Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот sandi74 » 12 дек 2015 19:07

Teo написа:Изображение

Стоилов гори, а всичко в Ловеч си остава непроменено.. :!:

Тео,много искате да не ги вадят от групата 8-) Ще ги припознавате ли вече :?: :oops: :mrgreen: :lol:Иначе това което си написал са абсолютни глупости.Факт.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2015 19:09

4oKuTo написа:Teo , никъде в точка 5 не пише, че изваждането на отбора от групата отпада. Пише, че отпадат наказанията за самите футболисти, т.е. те имат право да играят футбол, но за други отбори в "А" група.

Какво стана като ние нахлухме преди години на терена и прекратихме мач? Извадиха ли ни от А група?
@ Стига глупости :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 дек 2015 19:09

Мен ме е срам от това подпиране на съдията. Престъпник, който трябва да бъде наказан доживот да не свири мачове.
Червените картони и дузпата са заслужени, но най-нормалното нещо е да си спази критерия и да изгони Минев, още преди тези ситуации. Напълно нормално беше, ръководството на Литекс да прибере отбора. Още по-жалкото е, че играчите на Левски отиват да се радват с публиката. На какво се радвате, бе ? Че Литекс ОТНОВО ви прави смешни с 10 човека ли ? На това ли се радвате ? Пълен срам.
Последна промяна от Eminem на 12 дек 2015 19:23, променено общо 1 път.

seawolf
Контакти:

Мнениеот seawolf » 12 дек 2015 19:09

Капитане, амбицираш ме да изровя наредбата за купата от 1996. Най-много утре заран да пия едно кафе в библиотеката, но съм убеден, че и в онази наредба има наказание - пропускане на следващия сезон в турнира. Ама живи и здрави да сме, за такива неща да спорим :) Айде назраве!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 12 дек 2015 19:10

popokutepetel написа:
hristo1306 написа:Срам и позор ! И Дебелян Леевски да беше свирил този мач нямаше да се изложи толкова ! То не бе подпиране, то беше рязане на глави от кръста на долу !

Пак питам в какво се изразяваше подпирането???
Трябваше ли да има червени картони за двата маймуни и респ. дузпа, защото удара без топка е при игра?

1. В 6та минута Минев блъска Асприля без топка. Трябва да получи червен картон, но съдията му дава само жълт.
2. В 11та минута нарисуван втори жълт за Минев, съдията му го спестява.
3. В 14та минута Бедоя налита два пъти на Йонсен, който го блъска. Правилен червен на Йонсен, но трябва да има и жълт за Бедоя, който съдията не дава.
4. В 30та минута Гаджев удря с лакът в главата Пламен Гълъбов - съдията му спестява червен картон.
5. В 47ма минута, Бедоя спъва вратаря Баревиера, който вече е уловил топката. Тук следва нарушение за Литекс и втори жълт за Бедоя.

По-скандално съдийство не си спомням и по времето на Чорни. Правилно беше изваден отбора на Литекс.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 12 дек 2015 19:11

Я кажете по правилник днес трябваше ли да има публика въобще или мача да се играе на този стадион след като в Ловеч бяха бити 5 полицая + 1 журналист ? Как е по правилник ? И защото този правилник беше нарушен - днес е ударен с камък делегата на мача в челото ... за това нарушение на правилата , правилника какво ще каже ? До кога ще се затварят очите за подобни случки ? Защо за бутането на Минев е жълт картон, а за това на нападателя на Ловеч е червен ? Всичките сини като ги питаш за положението на Минев НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ ГО Е ВИДЯЛ .... ХАХАХА !!! За удара на Гаджев в лицето на Гълъбов защо нямаше никакъв картон ?
Другия път Литекс направо да излезнат с 8 или 9 човека, че тогава сините да пробват да вземат мача .. видя се че с 10 човека 2ри мач няма как да стане :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 дек 2015 19:11

Corwin написа:...Вече от клиповете за втория картон се вижда, че Бедоя не докосва изобщо вратаря на Литекс. А тоя глупендер, дето мяза на Тиаго Силва, съвсем изчатка и си заслужи картона.

Видя се съвсем ясно и от повторенията в коментарното студио на Диема. Потвърди го и Кристиян Добрев, който беше гост в студиото. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

venom

Мнениеот venom » 12 дек 2015 19:12

Teo написа:
venom написа:
PFC Litex написа:Много сте се разпалили, давайте го по-спокойно.
Мога да се обзаложа, че ще има наказания, но клуба, което няма да е редно, няма да бъде ваден от групата.
Кой е готов да се хванем на бас?

2013 Червен бряг.

Защо да е нередно, Литекс имаха достатъчно много основания да напуснат терена. Защо трябва да стоят съдията и говедата да се гаврят с тях?

Тоя мач може и да не завърши със служебна победа 3:0... чакайте тепърва ще се решава какво ще стане, има ударен делегат с камък :idea:

Това кога е било проблем? :) Той делегата не знае, че са го ударили, а и е забравил да го напише, и не е видял кой го е ударил, щото са му били насапунисани очите. И сега се чуди от небето ли е паднал камъка, кво ли.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2015 19:12

Литекс пролетта даже ще са по-силни... докато вие с тая подарена победа(която изобщо може и да не бъде) нз как ще преодолеете факта... отново ми се виждат Везалови дни :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 дек 2015 19:13

seawolf написа:Капитане, амбицираш ме да изровя наредбата за купата от 1996. Най-много утре заран да пия едно кафе в библиотеката, но съм убеден, че и в онази наредба има наказание - пропускане на следващия сезон в турнира. Ама живи и здрави да сме, за такива неща да спорим :) Айде назраве!

В спора се ражда истината. Жив и здрав! :)
П.П. Библиотека "Пенчо Славейков" не работи утре (неделя), ще трябва да изчакаш до понеделник. ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 дек 2015 19:18, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Литекс”