Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот dunavfc » 11 дек 2015 05:47

Thsmith написа:Той няма как да стане президент точно заради негативната реакция на умерената класа. Иначе не смятам, че си много прав за двуличието точно по този параграф както си го описал. Той за много неща прилага двойни стандартни, но за мен е тъпо да използваш нещо от предишни поколения все едно той го е направили или той трябва да е отговорен и да му носи товара. Все едно да кажеш, че някой няма право да съди бандитите понеже неговите прадеди са били конекрадци... Още повече, че има огромна разлика между нелегални и легални емигранти. Иначе това за религията си е съвсем друго и няма общо със заканите му за експулсиране на нелегалните. Трябва да се поставят някакви граници и когато Али Баба стъпи в цивилизования свят е редно да знае, че няма избор. Или ще живее като бял човек или да се връща от дупката от която е изпълзял. Не да има изисквания за толерантност и да очаква другите да се съобразяват с него, а не той с останалите.

Друго имах предвид аз за потеклото на Тръмп. Как би се чувствал той, ако неговите прадеди бяха срещнали подобно отношение в тогавашните времена ?
Със сигурност на мен лично съвестта ми нямаше да позволи да се изказвам против имигрантите при положение, че аз съм дете на точно такива хора...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 дек 2015 07:54

Тръмп говори неща, които много политици ги мислят, но не смеят да изрекат на глас. Но Дунав е прав, че това е лицемерно. Още повече като знаем ,че Щатите са главните виновници за радикалния ислям.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 дек 2015 09:45

Басимо и предсказанията :shock: :shock: Няма да му оспорваме славата на чичко Путин, ама да си държи ракетите и другите оръжейни разработки на склад, че никак не ми се иска нещата да загрубеят :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 дек 2015 10:01

Американската боксова легенда Рой Джоунс – младши получи необичаен подарък преди своя мач срещу Енцо Макаринели. Двубоят ще се проведе тази събота в Москва. Луксозната марка поднесе на бившия абсолютен световен шампион в лека-тежка категория златен айфон 6, който е с портрета на президента на Русия Владимир Путин. Освен ценния метал на него има и черен титан. Към портрета на Путин има и подпис на държавния глава.
„Вече ще звъня само с този телефон и няма да го дам на никой”, коментира Рой Джоунс.
Подобен подарък получи фронтмена на „Лимп Бизкит” Фред Дърст, който неведнъж е изявявал желание да стане руски гражданин. Преди няколко седмици своя нов руски паспорт взе Рой Джоунс.

Изображение

Е, такива подаръци получават русофилите, другаря Александров чака своя до Нова година ... Редете се, че не останаха 8-)

fen_na_sharapova

Мнениеот fen_na_sharapova » 11 дек 2015 10:22

boabbb написа:
Е, такива подаръци получават русофилите, другаря Александров чака своя до Нова година ... Редете се, че не останаха 8-)

И аз искам да получа такъв подарък за Нова година или Коледа!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 дек 2015 10:39

fcb_bg написа:Тръмп говори неща, които много политици ги мислят, но не смеят да изрекат на глас. Но Дунав е прав, че това е лицемерно. Още повече като знаем ,че Щатите са главните виновници за радикалния ислям.

Тъкмо се чудих що Саладин ( 1137-1193 ) предприема ислямската инвазия в Азия, Африка и Европа, па то било, щото "Янките" са го подтикнали. :lol:

Ако трябва да бъдем сериозни, Щатите имат вина, но като цяло "религията" ислям няма навика да си стои на едно място и да кротува.
Това е Държавна доктрина и в основите си, тя е завоевателна, така че, нема нужда някой да я побутва.
Ислямският екстремизъм съвпадна с покачването на цената на петрола, опасявам се, че и без "Янките" щяхме да стигнем до настоящата ситуация.

Просто Европа им е цел още от 7-ми - 8-ми век.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 дек 2015 11:26

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Тръмп говори неща, които много политици ги мислят, но не смеят да изрекат на глас. Но Дунав е прав, че това е лицемерно. Още повече като знаем ,че Щатите са главните виновници за радикалния ислям.

Тъкмо се чудих що Саладин ( 1137-1193 ) предприема ислямската инвазия в Азия, Африка и Европа, па то било, щото "Янките" са го подтикнали. :lol:

Ако трябва да бъдем сериозни, Щатите имат вина, но като цяло "религията" ислям няма навика да си стои на едно място и да кротува.
Това е Държавна доктрина и в основите си, тя е завоевателна, така че, нема нужда някой да я побутва.
Ислямският екстремизъм съвпадна с покачването на цената на петрола, опасявам се, че и без "Янките" щяхме да стигнем до настоящата ситуация.

Просто Европа им е цел още от 7-ми - 8-ми век.

Исляма е създаден за да затрие християнството преди всичко. Не случайно Божият син е принизен до обикновен пророк, който е по-долу от лъжепророка Мохамед. А е такъв защото Христос казва, че след него ще има само лъжепророци. Много хитро е измислено Христос да не бъде отречен, защото явно това няма как да стане, но да бъде принизен и делата му също и е доста мръсно и успешно явно. Като се добави и рязането на глави на тези които имат нещо против и ето ти покоряване в действие. Тия диваци само други диваци може да ги оправят. Като например лудото мексикано. Онези ненормалници ще им сложат по една мексиканска вратовръзка на всички мюслита и няма да им мигне окото. Трябва всички мафии по света да бъдат използвани за да смачкат ислямистите, защото те са реално врагове на бизнеса им. Това важи и за много легални бизнесмени.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 дек 2015 11:28

Визираш "Ел Чапо" Гузман, нали :lol: :lol: Той е под радара, че още един път засекат ли го, вече ще го стрелят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 дек 2015 11:37

В частност само. Но ми хареса че ги е заплашил, заради унищожената пратка. Наркомафията оттатък океана, не са като европейските политици. Но си мисля, че ако политиката и мафията искат да затрият ислямистите е достатъчно да направят такъв наркотик, който да ги изтрепе буквално. Учените да вкарат някоя друга субстанция и да им прецакат всичко в организма. В началото да се чувстват много добре за да зарибят още много като тях и скоро да гушват букета.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 дек 2015 11:49

Player написа:В частност само. Но ми хареса че ги е заплашил, заради унищожената пратка. Наркомафията оттатък океана, не са като европейските политици. Но си мисля, че ако политиката и мафията искат да затрият ислямистите е достатъчно да направят такъв наркотик, който да ги изтрепе буквално. Учените да вкарат някоя друга субстанция и да им прецакат всичко в организма. В началото да се чувстват много добре за да зарибят още много като тях и скоро да гушват букета.

Исляма по принцип не трябва да взимат наркотици, вярата им забранява ;) Иначе картелите в Мексико са много силни, тоя Синалоа е един от водещите 8-) Сиудад Хуарез е точно до границата с Щатите ... Пиши в Google да видиш за какво иде реч и защо там директно ги стрелят "наркосите" ...

Върни се в “Свободна зона”