joro65 написа:http://prntscr.com/9dn170
Засадата при втория гол на Литекс в Ловеч
Каква засада има тук,пасът е на дясно?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
joro65 написа:http://prntscr.com/9dn170
dmd написа:joro65 написа:http://prntscr.com/9dn170
Каква засада има тук,пасът е на дясно?
Кашчей написа:NOMER14 написа:Кашчей, не ми отговори за дузпата срещу С.Ирландия преди 43 години?
Аз някъде да съм оспорвал дузпата, че питаш само мен?
Бест фаулира(ритна) Бонев в тяхното наказателно поле, и въпреки че топката беше много далеко от там съдията свири дузпата, с която резултатът стана 3:0.
Доволен?!
А да, и Бест беше изгонен.
NOMER14 написа:Кашчей написа:NOMER14 написа:Кашчей, не ми отговори за дузпата срещу С.Ирландия преди 43 години?
Бест фаулира(ритна) Бонев в тяхното наказателно поле, и въпреки че топката беше много далеко от там съдията свири дузпата, с която резултатът стана 3:0.
Доволен?!
Шайките трябва да знаят, че в нашата и световна футболна история има такава дузпа, в която са замесени две големи имена, но дали са ги чували.
Ultra_Levski_1914 написа:Разбирам, че на вас децата на БКП вие трудно да мислите ама ти си написал толкова смешни неща, че нямам думи!
Защото първо когато сравняваш две трибуни, трябва им гледаш капацитета, редовете и големината на блокове, а не да говориш на изуст. Бас държа, че не си стъпвал на Герена сигурно. Защото сектор Б на Герена събира над 6000 човека разделени в 3 основни блока и 2 полублока до тях. С общо 32 реда всеки! Което прави средно по 1500 човека само в един блок и 750 човека в малките!
От своя страна сектор Г на армията събира над 5000 човека, разделение в 5 блока и един полублок! С общо 24 реда! Което прави по около 900 човека във вътрешните ви блокове и 450 в малкия ви!
Ако не вярваш си го сметни сам и си го провери!
Така, че е смешно да говорим за сравнение между трибуните. Щото 2 блока на армията са съвсем малко повече от един на Герена! Да не говорим, че тази есен нямате и 50% от нашата обща бройка която събрахме. Само с Лудогорец събрахме повече от колкото вие за 10 мача на село! Затова е смешно да говорим за бройка!
А за великата ви хореография която нямаше нищо общо с клубът ви а с някакъв филм, щом и се радвате ОК. Там е разликата между нас и вас, ние правим хореография за клубът и сектора ни, ви за разни филми! Въпрос на възгледи!
Vladislav написа:angel93 написа:Само аз ли мисля че в ситуацията в 15тата минута с Минев-Данило Асприля му пречеше да бие фал и преигра от лекото побутване на Минев , беше напълно резонно да поучи жълт картон само...
Искаш да кажеш че испанеца не преигра, така ли?
angel93 написа:Vladislav написа:angel93 написа:Само аз ли мисля че в ситуацията в 15тата минута с Минев-Данило Асприля му пречеше да бие фал и преигра от лекото побутване на Минев , беше напълно резонно да поучи жълт картон само...
Искаш да кажеш че испанеца не преигра, така ли?
Минев бутна с една ръка Асприля абсурдно е при това че искаше да бие фала да бъде показан червен картон.A Бедоя бе изблъскан с 2 ръце при това че е 50 кила с мокри гащи....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Кашчей написа:NOMER14 написа:Кашчей написа:NOMER14 написа:Кашчей, не ми отговори за дузпата срещу С.Ирландия преди 43 години?
Доволен?!
Шайките трябва да знаят, че в нашата и световна футболна история има такава дузпа, в която са замесени две големи имена, но дали са ги чували.
Това е минало и заминало, 1972-а е доста назад във времето. На мен друго ми е безкрайно любопитно в този казус:
-Ако съдията на мача наистина е пропуснал да даде официално край на мача, то това е формално нарушение на правилата и от Литекс са в правото си да искат преиграване, като този мач все едно че не се е играл. Дори наказанията не трябва да важат при преиграването.
honda написа:Кашчей написа:NOMER14 написа:Кашчей написа:NOMER14 написа:Кашчей, не ми отговори за дузпата срещу С.Ирландия преди 43 години?
Доволен?!
Това е минало и заминало, 1972-а е доста назад във времето. На мен друго ми е безкрайно любопитно в този казус:
-Ако съдията на мача наистина е пропуснал да даде официално край на мача, то това е формално нарушение на правилата и от Литекс са в правото си да искат преиграване, като този мач все едно че не се е играл. Дори наказанията не трябва да важат при преиграването.
Мача официално не е приключил. Ако обърнеш внимание и в сайта на БФС няма присъдени точки за този мач. Ще има след като се произнесат СТК и ДК на БФС. Ако ти направи впечатление нямаше призоваване футболистите на Литекс да се върнат на терена . Около една минута след като футболистите на Литекс съдията и дежурния делегат казаха на играчите на Левски ,че мача няма да се доиграе. Това е защото след демонстративното напускане на играчите на Литекс те няма как да се върнат на терена да доиграват мача. Демонстративно напускане на терена по правилник значи червен картон за играча които го е направил . В случая значи червен картон на всичко играчи ,които са го направили. Главния съдия и дежурния делегат нямат право в такъв случай да решават какъв трябва да е крайния резултат от мача- описват каквото са видяли и го изпращат в БФС ,там съответните комисии да решават каквото ще решават .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта