До кога модераторски произвол, до кога????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: До кога модераторски произвол, до кога????

Мнениеот 1palq4o1 » 10 дек 2015 13:50

Mirosvel написа:
AleksandrovAnti4enge написа:Ей това евроатлантическите ченгетата са страшна работа! Мен като ме обиждат евротлантиците - няма бан, има бан, обаче когато им кажеш тежката истината в очите за евроатлантизма! Това че е евроатлантически и ченгесраски сайт е ясно на всички, обаче защо лъжете хората, че тук има форум и свобода на словото, но истината най-боли, айде банвайте евроатлантически ченгета такива! Вие обаче ще си загубите властта в този форум, когато Русия скоро(до 5 години) ни освободи от колониалното робство на САЩ и техните подлоги от ЕС , а новите модератори на форума ще са следните - aleksandrov77 -(глобален модератор) , viali69, fcb_bg,СТАНКО, язе,HoUs4oOL, sin4ec, FLANKER, boabbb,Messi_fan, Тео! Тогава вие загубили модераторските си права евроатлантически ченгета аз ще ви банвам от форума така , както вие мен ме банвате сега типично по чегесарски!

И мен веднъж ме баннаха, защото бях казал на един манаф и също да си ебе путката майна! :mrgreen:

Мен ме баннаха, че споменах Името МУ...Но така е в старната на неограничените способности :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 дек 2015 14:20

Бан до дупка от модераторите, към такива глупаци като автора.Дори не може да троли като хората.Абсолютен чек....я.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 10 дек 2015 14:33

AleksandrovAnti4enge написа:Ей това евроатлантическите ченгетата са страшна работа! Мен като ме обиждат евротлантиците - няма бан, има бан, обаче когато им кажеш тежката истината в очите за евроатлантизма! Това че е евроатлантически и ченгесраски сайт е ясно на всички, обаче защо лъжете хората, че тук има форум и свобода на словото, но истината най-боли, айде банвайте евроатлантически ченгета такива! Вие обаче ще си загубите властта в този форум, когато Русия скоро(до 5 години) ни освободи от колониалното робство на САЩ и техните подлоги от ЕС , а новите модератори на форума ще са следните - aleksandrov77 -(глобален модератор) , viali69, fcb_bg,СТАНКО, язе,HoUs4oOL, sin4ec, FLANKER, boabbb,Messi_fan, Тео! Тогава вие загубили модераторските си права евроатлантически ченгета аз ще ви банвам от форума така , както вие мен ме банвате сега типично по чегесарски!

Бягай от форума бе мишок! Аз бих те баннал по ИП адрес! Никой не иска да ти чете глупостите, просто не си интересен! Европа и САЩ са престъпници, но от руснаците по - големи престъпници няма! Ти не си обективен, ти манипулираш и лъжеш! И спри да лепиш етикети, това че сме не харесваме Русия не означава, че споделяме Евроатланизма! Просто за някои хора е важна истината...

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 10 дек 2015 14:57

Русофлите натегат, нема лабаво :lol:

П.П. Има един май, който се представя за 5-6. Зенит ли, Александров ли е, тя шизофренията не прощава на никой 8-)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”