Кашчей написа:Captain Stottlemeyer написа:Кашчей написа:ДАНС-чо, защо пропусна годишнините от разгрома на СС дивизия "Принц Ойген" в Югославия и от Дравската епопея, или тогава Българската армия не е била българска. И битките на ген. Вазов нещо не те въодушевяват за теми в прослава на военните победи на българския войник, ама те са срещу англичани и французи и е неудобно да пишеш за тях, нали "родолюбецо"?!?
Ами вземи и
напиши ти нещо за тези битки, на всяка манджа мерудийо!

ДАНС-чо не е единственият оторизиран да пише на исторически теми във форума. Явно е по-лесно да седиш отстрани и да сипеш премъдрости...

Кептън, точно ти ли ми го казваш, ъм?!
ДАНС-чо се прави на родолюбец и си пуска т.н. "теми", но нещо все в една посока му духа вятърът на родолюбието.
Руското трол, е много просто трол, пак лъже и манипулира!
Ето, какво съм написал за Уорлик, битката при Срацин и Стражин, за българсите летци ..........
20 април 2012 г.
DANS написа:Тоя индивид като го видя или чуя за него започва да ми се гади, това мекотело направи паметник на американските летци-агресори загинали по нашите земи, паметника е на територията на посолството на САЩ, защо ли го е скрил там от народната любов!?
По време на войната над България са били свалени точно 115 съюзнически самолета, убитите летци-агресори са 204, пленените летци са 329, англо-американците са загубили въздушната война над България и затова още ги боли, аз се гордея с подвига на българските летци-герои от изтребителната авиация които храбро са защитили родината, също така се гордея и от подвизите на парашутната бригада при Страцин и Стражин, всички те са воювали за България!
Паметника на българските летци и този на парашутната бригада се намират на 20-30 метра отдясно на Народното Събрание, малки и скромни, питам се дали Уорлик ще благоволи да поднесе цветя на тези герои, нали противника трябва да се уважава?!
gong/viewtopic.php?f=53&t=104393Много по лесно е на руския трол да храчи лайна, отколкото да бъде обективен