Мнениеот suareshampion » 10 дек 2015 22:21
Втори пореден отвратителен мач за Ливърпул срещу слаб противник. Кви са тия Сион ,че не мога да се сетя ? Клоп трябва да се засрами .
Данчо Фифата и Джан липсвали срещу Нюкасъл ?! пхахаа Тия двамата кой ги излъга ,че стават за халфове ? Ебати некадърниците . Нищо добро не чака Ливърпул с тая халфова линия ! Фифата не може пряк свободен да бие ,не може да центрира от игра и след това става контра за противника ,не може един пас да подаде ,когато е под напрежение ..не може да я запази ,взимат му я ...минават го лесно ..ужас ,ужас и пак ужас . Клоп кво ли си вика ..малее тоя е капитан и трябва да го налагам ?! Емрето същия палячо .
Фирмино затвърди позицията ми . Как може да е толкова слаб вече 15ти мач сигурно ?! Това ли му е тавана ? Смях в залата.
Лалана ?! Ах Брендъне ,Брендъне ,къде ми го докара тоя палячо ,не ми стигат другите да ми късат нервите .
Клайн също трагичен .
Гледах само как топката се подава назад а в случаите ,когато се подаваше напред тя се бъркаше . Нямаше три поредни паса за цял мач !!! Срам .
Ебати грозната картинка .
И тук мечтателите си мечтаят за трофей в ЛЕ ?! пхаха Ми нали ще ни хване някой по добър отбор и ши ни надуй шушоните бе алоу мечтателите ?
И с тия дълги изсипани топки ,до къде ще я докараме бе г-н Клоп ? До кривата круша .
И последно ,един голям бургаски бахур имам за домакините ,за подръжката им на терена .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.