Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 14 дек 2015 11:19

Победа за Левски
35
33%
Равен
21
20%
Победа за Литекс
49
47%

Общо гласове: 105

Потребителски аватар
анто маина

Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.

Мнениеот анто маина » 12 дек 2015 20:10

Мистри написа:
анто маина написа:
ralka_levskarka написа:Мед ми капе :lol:
Делегата ли е, какъв е, след мача каза, ЧК и дузпа, както и отсъди съдията.

Друго се чудя, що за купата не напуднаха така :mrgreen:

Е какво да каже,и теб да те лепнат с камък в главата и ти няма да знаеш какви ги плещиш :)

И то "люляков "камък :lol:
Ти някога бил ли си на стадион?

Не само вие от Левски сте по стадионите.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 дек 2015 20:11

PFC Litex написа:Какво прави Минев в гръб при спряна игра и има ли право на същото?
Това според правилника на футболната игра, как се санкционира?

Никой рефер не спазва правилника на 100 % в противен случай голяма част от мачовете ще се прекратяват, защото единият отбор ще е останал с по-малко от необходимият брой играчи.
Или пък на мач ще има средно по 10 дузпи за дърпане и бутане в наказателното поле при статичните ситуации.

Аз ти пиша, че подобни ситуации в другите първенства, също не се наказват с ч.к.
Не е реално изведнъж да почнем да искаме от реферите да свирят на 100 % по-правилник.

Ето, аз не съм съгласен с единият ч.к. на Литекс, но споделих по-назад защо рефера се е натегнал.
Лично ситуацията с Минев, я отсъди така, както биха я отсъдили минимум 90 % от съдиите в Европа.

И това го знаеш не по зле от мен. ;)
Последна промяна от THE G.A.M.E на 12 дек 2015 20:12, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 12 дек 2015 20:11

PFC Litex написа:
THE G.A.M.E написа:
PFC Litex написа:
honda написа:За Минев- жълт картон, ситуацията не е за червен картон.

Удар без топка в гръб при спряна игра щом е за жълт картон няма, какво повече да добавя.

Този път си зарязал обективноста.

Къде го видя тоя "удар" на Минев ?

Какво прави Минев в гръб при спряна игра и има ли право на същото?

Според правилника на футболната игра (който явно не ти е ясен) "това" се санкционира с нищо, устно предупреждение, жълт или червен картон, кое от четирите е според ситуацията и 100% преценка на главния съдия, в конкретния случай беше санкционирано с жълт картон, вероятно защото не беше толкова сериозно, имаше елемент на преструвка от Асприля (който трябваше да има 5 жълти картона след симулацията за купата и въобще да не е на терена днес) и беше в самото начало на мача, друго неясно имаш ли?

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 дек 2015 20:13

Rivaldo10 написа:Абсолютно заслужени картони. Дори от Литекс си ги признават. Претенциите им били, че Минев бил също за червен, което за мен е меко казано смешно. Маймуната Асприля цял мач репликира, провокира, раздава правосъдие, а картон за него кога? ;)
И нека припознаването започне сега.... :mrgreen:

А тук Монциииии за кви картони е до 8-мата минута? Че и редовен гол тогава ни отмениха малко по-късно :) :) :)
https://www.youtube.com/watch?v=X1in2fgHpQA

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 12 дек 2015 20:13

dmd написа:Трябваше да си доиграят мача и да бъде унизен отборът на Левски от 9 човека
Гаджев как се радваше,след като съдията прекрати мача все едно шампионска лига е спечелил.Днес купона на футболистите ще е в хотел Берлин вместо в студентски град
Яжте пийте свинята черпи

И как ще стане това нещо ?! верно, дузпата не е гол, но Прохи ги бие читаво и става 1-1. Второто срещу 9 човека най-вероятно щяхме да си вкараме положенията. Все пак доста тичане щеше да падне, а с 9 човека хм.
Не ме топлят такива победи, но само преди 3 дена ние ли трябваше да вадим отбора. Имало е през годините доста по-скандално съдейство. Сега може да има претенции само за картона на Минев, бутането на който е доста по-различно от селските постъпки на йонсен и печката.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 дек 2015 20:13

Единствената грешка на съдията е, че се мота с изпълнението на дузпата и попречи резултатът да бъде 4-0. През това време някой си звънна на Стойчо Стоилов и той извади отбора и прибра смартфона си в джоба.

Защо се радва Гаджев ли? Защото преди години в мач с Литекс го контузиха и не игра половин година.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 дек 2015 20:14

ralka_levskarka написа:
vladu написа:
ralka_levskarka написа:Мед ми капе :lol:
Делегата ли е, какъв е, след мача каза, ЧК и дузпа, както и отсъди съдията.

Друго се чудя, що за купата не напуднаха така :mrgreen:

Това беше единствения вариант Левски да влезе в тройката след като извадят Ловеч от първенството.Честито :P :P :P :P

Това беше единственият начин Литекс и ЦСКА да се слеят. Честито!

И ЦСКА, какво печели от всичко това...
Язък че си умно момиче, а си лапнала въдицата на Боримиров.

От всички най-ме е яд, че няма наистина да ни накажат.
Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 12 дек 2015 20:14

popokutepetel написа:Всичко се връща в този живот :) Литекс отива в Б група, където трябваше да отиде след сезон 1998/1999 г. година.
Припомням какво се случи тогава - това е един от много редките случаи в които има явни доказателства, че мача Металург - Литекс е уговорен. В резултат на това по правилник следваше и двата отбора да бъдат изхвърлени от А група. Това беше сторено обаче само с Металург. На Литекс му отнеха трите точки от този мач. Само че първенството вече беше приключило и Литекс беше го спечелил с две точки преднина пред Левски. При отнетите три точки следваше за шампион да бъде определен Левски. Тогава БФС подари титлата на Литекс (освен, че не го изрита от А група) като без никакви доказателства обяви мача на Левски с Металург за уреден и отне 3 точки от актива на Левски.
Е след днес Литекс ще отиде там, където трябваше да бъде след онзи сезон - в Б група.

Поетична справедливост :)

И да добавя, че се сетих: ще бъдат изхвърлени от А група по член, добавен в правилника заради тогавашния президент на Левски, повече от поетична справедливост :)
Последна промяна от седемнамалко на 12 дек 2015 20:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 дек 2015 20:16

THE G.A.M.E написа:
PFC Litex написа:Какво прави Минев в гръб при спряна игра и има ли право на същото?

Никой рефер не спазва правилника на 100 % в противен случай голяма част от мачовете ще се прекратяват, защото единият отбор ще е останал с по-малко от необходимият брой играчи.
Или пък на мач ще има средно по 10 дузпи за дърпане и бутане в наказателното поле при статичните ситуации.

Аз ти пиша, че подобни ситуации в другите първенства, също не се наказват с ч.к.
Не е реално изведнъж да почнем да искаме от реферите да свирят на 100 % по-правилник.

Ето, аз не съм съгласен с единият ч.к. на Литекс, но споделих по-назад защо рефера се е натегнал.
Лично ситуацията с Минев, я отсъди така, както биха я отсъдили минимум 90 % от съдиите в Европа.

И това го знаеш не по зле от мен. ;)

След като тръгваш да водиш мача с такъв критерии, така продължаваш до края, смениш ли същия то автоматично се нагнетява напрежение, което по един или друг начин ескалира.
Бедео провокира Йонсен нашия го блъска, задължителен червен картон, а жълт на Бедоя за провокация защо няма?
Изображение

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 дек 2015 20:17

Между другото ми е странно защо червените фенове толкова реват срещу този съдия в случая с Гаджев? Той както знаем има по-свободни виждания за играта :) Същият съдия при тази ситуация не видя нарушение преди време, а те тук за някво подпиране на Гаджев реват :)

https://www.youtube.com/watch?v=n326gTb3oSI
Последна промяна от popokutepetel на 12 дек 2015 20:28, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”