Графът написа:alexdb написа:Графът написа:голям го вадиш, ама аз гледах два мача с ваше участие от сряда насам и твърдя, че сте пълен кенеф. ако изключим страничните фактори просто нямате футболни аргументи срещу литекс или греша? отстъпвате и като единици, само виж минев, милиев и карнер и ги сравни с защитата на литекс. да не говорим за рохас, виана и арсенио. асприя няма място в тия сравнения. зле сте, това отричаш ли го?
Няма какво да гледам. Видяхме ги кви титани са всичките изброени от тебе срещу Йеглава, а така също ги видяхме как биха във вторник - отменен редовен гол, ако съдийско подпиране и втори гол от засада.
А за аргументите си глей третодивизионното тимче. Още миналата година станаха трети във вечната класация куц кон - демек най-много поредни мачове без гол, а сега ритат топка по села, махали и паланки.
ти верно си зле.
слагаш ли си всичкото имущество като залог за горните две твърдения: 1 вторият гол на литекс в мача за купата е от засада. 2 литекс ще бъде изваден от групата.
аз те питам при положение, че пускате 4 гола и сте с числено превъзхоство, бяхте ли по-добрият отбор? говеждото заяждане ми е ясно, не можеш да го избегнеш, но и интелектът ти е малко ми се види. първо ме цитираш и ми честитиш баража, после пак ме цитираш и ме пращаш в селските групи. струва ми се, че и ти като инж. гонзо си магистър, без да имаш средно, иначе не мога да си обясня как си толкова разпилян в отстояването на позиця.
Пишеш под поста на една майна. А отново те питам какво значение има субективното ти мнение? Колкото гола пускаме си е наш проблем. Численото превъзходство изобщо не е залог за успех, особено в турнирен мач. Ако мача в Ловеч беше за шампионат изключвам редовното време щеше да си завърши 1:0. А това, че Литекс е повел на полувремето нищо не значи. Да не говорим са смешните теории на припознаващ антилевскар. Като стигнем до вашия антирекорд от миналата година 10 мача без вкаран гол тогава се обяснявай. До тогава си глей селските мачове и сънувай как ще се припознавате и ще ставате ЛИСКА