Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот PFC Litex » 12 дек 2015 23:59

Captain Stottlemeyer написа:
PFC Litex написа:Затваряйте цирка, кака се ожени.
Който е гледал трето полувреме по БНТ знае, за какво става дума.
Аз ви казах още след мача, че никой няма да вадят, но тук се прескачахте един друг да ни закриват, сливат, а Боримиров оня дето се бие на детски футболни мачове и конспирации му се привидяха.

Боримиров си понесе заслуженото наказание - 1 година забрана да посещава спортни мероприятия и солидна глоба, защото нарита един цървул, който псуваше съдията. ;) И вие ще си понесете наказанието. Селяни бяхте, селяни сте и селяни ще си останете, след като се оставяте на едно мутренско джудже да ви е*ава както си иска. :lol: И най-малко "Левски" ви е виновен за това - кой каквото си го направи, друг никой не може да му го направи. ;) "Трето полувреме" по БНТ можеш да си го запишеш и да си го гледаш и слушаш, блеейки унесен в сладки мечти. Правилникът е категоричен! Трябва да ви извадят! А дали "Литекс" ще прави компания на "Гигант" - Белене или на "Ботев" - Козлодуй, или пък ще консумирате оранжево-червената любов с красноармейците като "Цицекс", мен лично хич, ама хич не ме интересува. "Живей и остави и другите също да живеят". Лека нощ! :)

Правилника е наистина ясен, но тук много юристи, а ако ми покажеш, къде оправдавам действията на Стоилов тогава ми разтягай тези теории и т.н.
Изображение

rossi67
Контакти:

Мнениеот rossi67 » 13 дек 2015 00:07

Teo написа:
Torino FC 1906 написа:
Teo написа:Всеки нормален човек които държи на отбора, би го извадил! Така се прави, а не да те правят на клоун на терена!

:lol: :lol: :lol:
Че , онзи с комисионата и другия идиолога на червените реваха дълго време от съдиите що ли не извадиха отбора всеки мач да не се гаврят с тях , се замисли бе тролче ?

Колко ЧК и ДУЗПИ да дадат на ФК Левски, че еййй богууууу тая топка да влезе в пустата врата на Ловеч? :lol:
@ Яд ме е, че Стоилов извади отбора... трябваше още унижение... вратаря я ловеше тая дузпа!!!!!

Фен на отбор от В група да говори за унижение.... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 13 дек 2015 00:08

Страстите почват да са уталагат и да се погледне спокойно на нещата .
Има хора в този форум който сигурно си спомнят 96-та година финала за купата и изваждането на отбора на Левски от Лафчис !?
Лично аз бях на този мач и знам бруталното подпиране за Славия но не това е важно .... когато наизлезеха вбесени Лафчис и Цупето , то половината от нашите не искаха да излизат и ги дърпаха на тъч линията да се приберат в съблекалнята !
А днес какво беше .... онези на спринт се прибраха , все едно само това и чакаха ..... е мен трудно ще ме убедите , че не е всичко пунта мара да си върти номерата Гришата !!!
Жалко за футбола и колкото и да мразя Латекса ... футболното дерби на България през последните 10-на години беше с тях не с червените !
Сбогом

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 00:09

djd написа:
Аз ви казах още след мача, че никой няма да вадят, но тук се прескачахте един друг да ни закриват, сливат, а Боримиров оня дето се бие на детски футболни мачове и конспирации му се привидяха.

Аз не съм го гледал, но в наредбата всичко си пише.
Ако играчите напуснат самоволно терена, им се спират правата за 1 година и отборът се вади от групата.
Но ако напуснат по нареждане на служител на клуба, играчите не се наказват. От това следва, че няма как отборът да бъде изваден от групата, тъй като това било равносилно на спиране на правата на играчите - по средата на сезона няма как същият отбор да бъде включен в друга група.
Така че Литекс си остава в А група, Стойчо го наказват с парична глоба и това е.

То ти подобни локуми разтягаше май като ЦСКА-то нямаше да го гонят и да го наритат в долните дивизии.
Много си в грешка розов. Играчите няма да бъдат наказани, а от момента на налагане на наказание на клуба - вадене от първенството те стават свободни агенти, поради неизпълнение на ангажиментите по договора им от страна на клуба. Така че Микренския си няма представа как сам си го начука и то до сливиците :) А най-ми е кеф в случая, че дисциплинарния правилник беше променен по този начин заради Томето Лафчис когато извади Левски от финала за купата срещу Славия и БФС-то видяха, че там има дупка, та я запълниха :)

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 00:14

rossi67 написа:
Teo написа:
Torino FC 1906 написа:
Teo написа:Всеки нормален човек които държи на отбора, би го извадил! Така се прави, а не да те правят на клоун на терена!

:lol: :lol: :lol:
Че , онзи с комисионата и другия идиолога на червените реваха дълго време от съдиите що ли не извадиха отбора всеки мач да не се гаврят с тях , се замисли бе тролче ?

Колко ЧК и ДУЗПИ да дадат на ФК Левски, че еййй богууууу тая топка да влезе в пустата врата на Ловеч? :lol:
@ Яд ме е, че Стоилов извади отбора... трябваше още унижение... вратаря я ловеше тая дузпа!!!!!

Фен на отбор от В група да говори за унижение.... :lol: :lol: :lol:

Ахъм. А колко гола трябва да отменят на Левски и колко засади не трябва да вдигат, че Осъм и Каузата да бият? :mrgreen:

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 13 дек 2015 00:17

Телетата ще ги закрием в Разград. Най-голямата измет на България. :lol:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 дек 2015 00:18

Бившият международен съдия и настоящ административен директор на Локомотив (Пд) Атанас Узунов коментира скандалния мач между Литекс и Левски.

"Георги Йорданов абсолютно правилно свири дузпа в полза на Левски и изгони Рафаел Перес от Литекс в ситуацията в 45-ата минута, която после доведе до прекратяване на мача", коментира Узунов.

Кумът на Христо Стоичков отказа да анализира останалите спорни ситуации през първото полувреме с аргумента, че започнал да гледа дербито на ХХ кръг едва след 20-ата минута при резултат 0:1.

"Началото на мача ме завари на една сбирка, която продължава и в момента, и по тази причина не успях да видя дори повторенията на останалите спорни ситуации, които разбрах, че е имало в началото на двубоя - добави Узунов. - Но за случилото се в 45-ата минута категорично заставам зад решенията на Георги Йорданов - те са безупречни!".

Дългогодишният №1 сред футболните арбитри у нас допълни, че няма никакво намерение да става адвокат на Георги Йорданов, като продължи:

"За тенденция при Йорданов и дума не може да става. За мен той е сред топ реферите в момента по българските футболни терени заедно със Станислав Тодоров, Георги Кабаков, Ивайло Стоянов, Цветан Кръстев и Николай Йорданов. Освен това не е и от т.нар. фамилни рефери от първо, второ или трето поколение, с които в последно време се напълни родната ни съдийска колегия".
Хайде феновете на аматьорските отбори да се поуспокоят малко
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 13 дек 2015 00:21

Не, защото ще трябва да анулират служебната победа на Левски, а от Лудогорец ще изгубят само една точка за равния предния кръг! Това не е в интерес на #КОЙ, баш-тата на де що има съдия в България.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 00:21

PFC Litex написа:
Captain Stottlemeyer написа:

Боримиров си понесе заслуженото наказание - 1 година забрана да посещава спортни мероприятия и солидна глоба, защото нарита един цървул, който псуваше съдията. ;) И вие ще си понесете наказанието. Селяни бяхте, селяни сте и селяни ще си останете, след като се оставяте на едно мутренско джудже да ви е*ава както си иска. :lol: И най-малко "Левски" ви е виновен за това - кой каквото си го направи, друг никой не може да му го направи. ;) "Трето полувреме" по БНТ можеш да си го запишеш и да си го гледаш и слушаш, блеейки унесен в сладки мечти. Правилникът е категоричен! Трябва да ви извадят! А дали "Литекс" ще прави компания на "Гигант" - Белене или на "Ботев" - Козлодуй, или пък ще консумирате оранжево-червената любов с красноармейците като "Цицекс", мен лично хич, ама хич не ме интересува. "Живей и остави и другите също да живеят". Лека нощ! :)

Правилника е наистина ясен, но тук много юристи, а ако ми покажеш, къде оправдавам действията на Стоилов тогава ми разтягай тези теории и т.н.

Не съм чул някой юрист да твърди нещо различно от това, което е очевидно разписано. При напускане на терена на единия отбор клуба се вади от първенството. Има изключение за футболистите, ако са накарани да напуснат терена от президента на клуба или др. служебно лице. Тогава те отървават наказанието. По ясно от това здраве - правете разлика между клуб и футболисти. Футболистите живи и здрави след изваждането на клуба от първенството автоматично стават свободни агенти и ще се пръснат из другите отбори или в чужбина. Единственият неясен въпрос е какво става с клуба и откъде ще продължи - от Б група и ще се води служебно изпаднал ако успее да вземе лиценз или от окръжните групи. Мисля, че по-логичното е да мине за служебно изпаднал, а последния да играе бараж за оставане в А група. Но да видим. Мисля, че с този отбор има някакъв много голям проблем и микренеца всячески се опитва да се отърве от него по един или друг начин. То ще си покаже скоро.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 00:23

Cicero написа:Не, защото ще трябва да анулират служебната победа на Левски, а от Лудогорец ще изгубят само една точка за равния предния кръг! Това не е в интерес на #КОЙ, баш-тата на де що има съдия в България.

Преди да пишеш глупости чети правилата и наредбите. Минало е повече от половината първенство така че оттук до края като изритат Литекс ще се присъжда служебна победа за другия отбор. Така че пак червените мераци не се сбъдват. Абе много просто нещо сте вие розовите :)

Върни се в “Литекс”