Captain Stottlemeyer написа:PFC Litex написа:Затваряйте цирка, кака се ожени.
Който е гледал трето полувреме по БНТ знае, за какво става дума.
Аз ви казах още след мача, че никой няма да вадят, но тук се прескачахте един друг да ни закриват, сливат, а Боримиров оня дето се бие на детски футболни мачове и конспирации му се привидяха.
Боримиров си понесе заслуженото наказание - 1 година забрана да посещава спортни мероприятия и солидна глоба, защото нарита един цървул, който псуваше съдията.И вие ще си понесете наказанието. Селяни бяхте, селяни сте и селяни ще си останете, след като се оставяте на едно мутренско джудже да ви е*ава както си иска.
И най-малко "Левски" ви е виновен за това - кой каквото си го направи, друг никой не може да му го направи.
"Трето полувреме" по БНТ можеш да си го запишеш и да си го гледаш и слушаш, блеейки унесен в сладки мечти. Правилникът е категоричен! Трябва да ви извадят! А дали "Литекс" ще прави компания на "Гигант" - Белене или на "Ботев" - Козлодуй, или пък ще консумирате оранжево-червената любов с красноармейците като "Цицекс", мен лично хич, ама хич не ме интересува. "Живей и остави и другите също да живеят". Лека нощ!
Правилника е наистина ясен, но тук много юристи, а ако ми покажеш, къде оправдавам действията на Стоилов тогава ми разтягай тези теории и т.н.