловеч,който си позволи да обижда Левски. Прост цървул,но има възмездие за такива като него,съдбата си знае работата! Преди малко не дадоха дузпа за Локо Пловдив,ама те още са на терена . Ако има и най-малка възможност да изритат този изкуствен селски отбор завинаги от Футбола ,да го направят! Забвение за отбора на трола и куция!
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 дек 2015 18:02

honda написа:
Кашчей написа:
NOMER14 написа:
Кашчей написа:

Доволен?!

Мача официално не е приключил. Ако обърнеш внимание и в сайта на БФС няма присъдени точки за този мач. Ще има след като се произнесат СТК и ДК на БФС. Ако ти направи впечатление нямаше призоваване футболистите на Литекс да се върнат на терена . Около една минута след като футболистите на Литекс съдията и дежурния делегат казаха на играчите на Левски ,че мача няма да се доиграе. Това е защото след демонстративното напускане на играчите на Литекс те няма как да се върнат на терена да доиграват мача. Демонстративно напускане на терена по правилник значи червен картон за играча които го е направил . В случая значи червен картон на всичко играчи ,които са го направили. Главния съдия и дежурния делегат нямат право в такъв случай да решават какъв трябва да е крайния резултат от мача- описват каквото са видяли и го изпращат в БФС ,там съответните комисии да решават каквото ще решават .

Ами, ако съдията изгони примерно 4 човека от един отбор мачът също трябва да бъде прекратен, но трябва и да се свири край. Ако мачът формално не е завършил на какво основание от ДК ще вземат решения. Да, за крайният резултат трябва да има решение, но мачът трябва да е официално приключен. Сега ситуацията е все едно на полувремето ДК да се събере и да вземе решение по казус от първото полувреме. Ако си спомняш, когато Каварна отказаха да играят с вас, съдията даде начало на мача и веднага след това и край. Дори единият отбор да не се яви на терена по някаква причина, след определеното за изчакване време, съдията е длъжен да даде начало на мача и край на мача. Едва след това ДК може да взема решения.

ПП-Не видях Г. Йорданов да застане на центъра, да вдигне две ръце нагоре, да свирне два пъти късо и един път дълго и да посочи към съблекалните с ръцете си, ти видя ли нещо такова на стадиона, или пред телевизора?!
Последна промяна от Кашчей на 13 дек 2015 18:05, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Литекс”