Yotaphone 2 - руският сматфон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yotaphone

Yotaphone 2 - руският сматфон

Мнениеот yotaphone » 11 дек 2015 14:03

Тъй като от няколко месеца имам Yotaphone 2 и съм изключтително доволен от него - има най-различни функции и го препоръчвам на потребителите във форума! За мен това е най-добрият смартфон , много по-добър от Sаmsung, който си взех преди 5 години и издържа година и половина(просто се развали)!

На вашето внимание ще представя статия, която подробно описва този прекрасен телефон с разнообразните му функции и забележителното при него е, че има два екрана! В представения линк ще можете да видите снимки на Yotaphone 2!

"Йотафон" - руският смартфон

Най-интересната черта на руското устройство е вторият му пълноразмерен дисплей, който разчита на технологията e-ink

Руският министър-председател Дмитрий Медведев получи първия руски смартфон на компанията "Ростех".

Моделът "Йотафон" (Yotaphone.com) е забележителен най-вече с втория си дисплей, разположен на гърба на устройството.

Той е от електронна хартия (e-ink) и дава възможност на потребителя да получава допълнителна визуална информация - било прогноза за времето, съобщение, изображение или текст, при изключително ниско потребление на енергия.Този дисплей, както и основният, е с диагонал от 4,3 инча. Резолюцията му е 360х640 пиксела.Основният дисплей пък е конвенционален - течнокристален. Резолюцията му е 1280х720 пиксела. Камерите също са две - основната е 12-мегапикселова, апредната - едва 1-мегапикселова. Батерията е с капацитет от 1800 mAh.Устройството разполага с двуядрен процесор, който работи с тактова честота 1,7GHz, и 2 GB оперативна памет. Операционната система е "Андроид", версия 4.2.2. (Jelly Bean).Цената на руското устройство, което идва в два цвята - черен и бял, е 499 евро. Вече може да се купи онлайн в Австрия, Испания, Германия, Франция и Русия. През пролетта трябва да започнат продажбите и в още 20 други държави.

Източник: http://www.vesti.bg/tehnologii/kompyutr ... on-5999999

Ето и клип, представящ подробно Yotaphone 2:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ilR_CDcUcG0[/youtube]

Приятно четене и гледане!
Последна промяна от yotaphone на 11 дек 2015 14:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Yotaphone 2 - руският сматфон

Мнениеот boabbb » 11 дек 2015 14:15

Страхотен 8-) Ще си поръчам един веднага, както виждам цената му не е висока, малко над 38 000 рубли ... Само чакам един превод от Федерацията ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

yotaphone

Мнениеот yotaphone » 11 дек 2015 14:18

boabbb написа:Страхотен 8-) Ще си поръчам един веднага, както виждам цената му не е висока, малко над 38 000 рубли ... Само чакам един превод от Федерацията ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мога само да те поздравя за решението ти! Няма да съжаляваш!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 дек 2015 14:22

Прави ми изключително приятно впечатление, че на клипа, потребителят и собственик на Йотафона играе шах 8-) Явно производителите на умното устройство са се насочили към потребителите с по-високо IQ 8-) Tова автоматично изключва потребителите на Самсунг и Ай Фон, а така също и отявлените, платени русофоби 8-) На тях им дай само CS, селфита, чалга и други пороци на пропадналата западна култура 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 11 дек 2015 14:22

За тея пари никога. Ако беше в лева цената може да се замисля. 500евро за това дърво ме се струват много.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 дек 2015 14:23

boabbb написа:Страхотен 8-) Ще си поръчам един веднага, както виждам цената му не е висока, малко над 38 000 рубли ... Само чакам един превод от Федерацията ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Изчакай да падне рублата, ще ти излезе по-евтино 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 дек 2015 14:23

CTAHKO написа:Прави ми изключително приятно впечатление, че на клипа, потребителят и собственик на Йотафона играе шах 8-) Явно производителите на умното устройство са се насочили към потребителите с по-високо IQ 8-) Tова автоматично изключва потребителите на Самсунг и Ай Фон, а така също и отявлените, платени русофоби 8-) На тях им дай само CS, селфита, чалга и други пороци на пропадналата западна култура 8-)

Забрави гейщината :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

yotaphone

Мнениеот yotaphone » 11 дек 2015 14:23

CTAHKO написа:Прави ми изключително приятно впечатление, че на клипа, потребителят и собственик на Йотафона играе шах 8-) Явно производителите на умното устройство са се насочили към потребителите с по-високо IQ 8-) Tова автоматично изключва потребителите на Самсунг и Ай Фон, а така също и отявлените, платени русофоби 8-) На тях им дай само CS, селфита, чалга и други пороци на пропадналата западна култура 8-)

Напълно подкрепям това мнение! Yotaphone е много по-качествен телефон и от Samsung и от I Phone! :!:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 дек 2015 14:25

Бати дървото за хилядарка.Ни процесор, ни камера, ни дисплей(ама инак два, като го изтървеш, да си сигурен, че поне единият ще се нацепи :mrgreen: ), операционната система и тя дъртата 4,2,2. Руска му работа :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

yotaphone

Мнениеот yotaphone » 11 дек 2015 14:28

ivan56 написа:Бати дървото за хилядарка.Ни процесор, ни камера, ни дисплей(ама инак два, като го изтървеш, да си сигурен, че поне единият ще се нацепи :mrgreen: ), операционната система и тя дъртата 4,2,2. Руска му работа :lol:

Samsunga като го изтървах без да искам на земята екрана му се пукна! Това ли е качествен телефон?
Идържа година и половина! А много ми го рекламираха!

Върни се в “Свободна зона”