Полуфиналистите за Купата
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Полуфиналистите за Купата
Ако полуфиналите бяха в един мач, то изненадата, т.е. отпадане на Берое или Литекс би била доста вероятна, но сега в два мача не виждам как Монтана и ЦСКА / Созопол/ биха се справили. Шансът за финал на последните два е да ги срещнат един срещу друг на полуфинала.
delqnski47 написа:shoma написа:Всеки път когато НЕпромити мозъци четем мненията на червени и сини ни напушва на смях, но какво да се прави, болните трябва да бъдат разбирани и съжалявани. Малко ви остана до Лиска, така че не се напъвайте много, много. Скоро пак ще имате възможност да се колите по "вечните дербита", да се пребивате един друг и да се правите на мъже. Още малко остана.
Да,вие щот сте много хубави.Точно па вие на мачовете на националния се млатехте редовно със сините ни братя.Недей да ми говориш небивалици само
Сините ви "братя" всеки път създават проблеми и се опитват да ни обясняват къде да стоим и къде не. Хайде да не изопачаваме истината.
Моят отбор, великият ЦСКА утре ще победи. Ще победи защото за това е създаден, да побеждава! Така е било, преди ние да се родим, така и ще бъде, и след нашите деца!
После...пак ще победим!
Амин!
После...пак ще победим!
Амин!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Hrabar написа:Моят отбор, великият ЦСКА утре ще победи. Ще победи защото за това е създаден, да побеждава! Така е било, преди ние да се родим, така и ще бъде, и след нашите деца!
После...пак ще победим!
Амин!
Блаженни са вярващите... Амин.
Не че не сте фаворити срещу Созопол, ама на такава глупост не можах да се стърпя. Иначе мисля, че този състав на ЦСКА се подценява от някои. Реално нивото е около Ботев/Пирин/Монтана. Затова и съм 90% сигурен че единия полуфинал ще е ЦСКА - Монтана.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
:D :D
- Велислав Вуцов
Монтана че земе купта! На есен Ливарпул че се варгалят у калта на Огоста в Лига Европа!
hristo1306 написа:Teo написа:Апетита идва с яденето... всичко по реда си. Утре имаме мач след това ще му мислим.![]()
@ Ние сме ЦСКА София и сме фаворит срещу всеки един отбор в България, никога не го забравяйте това!
Първо отстранете Созопол, че тази година има много паламуд и много гладни съдии !
Михис има паламуд тази година , а съдиите не се сещам да са удряли рамо на отбор от ранга на Созопол особенно срещу гранд като ЦСКА.
Дано момчетата от града-държава имат късмет днес в последния четвъртфинал.
-
- Контакти:
Не се притеснявай, на полуфинала ще сте с Монтана, а Берое ще се разходи до морето. Така или иначе "зелените" пуснаха зелен семафор за "Левски" по пътя към Европа, независимо че варненци им скриха топката в продължение на един час. Сигурен бях, че ще дублират купата, но... Така битката в четворката няма да е така жестока. Ще има за всекиго по нещо.
- delqnski47
- Контакти:
shoma написа:delqnski47 написа:shoma написа:Всеки път когато НЕпромити мозъци четем мненията на червени и сини ни напушва на смях, но какво да се прави, болните трябва да бъдат разбирани и съжалявани. Малко ви остана до Лиска, така че не се напъвайте много, много. Скоро пак ще имате възможност да се колите по "вечните дербита", да се пребивате един друг и да се правите на мъже. Още малко остана.
Да,вие щот сте много хубави.Точно па вие на мачовете на националния се млатехте редовно със сините ни братя.Недей да ми говориш небивалици само
Сините ви "братя" всеки път създават проблеми и се опитват да ни обясняват къде да стоим и къде не. Хайде да не изопачаваме истината.
Айде айде,не ми се оправдавай като петокласничка.И следващия път като обвиняваш за хулиганство си гледайте себе си първо.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Тука едни фантасмагории за червена купа имаше.Дайте ни ги тези червените аматьорчета на полуфинала да ги отпорим от бой.
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Върни се в “Футбол - България”