ХА.....Не е това, което очаквах, но, каквото, такова
Тест - Каква е политическата ви ориентация
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тест - Каква е политическата ви ориентация
ХА.....Не е това, което очаквах, но, каквото, такова
SgtLiberty написа:yotaphone написа:По принцип поддържам държавния капитализъм ,какъвто реално има в Русия, при който има прогресивен данък - тоесст богатите да плащат високи данъци на държавата!Много по-добре от дивия капитализъм!
Иначе съм консервативно настроен с лек либерален привкус!
Националист, антимултикултуралист! Русофил!
Това е общо взето цялатами политическа ориентация!
В Русия има Олигархичен-Феодализъм събудете се всички и спрете да взимате рублите от Кремъл за бога.
А на мен ми е любопитно, защо и как някои хора бъркат днешна Русия, с вчерашна и днешна България? - вече нямаме нищо общо, та в Русия да има същия модел Олигархичен капитализъм, като у нас! Иначе и те щяха да са бедни и закъсали като нас...
Едно време, изхранвахме поне 1/3 от СССР, а днес не можем и себе си да изхраним... - чак картофите ни в повечето са вносни!
А Русия, днес, не чака на нас, за да се "изхрани"!
Да, Русия също мина по пътя на Олигархическия капитализъм - явно масово явление, след излизане от Държавния капитализъм, странно наричан социализъм - но след разпасания пияница Елцин и особено днес, след години управление на Путин и Медведев, този модел се променя все повече! - не случайно един куп олигарси реват срещу Путин, че ги настъпи и със съдебни дела, а най-странното е, че "нашите" привърженици та Западния модел, застават в защита на настъпените руски олигарси, против Путин. Защо така???
Да приведа ли един пример, всеизвестен, защо дори Роман Абрамович избяга своевременно в Англия?
И съм съгласен, че "филията" е по-добра от "фобията", защото, както съм казвал омразата изпържва мозъка и те вкарва в едни крайностни заблуди, които никак не са добри! - истината винаги е "някъде там"
Колкото да теста, той е предимно за млади хора, все още търсещи своето място в живота и света. Аз, ако на 56 години не си знам ориентацията...язък за живота ми
И между впрочем, няма такова нещо като анархо-комунизъм!!! - комунизма е враг на анархизма, поради своята стегната управленска структура и йерархия!
Та този термин, анархо-комунизъм е нова западна измишльотина, за присмех и стопиране на хора желаещи някаква свобода, което не се предпочита в днешното време, тъй като светът е тръгнал към едно кастово общество - Новия ред
И за съжаление, тези на които казват анархо-комунисти са просто лумпени, не ориентирани хора, които все още не знаят, какво искат и как да го постигнат...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Предният път когато си правих теста, мисля че преди година беше, ме изкара съвсем малко нагоре и надясно. Този път резултатите са малко по-различни
. Обаче си признавам, че на някои въпроси много се замислих, но това предполагам е поради това, че не съм толкова добре запознат с нещата (визирам най-вече икономическите въпроси).

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Някой може ли да извади координатна система, в която да са обозначени позициите на всички ярки актуални политически лидери и партии у нас, в ЕС и по света? Бях попаднал на подобна в сайт, имащ отношение към изборите за европарламент, но въпросите бяха специфични и свързани с актуалните дебати в ЕС. Интересува ме обаче сравнение как се позиционират на базата на едни и същи въпроси нашите, европейските лидери, Обама, Путин, другите страни от БРИКС, Асад и т.н.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
седемнамалко
- Контакти:
Shaka написа:
Принципно нормалния Европеец е много по-ляв от Американците. Те са направо дебилни в някои отношения. За тях всяка намеса на държавата е комунизъм, дори армията е частна и тн. Това което е център тук за тях е крайно ляво
Понеже видях да се говори за Русофили. Аз това не мога да го разбера. Как може да си българин ама и да си Русофил, Франкофил, Германофил или каквото и да било друго. Всяка една държава чужда на България под един аршин. Всеки си им собствени интереси, понякога съвпадат с нашите, понякога напротив. Ама да се кланят някои на чужди идоли, това е толкова жалко. Изобщо такова нещо Русофил не бива да съществува. И понеже същите Русофили обикнавено скачат и казват... ами Американците...![]()
САЩ и Русия са недемократични с неправилна външна политика империи това е. аз не обичам едните за разлика от другите, но се чудя от къде на къде някои са толкова привързани. А иначе разликата е една между двете публичността. За да почнат война в САЩ трябва да си измислят причина , ако нямат ида си излъжат народа. Така и правят често. Но това е до някъде има лимит , който не могат да прекрачат. В същото време Путин може да прави каквото си иска без да се отчита на никого. Може да е добро или лошо няма значение, но граница няма и това е единствения недостатък. Иначе разлика, а и дори да са едни много добри държави дето всичко им е наред, не виждам защо някой толкова трябва да ги обича.
Интересно, аз попадам точно в същото малко квадратче
Русофил и американофоб!
Грешка.
Последна промяна от язе на 13 дек 2015 11:36, променено общо 1 път.
... и после внезапно си направих секуро.
Това ме заби почти в центъра. Някои въпроси относно педерунгелите са неуместни и изкривяват теста.

Очаквах да се видя по-надясно.Имаше неясни въпроси, както и въпроси, за които нямаше отговор.Все пак не мисля, че има сериозно разминаване в собственото ми мнение и това, което излезна от теста.
Авторе, много надясно, бре
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]