MASTER_COOL написа:Ние не мечтаем за купи и титли, за разлика от вас
O.K.
Ай чао, че шефката ми иде.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
MASTER_COOL написа:Ние не мечтаем за купи и титли, за разлика от вас
MASTER_COOL написа:Ти се сбърка !
Къде е тая класа в А група ???
ХАХАХАХААААААААААА
Освсен Асприля и Кешеру аз други добри футболисти не виждам !
Един Преслав Йорданов е по - класен от всичките ви офанзивни играчи взети заедно(То вие нямате такива, освен ако не броиш черната маймуна КИТАМБАЛА
)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
MASTER_COOL написа:Още миналият сезон имаше основен принос за доброто представяне на Локо Сф в първенството, ако си забравил случайно
MASTER_COOL написа:Ти се сбърка !
Къде е тая класа в А група ???
ХАХАХАХААААААААААА
Освсен Асприля и Кешеру аз други добри футболисти не виждам !
Един Преслав Йорданов е по - класен от всичките ви офанзивни играчи взети заедно(То вие нямате такива, освен ако не броиш черната маймуна КИТАМБАЛА
)
W84me написа:Нещо си се объркал. За Локомотив има 12 мача, 10 от които като резерва.
MASTER_COOL написа:W84me написа:Нещо си се объркал. За Локомотив има 12 мача, 10 от които като резерва.
Преслав има всички качества да бъде сред голмайсторите на посредствената А група !
А именно :
- физика
- отлично пазене на топката
- не лоша скорост
- отлична игра с крак
- убийствена игра с глава
Я изброй качествата на вашите "нападатели" ?
MASTER_COOL написа:W84me написа:Нещо си се объркал. За Локомотив има 12 мача, 10 от които като резерва.
Преслав има всички качества да бъде сред голмайсторите на посредствената А група !
А именно :
- физика
- отлично пазене на топката
- не лоша скорост
- отлична игра с крак
- убийствена игра с глава
Я изброй качествата на вашите "нападатели" ?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта