rebel написа:ЦСКА може да са във В-група, но имат отбор за А група. Така че хич не са за отписване
Toва са пълни глупости! Ти колко мача на ЦСКА си гледал тази кампания. ЦСКА нямат отбор да победят който и да е отбор от А-група, особенно в 2 мача.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
rebel написа:ЦСКА може да са във В-група, но имат отбор за А група. Така че хич не са за отписване
Teo написа:Cooler написа:Така ще нагласят жребия, че на финала да са Литекс и ЦСКА
Иска ти се да играем два мача срещу тия дето ви биха с 10 човека лиТакова иронично изказване много ми харесва
![]()
@ Много ясно, че за нас е по-добре да играем един мач срещу тях!
ПП Тия имат играчи дето правят разликата, имат и голям треньор.... в два мача нямаме никакъв шанс срещу тях.
PFC Litex написа:Teo написа:Cooler написа:Така ще нагласят жребия, че на финала да са Литекс и ЦСКА
Иска ти се да играем два мача срещу тия дето ви биха с 10 човека лиТакова иронично изказване много ми харесва
![]()
@ Много ясно, че за нас е по-добре да играем един мач срещу тях!
ПП Тия имат играчи дето правят разликата, имат и голям треньор.... в два мача нямаме никакъв шанс срещу тях.
И в един мач, и в половин мач нямате никакви шансове, разликата е огромна между групите, в които се състезават двата отбора, Вие срещу Монтана нямате никакви шансове, всичко това, че мачовете се играят на терена.
sandi74 написа:Литекс,Монтана и Берое вече са полуфиналисти за купата.Що ли си мисля че на полуфинал сме с Монтана а те са ни страшно неудобен отбор![]()
Cooler написа:Така ще нагласят жребия, че на финала да са Литекс и ЦСКА
action66 написа:sandi74 написа:Литекс,Монтана и Берое вече са полуфиналисти за купата.Що ли си мисля че на полуфинал сме с Монтана а те са ни страшно неудобен отбор![]()
То и ние сме ви неудобен отбор,но виждаш има начин.Може да е с дузпи,но минахте напред.След като сте отстранили актуалния носител на Купата на България,значи сте задължени да станете носители за трети път.Полуфиналите са в два мача,така че има възможност за поправяне на грешки.Дори и червените аматьори да се доберат до финала,който е в София,те нямат спортно-технически качества за игра срещу елитните отбори."Литекс" по това време сигурно ще приготвят спускането на завесата за своя клуб,така че спокойно,на 90% вие сте новия носител.Честито!
Teo написа:Апетита идва с яденето... всичко по реда си. Утре имаме мач след това ще му мислим.![]()
@ Ние сме ЦСКА София и сме фаворит срещу всеки един отбор в България, никога не го забравяйте това!
action66 написа:Teo написа:Апетита идва с яденето... всичко по реда си. Утре имаме мач след това ще му мислим.![]()
@ Ние сме ЦСКА София и сме фаворит срещу всеки един отбор в България, никога не го забравяйте това!
Имате ли поне един футболист,който може да се противопостави на елитните футболисти? Имате ли треньор,който разбира от тактика? Футбола е непредвидим,но има и реалности.
shoma написа:action66 написа:sandi74 написа:Литекс,Монтана и Берое вече са полуфиналисти за купата.Що ли си мисля че на полуфинал сме с Монтана а те са ни страшно неудобен отбор![]()
То и ние сме ви неудобен отбор,но виждаш има начин.Може да е с дузпи,но минахте напред.След като сте отстранили актуалния носител на Купата на България,значи сте задължени да станете носители за трети път.Полуфиналите са в два мача,така че има възможност за поправяне на грешки.Дори и червените аматьори да се доберат до финала,който е в София,те нямат спортно-технически качества за игра срещу елитните отбори."Литекс" по това време сигурно ще приготвят спускането на завесата за своя клуб,така че спокойно,на 90% вие сте новия носител.Честито!
Интересно мнение, само не ми е ясно защо играхте за 0:0 цял мач. Така трофей не се защитава.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта