action66 написа:icko65 написа:radoslav_rashkov написа:Иска ми се една двойчица...
И на мен.Но логиката сочи 1.
Но я кажи ние как ще се изправим след тези две драми за една седмица?
НИКАК! Да се знае!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
action66 написа:icko65 написа:radoslav_rashkov написа:Иска ми се една двойчица...
И на мен.Но логиката сочи 1.
Но я кажи ние как ще се изправим след тези две драми за една седмица?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:Против всякаква логика, битите в Ловеч могат да вземат нещо /най-много Х/ от този мач, като се има предвид, че владеят изкуството на "другите начини". Другата логика подсказва, че Литекс пак ще бие.
Ако БФС ги накаже според разпоредбите си/ултравиолетовите винаги са искали стриктно да се спазват/, тогава втората логика е по-логична.
damyanov1963 написа:russia написа:Против всякаква логика, битите в Ловеч могат да вземат нещо /най-много Х/ от този мач, като се има предвид, че владеят изкуството на "другите начини". Другата логика подсказва, че Литекс пак ще бие.
Ако БФС ги накаже според разпоредбите си/ултравиолетовите винаги са искали стриктно да се спазват/, тогава втората логика е по-логична.
Вие откакто се възнесохте на небето станахте много прозорливи. Аватара ти припомня на младите за деветосептемврийските манифестаций, когато под развяващи се червени флагчета на БКП(респективно цска) се възнася към небето, за да потърси възмездие отгоре
russia написа:damyanov1963 написа:russia написа:Против всякаква логика, битите в Ловеч могат да вземат нещо /най-много Х/ от този мач, като се има предвид, че владеят изкуството на "другите начини". Другата логика подсказва, че Литекс пак ще бие.
Вие откакто се възнесохте на небето станахте много прозорливи. Аватара ти припомня на младите за деветосептемврийските манифестаций, когато под развяващи се червени флагчета на БКП(респективно цска) се възнася към небето, за да потърси възмездие отгоре
Докато твоят "аватар" не напомня на нищо, както и повечето ти постове-празни откъм съдържание.![]()
Дамян гиби, все си мислех, че старото поколение сме по-грамотни от сегашното, изгубено във времето, но и ти предаде четата. Язък!
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
russia написа:Както кажеш! Тези, които са припознали няКОЙ за вожд, едва ли имат право на мнение! Ближете рани и стягайте редиците, че както каза чакала Раев:"Дано Левски вземе нещо, че ПОСЛЕ не се знае"!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта