Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот nitro77 » 12 дек 2015 21:21

Teo написа:Нали се сещате, че това което направи Стоилов си е правилно.... като ти режат отбора брутално и то ОЧЕВАДНО при положение, че водиш с 0:1... това си е емоционална реакция! И аз да бях и аз щях да извадя отбора! Както и всеки един които си обича клуба и гледа как една пасмина утайки с черни екипи се гаврят с него :idea:

Извинявай, рядко пиша тук, не съм нито от "Левски", нито от ЦСКА, привърженик съм на "Дунав" (Русе). Смея да твърдя, че емоционалната реакция е възможно най-лошата в това положение, особено когато става въпрос за професионални клубове, каквито се водят на хартия всички в А и Б група. Всеки може да си обича клуба, наистина не е приятно да се чувстваш ощетен от съдиите, но подобно поведение е недопустимо за футболен ръководител!
Единственото обяснение за мен е предварително подготвен сценарий, за какъвто говори Боримиров. Изхвърляне на "Литекс" и резервен вариант за ЦСКА в случай, че не ги допуснат в Б група догодина.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 12 дек 2015 21:21

TheKoi4i написа:Въпросът е кога Литекс ще се слее с приятелките си от Панчака и защо трябваше Левски, а и цялата ни футболна общественост да бъде въвлечена в подобно извращение и зле режисиран театър.

Tи нормален ли си да свързваш Левски с цялата футболна общественост,та цялата футболна общественост е пострадала от авантите в полза на Левски,този отбор Левски е възникнал за да бъде вечно бутан от съдии,от комисии ,министри,правилници и т.н.и това е още от първото първенство до днес.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 дек 2015 21:23

Трябва да ни извадят и за задължени да го направят, а Левски с тоя умрял отбор ще станат Щампион, когато цъфнат налъмите, като и за следващия сезон не е сигурно.
Изображение

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 12 дек 2015 21:23

Впрочем дали някой забеляза, че играчите на Литекс бяха като дрогирани и от 1-вата минута търсеха провокации? По какъв начин Йонсен беше провокиран от Бедоя, че първо го фаулира с удар в главата, после 1 път го бутна, та се наложи и 2-ри път да го бутне, така че да падне? По какъв начин мангала от защитата беше провокиран? Бедоя не докосна вратаря, той се претъркули и си продължи, а нашия директно си го хвана за врата и го тръшна. И от какво всъщност са недоволни селяците? Единственото, за което могат да претендират и то не особено основателно е ситуацията на Минев, която е същата като бутането на Йонсен, ама 1-вото бутане, за което той може би и картон нямаше да получи. Виж 2-рото бутане нямаше нищо общо със ситуацията на Минев.
Последна промяна от TheKoi4i на 12 дек 2015 21:24, променено общо 1 път.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 12 дек 2015 21:23

Vladislav написа:Щом са такива правилата да ги вадят. Дето се вика да са чели преди да правят каквото и да е. Друг е въпроса че съдийството беше меко казно безобразно. Не знам за какъв реален червен картон говорите за Йонсен. Двамата се блъскаха и ситния испанец се тръшна като заклан. Не видях единия да е направил нещо повече от другия. Ако това е ЧК то и на Минев е задължителен. При положението накрая на полувремето има фаул срещу вратаря, който незнайно защо не се свири. Следва глупава реакция, съчетана отново със немалка симулация и ЧК. Тук има вече някакво хващане за гушата и т.н... ОК, реално е. При положение че не е дал и чистия фаул (т.е. играта продължава) това си е дузпа- да.. Лакета на Гаджев си е абсолютно за гонене. Само че за такива нарушения се гонят само играчи на определени отбори (и Левски и Литекс не са от тях). Всички тук говорят и за отменен гол за "Левски" в Ловеч. Гол не е бил признаван, че да бъде отменян. Цялата работа е някакви грозни компенсации. Ако тези олигофрени в черно свирят каквото си е няма да има проблеми. Само че те са страхливци и като чуят за "други начини" и подобни такива и пълнят гащите.

Да нямате проблеми с очите от морския въздух? В ситуацията в последната минута на полувремето НЯМА и помен от нарушение на Бедоя, краката им се разминават на 30 см, бразилчето се пльосва в опит да изкара картон на Бедоя и в разправии да затворят полувремето... Перез реагира като нерез и хваща Бедоя за гушата - червен картон и нарушение, в наказателното поле - дузпа, простичко е.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 12 дек 2015 21:24

TheKoi4i написа:Впрочем дали някой забеляза, че играчите на Литекс бяха като дрогирани и от 1-вата минута търсеха провокации? По какъв начин Йонсен беше провокиран от Бедоя, че първо го фаулира с удар в главата, после 1 път го бутна, та се наложи и 2-ри път да го бутне, така че да падне? По какъв начин мангала от защитата беше провокиран? Бедоя не докосна вратаря, той се претъркули и си продължи, а нашия директно си го хвана за врата и го тръшна. И от какво всъщност са недоволни селяците? Единственото, за което могат да претендират и то не особено основателно е ситуацията на Минев, която е същата като бутането на Йонсен, ама 1-вото бутане, за което той може би и карто нямаше да получи. Виж 2-рото бутане нямаше нищо общо със ситуацията на Минев.

И според мен допинга за да издържат на 210 минути за 3 дни им беше дошъл повечко, особено на Нерез :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2015 21:25

nitro77 написа:
Teo написа:Нали се сещате, че това което направи Стоилов си е правилно.... като ти режат отбора брутално и то ОЧЕВАДНО при положение, че водиш с 0:1... това си е емоционална реакция! И аз да бях и аз щях да извадя отбора! Както и всеки един които си обича клуба и гледа как една пасмина утайки с черни екипи се гаврят с него :idea:

Извинявай, рядко пиша тук, не съм нито от "Левски", нито от ЦСКА, привърженик съм на "Дунав" (Русе). Смея да твърдя, че емоционалната реакция е възможно най-лошата в това положение, особено когато става въпрос за професионални клубове, каквито се водят на хартия всички в А и Б група. Всеки може да си обича клуба, наистина не е приятно да се чувстваш ощетен от съдиите, но подобно поведение е недопустимо за футболен ръководител!
Единственото обяснение за мен е предварително подготвен сценарий, за какъвто говори Боримиров. Изхвърляне на "Литекс" и резервен вариант за ЦСКА в случай, че не ги допуснат в Б група догодина.

Как може да се режисира подобно нещо... това ако е режисиран сценарии значи и Левски трябва да са участвали в него предварително... аре стига глупости... съдията се опита да компенсира Таско от ония ден, ама направо го задмина по наглост !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 дек 2015 21:25

nitro77 написа:

Съгласен съм с тебе но говориме за Ст. Стоилов а него главата не го слуша!
За другото не съм съгласен, защо сценария да е на Литекс да отидат в Б група за да правят врътки с ЦСКА там като правилата са същите?
Защо да не си ги направят врътките в А група? ЦСКА няма нищо общо с този случай и този мач, Боримиров не знам и той какви ги говори и него
не го слуша главата много и мисълта му върви като на чичо Пенчо малко.

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 12 дек 2015 21:25

Що примерно Гонзо не извади отбора в сряда, когато по престъпен начин ни бе отнет 1/2 финала? Очевадно редовен гол, покрита с 2 метра засада ... Доста по - некадърно съдийство от днес, но това ни е жалката футболна картинка.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 12 дек 2015 21:26

nitro77 написа:

Абсолютно съм съгласен с теб. Иначе Боримиров е твърде тъпо парче за да съчини дори сценарий от филмче по BabyTV.

Върни се в “Литекс”