fcb_bg написа:Стана както обикновено - денсито го набиха с 2-3 поста по главата и изгаси лентата Онлайн.
В безсмислена тема, това е лесно занимание!Факт!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Стана както обикновено - денсито го набиха с 2-3 поста по главата и изгаси лентата Онлайн.
валкареджио написа:kiril.a.d написа:Глупава и безсмислена тема...Предполагам, дори платена от "някъде"![]()
Човеко от ДАНС, какво ме интересува Русия и техните афери? - дай тука за аферата "ББ, ЦЦ, ИФ, ДП, РП..." !
Хайде де? - там в ДАНС трябва да имате достатъчно сведения, кой-кого "оправил" и кого "опраскал"...
Дали не пропускаш най мракобесните аферисти,тези от червения лагер?
Нора А. ,
Гр.Га. ,
Р.Овч.,Гоце,Лупи,Сер-гей,Мес-тан,До-ган,Черепухин,Митьо-гестапото,Болен...
kiril.a.d написа:валкареджио написа:kiril.a.d написа:Глупава и безсмислена тема...Предполагам, дори платена от "някъде"![]()
Човеко от ДАНС, какво ме интересува Русия и техните афери? - дай тука за аферата "ББ, ЦЦ, ИФ, ДП, РП..." !
Хайде де? - там в ДАНС трябва да имате достатъчно сведения, кой-кого "оправил" и кого "опраскал"...
Дали не пропускаш най мракобесните аферисти,тези от червения лагер?
Нора А. ,
Гр.Га. ,
Р.Овч.,Гоце,Лупи,Сер-гей,Мес-тан,До-ган,Черепухин,Митьо-гестапото,Болен...
Е тях сме ги изпуснали, а не пропуснали, та те родиха целия червен лагер на ГЕРБ, начело с другаряТ Първи - Бойко Борисов! - питай Гоце
Но докато ония бяха политическа мафия, дето...ма направо да ти е кеф да те оберат, то тия, от "тефтерчето" са си жива криминална мафия и ако те спипат да те оберат, може и жив да не останеш!!! - случайно ли френски бивш аташе у нас, се изказа, че "България е държава, където мафията си има държава"?....
neva написа:fcb_bg написа:Стана както обикновено - денсито го набиха с 2-3 поста по главата и изгаси лентата Онлайн.
В безсмислена тема, това е лесно занимание!Факт!
kiril.a.d написа:fakhir написа:fyodor_dostoevski написа:Напълно глупава и безсмислена тема! Обаче за аферата "Енрон" няма нито дума!Тази афера доказа профала на държавата САЩ!
"А Вие, защо биете негрите?"повсеместната рубладжийска упорна точка
![]()
за Вашето тъпоглаво упорство има една много хубава българска приказка: Ти му викаш бай Иване, оно търчи за К**о да те фане!"
Мен негрите ме интересуват, колкото руските прокурори. Но ти ми отговори, "защо биете българите", с българската съдебна и политическа система???
Защо циганизирате българското население и то съвсем насочено? Кога ще "оправите" българите, вместо да ги "опрасквате"???
HardWork написа:Браво за темата! Темата е много актуална и ни засяга директно! Руския олигархичен модел се прилага едно към едно от нашите бандюги, нека разберем как го правят кагебейците, все пак от тях идва всичко! Би било добре да мине някой мод да разчисти платените руски тролове, за да може да се получи дискусия
fakhir написа:kiril.a.d написа:fakhir написа:fyodor_dostoevski написа:Напълно глупава и безсмислена тема! Обаче за аферата "Енрон" няма нито дума!Тази афера доказа профала на държавата САЩ!
"А Вие, защо биете негрите?"повсеместната рубладжийска упорна точка
![]()
за Вашето тъпоглаво упорство има една много хубава българска приказка: Ти му викаш бай Иване, оно търчи за К**о да те фане!"
Мен негрите ме интересуват, колкото руските прокурори. Но ти ми отговори, "защо биете българите", с българската съдебна и политическа система???
Защо циганизирате българското население и то съвсем насочено? Кога ще "оправите" българите, вместо да ги "опрасквате"???
Банго, нещо си пресолил сланината и си прекалил с ракията и цигарите! Аз със съдебната система, слава на Бога, общо не съм имал пряко, въпреки че косвено съм потърпевш, както всички, от липсата на Законност, Институционалност и от Свинско-тикварската подмяна, плюс липсата на лустрация, толкова години вече... Незнам как ме нарочи за поборник и защитник на бг политическата и съдебна система, но е видно, че си махнал тотално керемидите и си оставил течението да развява пролетарския байрак между ушите ти!
Потребители, разглеждащи този форум: ivan56 и 22 госта