JackPackage написа:W84me написа:Я да видим какво има тука![]()
Това е Припозната хореография ве![]()
![]()
[offtopic]Тва не е ''оригинала''.

П.П.Дано световните медии отразят и клетия фен на Войнеговци.Да бъде справедливост.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
JackPackage написа:W84me написа:Я да видим какво има тука![]()
Това е Припозната хореография ве![]()
![]()
Заклет Левскар написа:W84me написа:Я да видим какво има тука![]()
Ко да ги прайш миличките? Нищо не могат да измислят сами.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Какво е наказанието за изваждане на отбор по време на мач? Дали съвсем елегантно не беше започнато едно сливане днес?
delqnski47 написа:rhaegar написа:Какво е наказанието за изваждане на отбор по време на мач? Дали съвсем елегантно не беше започнато едно сливане днес?
Прекалено филмарско е,за да е истина![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Какво е наказанието за изваждане на отбор по време на мач? Дали съвсем елегантно не беше започнато едно сливане днес?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:delqnski47 написа:rhaegar написа:Какво е наказанието за изваждане на отбор по време на мач? Дали съвсем елегантно не беше започнато едно сливане днес?
Прекалено филмарско е,за да е истина![]()
Бе и на мене не ми се вярва, ама то ще се разбере.
JackPackage написа:rhaegar написа:Какво е наказанието за изваждане на отбор по време на мач? Дали съвсем елегантно не беше започнато едно сливане днес?
Днес бяха родилните мъки за Лиска![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: noo, Plamen_i00 и 38 госта