Извод: Глупави фенове, явно заслепени от омразата си към Левски, пореден сценарии на глупавия гном и поредна слаба игра на Левски. Дано зимата се направи необходимата селекция. Успех на Ловеч в отърваването от паразита

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
PFC Litex написа:honda написа:За Минев- жълт картон, ситуацията не е за червен картон.
Удар без топка в гръб при спряна игра щом е за жълт картон няма, какво повече да добавя.
ralka_levskarka написа:Мед ми капе![]()
Делегата ли е, какъв е, след мача каза, ЧК и дузпа, както и отсъди съдията.
Друго се чудя, що за купата не напуднаха така
THE G.A.M.E написа:PFC Litex написа:honda написа:За Минев- жълт картон, ситуацията не е за червен картон.
Удар без топка в гръб при спряна игра щом е за жълт картон няма, какво повече да добавя.
Този път си зарязал обективноста.
Къде го видя тоя "удар" на Минев ?
ralka_levskarka написа:Мед ми капе![]()
анто маина написа:ralka_levskarka написа:Мед ми капе![]()
Е какво да каже,и теб да те лепнат с камък в главата и ти няма да знаеш какви ги плещиш
vladu написа:ralka_levskarka написа:Мед ми капе![]()
Това беше единствения вариант Левски да влезе в тройката след като извадят Ловеч от първенството.Честито![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, maxi1914, miro_rz, sokoleto46, tco4i и 20 госта