DANS написа:kiril.a.d написа:fakhir написа:fyodor_dostoevski написа:Напълно глупава и безсмислена тема! Обаче за аферата "Енрон" няма нито дума!Тази афера доказа профала на държавата САЩ!
"А Вие, защо биете негрите?"

повсеместната рубладжийска упорна точка
за Вашето тъпоглаво упорство има една много хубава българска приказка: Ти му викаш бай Иване, оно търчи за К**о да те фане!"

Мен негрите ме интересуват, колкото руските прокурори. Но ти ми отговори, "защо биете българите", с българската съдебна и политическа система???
Защо циганизирате българското население и то съвсем насочено? Кога ще "оправите" българите, вместо да ги "опрасквате"???
Ей, новобранец, аз когато съм пускал теми за ЦацароМафията, ти не си бил член на този форум!
ДОКАЗАТЕЛСТВОТО:
viewtopic.php?f=53&t=134725&hilit=+%D0%A6%D0%B0%D1%86%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2П.П.
"neva" също е клонинг на трола Александров!
Хах, новобранец, аз когато съм пускал "теми" за Капо ди тути капи, Бойчо и мафията му, ти бил ли си роден?

...Съмнявам се, щом си ДАНС, а не ДС

....И не забравяй, че Цацаров е "рожба" на Бойчо и Пеевски!!!
И между другото, според мен, на такива теми не им е тук мястото - това все пак е предимно спортен форум! Ако искаш да говорим за политика и общество, има си сайтове за това

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?