Yotaphone 2 - руският сматфон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Yotaphone 2 - руският сматфон

Мнениеот ivan56 » 11 дек 2015 14:58

yotaphone написа:
ivan56 написа:
boabbb написа:
ivan56 написа:Бати дървото за хилядарка.Ни процесор, ни камера, ни дисплей(ама инак два, като го изтървеш, да си сигурен, че поне единият ще се нацепи :mrgreen: ), операционната система и тя дъртата 4,2,2. Руска му работа :lol:

GG има със сигурност, с тези 2 дисплея ;) Отделно, че истинските руснаци са сръчни 8-) :lol:

Горила морила, след първото падане пиши го бегал.Нема такава измама с това GG.Гледал съм сумати краш тестове и как нищо му няма на дисплея, а незнайно защо, като не си улучих джоба на дънките, и имам едни мазни резки по дисплея. :)
Руснаците са сръчни най-вече след 3 водка. :lol:

За кой телефон става въпрос? За Samsung или I Phone? 8-)

За Йотафон 2, другарю.Имам това уникално дърво, и се чудя на кого да го пробутам.Ако желаете можем да се разберем за някаква сума.Има само две забележки по дисплея(задният). 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

yotaphone

Мнениеот yotaphone » 11 дек 2015 15:00

ivan56 написа:
yotaphone написа:
ivan56 написа:
boabbb написа:
ivan56 написа:Бати дървото за хилядарка.Ни процесор, ни камера, ни дисплей(ама инак два, като го изтървеш, да си сигурен, че поне единият ще се нацепи :mrgreen: ), операционната система и тя дъртата 4,2,2. Руска му работа :lol:

GG има със сигурност, с тези 2 дисплея ;) Отделно, че истинските руснаци са сръчни 8-) :lol:

Горила морила, след първото падане пиши го бегал.Нема такава измама с това GG.Гледал съм сумати краш тестове и как нищо му няма на дисплея, а незнайно защо, като не си улучих джоба на дънките, и имам едни мазни резки по дисплея. :)
Руснаците са сръчни най-вече след 3 водка. :lol:

За кой телефон става въпрос? За Samsung или I Phone? 8-)

За Йотафон 2, другарю.Имам това уникално дърво, и се чудя на кого да го пробутам.Ако желаете можем да се разберем за някаква сума.Има само две забележки по дисплея(задният). 8-)

Кога го купихте? Аз имам същия телефон и съм доволен от него, а и ттелефони втора ръка е вземам, защото евтиното накрая излиза по-скъпо! 8-)

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 11 дек 2015 15:08

Tрябва да си по-облъчен и от айфон феновете за да дадеш 500евро за този смартфон. Първо, че е толкова руски, колкото да речем марката смартфони на Теленор е норвежка. Също с тези характеристики за тази цена е пълен абсурд.
А най-глупавото би било да се хвалиш, че си дал 1000лв за този но-нейм телефон, който реално е макс. 300лв.
Дано модераторите скоро взлезнат, че пада нивото на форума с тези евтини реклами.

yotaphone

Мнениеот yotaphone » 11 дек 2015 15:11

toristo написа:Tрябва да си по-облъчен и от айфон феновете за да дадеш 500евро за този смартфон. Първо, че е толкова руски, колкото да речем марката смартфони на Теленор е норвежка. Също с тези характеристики за тази цена е пълен абсурд.
А най-глупавото би било да се хвалиш, че си дал 1000лв за този но-нейм телефон, който реално е макс. 300лв.
Дано модераторите скоро взлезнат, че пада нивото на форума с тези евтини реклами.

Аз тук само изразявам мнението си - нека всеки си го изрази свободно мнението си ,какво мисли за този телефон! Затова е форум , за да се обсъждат дадени неща, за всяко нещо има както положителни, така и негативни коментари! И не виждам каква реклама има тук!

europefan
Контакти:

Мнениеот europefan » 11 дек 2015 15:13

Авторът на темата така се е омагьосал, че се оплете в собствената си легенда. Хем Самсунгът му "просто се развали" след само година и половина, хем в същото време просто го изтървал без да иска /сякаш ако е било умишлено за гравитацията има значение :)/ и тогава се бил развалил. Едно предложение, другарю Александров - първо добре научавай легендата, после пиши или поне чети какво си написал преди да го публикуваш. Или май не - не прави нищо такова, ще изчезне неподправеното удоволствие от забавлението с твоите текстове. :)
Winter is coming!

yotaphone

Мнениеот yotaphone » 11 дек 2015 15:15

europefan написа:Авторът на темата така се е омагьосал, че се оплете в собствената си легенда. Хем Самсунгът му "просто се развали" след само година и половина, хем в същото време просто го изтървал без да иска /сякаш ако е било умишлено за гравитацията има значение :)/ и тогава се бил развалил. Едно предложение, другарю Александров - първо добре научавай легендата, после пиши или поне чети какво си написал преди да го публикуваш. Или май не - не прави нищо такова, ще изчезне неподправеното удоволствие от забавлението с твоите текстове. :)

Аз за Samsunga говоря преди 4 години! Бихте ли бил така добър да ми обясните кой е Александров и да ми го опишете с няколко думи?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 дек 2015 15:19

На тази сапунерка цената и максимум трябва да е 200 лева,за повече само абсолютно доказан лаик би я купил :idea: :!:

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 11 дек 2015 15:20

yotaphone написа:
toristo написа:Tрябва да си по-облъчен и от айфон феновете за да дадеш 500евро за този смартфон. Първо, че е толкова руски, колкото да речем марката смартфони на Теленор е норвежка. Също с тези характеристики за тази цена е пълен абсурд.

Аз тук само изразявам мнението си - нека всеки си го изрази свободно мнението си ,какво мисли за този телефон! Затова е форум , за да се обсъждат дадени неща, за всяко нещо има както положителни, така и негативни коментари! И не виждам каква реклама има тук!

Токова хвалене му удари, че е като реклама. Но може и да си прав, понеже тук май не се предлага за продажба. Което е и нормално, продадените бройки ще са близки до нулата. Малцина са тези които имат доверие на руската техника, макар и само да са го сглобили. Едва ли има човек в този форум, който да има руски телевизор, компютър, лаптоп или да кара руска кола.

europefan
Контакти:

Мнениеот europefan » 11 дек 2015 15:21

yotaphone написа:
europefan написа:Авторът на темата така се е омагьосал, че се оплете в собствената си легенда. Хем Самсунгът му "просто се развали" след само година и половина, хем в същото време просто го изтървал без да иска /сякаш ако е било умишлено за гравитацията има значение :)/ и тогава се бил развалил. Едно предложение, другарю Александров - първо добре научавай легендата, после пиши или поне чети какво си написал преди да го публикуваш. Или май не - не прави нищо такова, ще изчезне неподправеното удоволствие от забавлението с твоите текстове. :)

Аз за Samsunga говоря преди 4 години! Бихте ли бил така добър да ми обясните кой е Александров и да ми го опишете с няколко думи?

Нали беше преди 5 години Самсунг-а? Хмммм... И в крайна сметка това не променя въпроса /на който не сте отговорили ;)/ - тоя пуст Самсунг просто се развали след изрядно ползване или просто без да искате го изтървахте и той взе че се развали боклука му долен? :)

Иначе за Александров - един симпатяга хуморист, който разнообразява форума. Но имам подозрения, че ако погледнете в огледалото и ще го видите, та затова няма какво повече да ви го описвам. :)
Winter is coming!

yotaphone

Мнениеот yotaphone » 11 дек 2015 15:22

toristo написа:
yotaphone написа:

Токова хвалене му удари, че е като реклама. Но може и да си прав, понеже тук май не се предлага за продажба. Което е и нормално, продадените бройки ще са близки до нулата. Малцина са тези които имат доверие на руската техника, макар и само да са го сглобили. Едва ли има човек в този форум, който да има руски телевизор, компютър, лаптоп или да кара руска кола.

Аз имам руски телевизор и телефон, а лаптопът ми е китайски!

Върни се в “Свободна зона”