Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 дек 2015 19:27

седемнамалко написа:
PFC Litex написа:
sin4ec написа:
Teo написа:Литекс пролетта даже ще са по-силни... докато вие с тая подарена победа(която изобщо може и да не бъде) нз как ще преодолеете факта... отново ми се виждат Везалови дни :lol:

Литекс ще бъде изхвърлен от А група.

Въпросът ми е сериозен, в коя група ще продължи да се състезава?

От следващата есен, ако не са настъпили някакви промени като смяна на име или седалище - Б група, ако са настъпили очакваните промени - по правилник - А софийска областна група.

Ако настъпят "очакваните промени" те ще загубят членство в БФС, но ще могат да кандидатстват и едновременно с това да се състезават в "А" СОГ, докато Изпълкомът приеме рожбата на оранжево-червената любов обратно в лоното на БФС. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 дек 2015 19:27

Teo написа:
sin4ec написа:
Teo написа:Литекс пролетта даже ще са по-силни... докато вие с тая подарена победа(която изобщо може и да не бъде) нз как ще преодолеете факта... отново ми се виждат Везалови дни :lol:

Няма, искаш ли да се хванем на бас :?:

Няма смисъл. Ще ги извадят. Това искаха-това ще получат.
Ако не ги извадят, става прецедент и всеки ще вади отбор без последствия. Литекс имаха време за реакция да продължат мача, но умишлено не пожелаха. Абсолютно подготвена история.
И нов български феномен: ДА ВАДИШ ОТБОР, ДОКАТО ВОДИШ В РЕЗУЛТАТА???
Тео, нали не вярваш в дядо Мраз?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 дек 2015 19:28

arni написа:
popokutepetel написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Не знам, но този съдия трябва до живот да не види А група.

И какви са ти претенциите към съдията? Че не е показал червен картон на Минев ли?
Или може би оспорваш чистите червени картони за двете маймуни от Осъм?
А за отменения гол миналия мач, както и спестен жълт картон за Асприля при симулацията му за дузпа?
Иначе за съдията ми е все тая. Точно пък Г. Йорданов много трудно можеш да го упрекнеш в симпатия към Левски, при положение, че е втория съдия след Никито който реже отбора най-яко.

За червен картон на Бедоя ,след като изрита вратяря след като беше хванал топката в раце ;) ,Също червен картон на Минев за бутане ,нали критерият трева да е един и същ и за 2 та отбора.

И де видя Бедоя да рита вратаря? ;) Я гледай пак. Или по-добре си глей селското тимче във В група дет ще се съберете ЛИСКА, ЦУЦА, Литекс 2 и ще бъде голям цирк :) А ако се даваха картони да ситуацията като при Гаджев то Йонсен и Кешару всеки мач щяха да изкарват до първото центриране :)

vladi76
Контакти:

Мнениеот vladi76 » 12 дек 2015 19:29

arni написа:
popokutepetel написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Не знам, но този съдия трябва до живот да не види А група.

И какви са ти претенциите към съдията? Че не е показал червен картон на Минев ли?
А за отменения гол миналия мач, както и спестен жълт картон за Асприля при симулацията му за дузпа?
Иначе за съдията ми е все тая. Точно пък Г. Йорданов много трудно можеш да го упрекнеш в симпатия към Левски, при положение, че е втория съдия след Никито който реже отбора най-яко.

За червен картон на Бедоя ,след като изрита вратяря след като беше хванал топката в раце ;) ,Също червен картон на Минев за бутане ,нали критерият трева да е един и същ и за 2 та отбора.

Има ли фал на БЕДОЯ ???
http://vbox7.com/play:bbcf06814e
Последна промяна от vladi76 на 12 дек 2015 19:35, променено общо 2 пъти.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 12 дек 2015 19:29

PFC Litex написа:
LSFC 1914 написа:
PFC Litex написа:
sin4ec написа:

Въпросът ми е сериозен, в коя група ще продължи да се състезава?

A oкръжна при ЦСКА!

Страхотно, тъкмо Левски да може най-сетне да спечели някакво отличие.

Весели празници

Няма, бе, споко, ясно, че това ви е проблема - да не вземе Левски да спечели нещо - НЯМА, ще завършим след Лудогорец, да ви е яд.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2015 19:30

samo_levski написа:Литекс трябва да бъдат изхвърлени от А Група.

И пак ще сте втори... и първенството да го направят от два отбора, пак ще втори :idea:

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 12 дек 2015 19:32

popokutepetel написа:
arni написа:
popokutepetel написа:

И де видя Бедоя да рита вратаря? ;) Я гледай пак. Или по-добре си глей селското тимче във В група дет ще се съберете ЛИСКА, ЦУЦА, Литекс 2 и ще бъде голям цирк :) А ако се даваха картони да ситуацията като при Гаджев то Йонсен и Кешару всеки мач щяха да изкарват до първото центриране :)

Гледай го ти, аз го глесах 10 пъти много добре се вижда как го рита доло в глезените ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2015 19:32

sin4ec написа:
Teo написа:
sin4ec написа:

Това искаха-това ще получат.
Абсолютно подготвена история.

Да не бяха подготвени само от Георги Йорданов които перфектно си изигра мача... 2 ЧК + ДУЗПА при резултат 0:1 :idea: :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 дек 2015 19:32

PFC Litex написа:...Страхотно, тъкмо Левски да може най-сетне да спечели някакво отличие.
Весели празници

"Левски" е спечелил толкова много отличия, че на теб ще ти трябват поне още два живота, за да се видиш толкова, спечелени от твоя любим отбор. Иначе моите съболезнования, задето микренският левент ви разката фамилията. Весели празници и на теб! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 12 дек 2015 19:33

sin4ec написа:
Teo написа:
sin4ec написа:

Няма смисъл. Ще ги извадят. Това искаха-това ще получат.
Ако не ги извадят, става прецедент и всеки ще вади отбор без последствия. Литекс имаха време за реакция да продължат мача, но умишлено не пожелаха. Абсолютно подготвена история.
И нов български феномен: ДА ВАДИШ ОТБОР, ДОКАТО ВОДИШ В РЕЗУЛТАТА???
Тео, нали не вярваш в дядо Мраз?

Точно, 10 минути (в които Люпко се разрева) бяха подканяни да продължат, селянина-ментор на Петричев отказа... Жалко и за Петрович, но да е мислил с какво се захваща (2 пъти за 3 месеца), още преди първия си престой сам се издаде...

Върни се в “Литекс”