КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

В следващия кръг продължава...

Анкетата завърши на 10 дек 2015 09:26

Литекс
40
50%
Левски
40
50%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0

Мнениеот wilge » 09 дек 2015 20:10

honda написа:И мен както всички левскари ме е яд от вчеаршния мач.
Но още повече ме яд от това ,че някакви "левскари" ,който няколко месеца не се бяха появявали във форума след няколко слаби мача(аз не считам че вчерашния мач беше слаб до 100-та минута,а оттам нататък мача се доиграваше(колко пъти се е случвало до обръщалка в продълженията)) отново изпълзяха и започнаха да критикуват -треньор,директори, играчи. Един казва "ние сме Левски и на нас нищо друго освен първото място и Купата не ни задоволява". Съмнявам се че има някой във форума ,който се радва на успехите на Левски от мен и да иска успехи повече от мен. Но нека се върнем към реалността -годишния бюджет на Левски е точно толкова ,колкото Лудогорец(няма лошо след като могат да си го позволят) плати за Сисиньо(има и такъв футболист). Заплатите на Марселиньо,Кешеру и Сисиньо на месец е повече отколкото заплатите на всички футболисти на Левски заедно с треньорския щаб за ...2 месеца. Ами тогава за какво говорим?
Ами с тези играчи -толкова ,както се казва "С тези коне ,такава кушия".
Да се върнем към вчерашния мач. Още преди мача писах,че главни действащи лица ще бъдат съдиите- ами за съжаление за кой ли път познах.
Да изреждам ли - отменен напълно редовен гол на Левски. В съвременния футбол в мач на елиминация между равностойни отбори в 90% от случаите отбора ,който вкара първи гол печели мача. На всеки беше ясно че в тези формации на Левски и Литекс,който вкара първи гол ,той ще спечели, другия отбор много трудно ще го върне. За мен ситуацията около този гол въобще не е сложна- Гаджев и защитника са в непосредствена близост един до друг (на около 1м един от друг) и дори не са на една линия Гаджев е на около една крачка ПРЕД защитника на Литекс, под какъвто и да е ъгъл да се гледа тази ситуация няма как да се обърка-просто няма Гаджев да се окаже зад защитника. Когато показаха страничния съдия ,на мен ми стана ясно,че той знае че е сбъркал и е много вероятно това да бъде последния му мач в кариерата му(това е най-нормалното наказание за умишлена грешка пряко повлияла на резултата и на ктаиния изход не само на мача ,но и на целия турнир). Ддур е въпроса срещу какво го е направил. За мен най-нормалното нещо на света е Левски да подаде контестация и да изиска съдийската бригада да бъде подложена на детектор на лъжата и да отговорят на въпроса дали им е оказван натиск и ако е оказван от кого.
Друга ситуация- Асприля излезна от терена и ритна талисмана на Йоргачевич(бутилката със специална светена вода) и стъпка другия му талисман -кръст. И затова не получи нищо. Само за самоволно излизане от терена минималното наказание е жълт картон ,без да броим обидните действия срещу Йоргачевич. Но нищо не последва понеже жълт картон на Асприля ,значеше да не играе срещу нас в събота. Много ми е интересно дали ще бъде наказан по запис. Но за сметка на това тези от нашите ,които висяха с картони не бяха пропуснати. Друга ситуация -при която Китамбала вкара топката във вратата на Литекс ,наистина топката го удря в ръката ,но след като е изминала много късо разстояние-по малко от необходимата една обиколка на топката за да се счита че е имало удар. И интересно как Т.Тасков видя ситуацията след като се разигра за по-малко от 1/20 от сек - време за което човешкото око не може да различи ситуация.
Още преди мача писах ,че съдията Т.Тасков ще ни заколи и както винаги го прави. Този съдия показва много старнни трактвки на игра с ръка в наказателното поле,но винаги в ущърб на Левски. За никой не е тайна че преди около 17-18 години той беше юноша при нас ,но беше изгонен и сега ни го връща при всяка възможна ситуация. Тук е и ролята на БФС- нормално ли на такъв завързан мач да се поставя съдия ,за който се знае че има специално отношение към единия от отборите и този съдия е показвал това отношение многоктано.

Защо сравняваш бюджета на Левски с този на Лудогорец? Сравни го с бюджетите на Литекс, Берое, Локомотив и Пирин. Тези отбори също ни биха. Лично аз не смятам, че нашите футболисти са по- слаби от техните. Делиорманци не ги броя, те са друг финансов сегмент. За сега. Колкото до вчерашния мач- коментирай смените, моля. И каква промяна в игровия облик на Левски забеляза когато противника остана с човек по- малко? А след промяната на резултата? Един адекватен треньор реагира веднага. За това всички известни бивши играчи на Левски (къде повече, къде по- малко сдържано) се изказват негативно за играта на отбора.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 09 дек 2015 20:31

Аз пък само минавам да ви пожелая изпочупени стъкла на новия сектор.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 09 дек 2015 20:39

От кого?
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 дек 2015 22:38

Stahlgewitter написа:От кого?

Освен от градушка ... :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 дек 2015 23:36

Stahlgewitter написа:И боя на трибуните истината е друга.

Така ли, не знаех.
Сигурно ушаците са дошли в сектора и са почнали да налагат, докато сините фенове са подкрепяли отбора си.

Чета цитираното мнение на Хонда, уважавам мненията му, но страхотно прозира вътрешния гняв от отпадането и определено е написал тонове небивалици.

Между другото този страничен съдия е преподавател в СУ в някакъв спортен факултет, така че ако има левскари пишещи във форума и учещи там може да го срещнат по коридорите и да го питат що тъй е отсъдил в тази ситуация.
Последна промяна от PFC Litex на 09 дек 2015 23:51, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 дек 2015 23:46

PFC Litex написа:

Така ли, не знаех.
Сигурно ушаците са дошли в сектора и са почнали да налагат, докато сините фенове са подкрепяли отбора си.

Факт. С нищо не бяха провокирани да влизат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 10 дек 2015 00:42

W84me написа:
PFC Litex написа:

Така ли, не знаех.

Вземете се разберете най-накрая какво ще казвате, защото в момента по Нова при Милен Цветков един от битите си каза, че те са ги провокирали на стадиона.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 дек 2015 00:44

W84me написа:
PFC Litex написа:

Така ли, не знаех.

https://forum.levski.com/viewtopic.php? ... 4#p1734194

Следващия път нашите да ви дадат толкова броя билети, колкото е определен от правилника за гостуваща агитка и толкова.
Изображение

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 10 дек 2015 09:57

Само ще ви кажа, че ловешките куки последните години са най-големите балъци и им е през кура кво се случва, там може да си вкарваш и влизаш както и с каквото си пожелаеш, така че теорията че са ви провокирали няма как да мине. И все пак хвала за мелето дето си спретнахте, само точните ви да не бяха избягали в тълпата и оставили да го отнесат малките ви и случайните.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 дек 2015 10:45

PFC Litex написа:
Между другото този страничен съдия е преподавател в СУ в някакъв спортен факултет, така че ако има левскари пишещи във форума и учещи там може да го срещнат по коридорите и да го питат що тъй е отсъдил в тази ситуация.

Има, води спорта на 0007, но и да го пита човек и той няма да може да каже. Преди се оправдаваха, защото не бил на линията, сега какво ли трябва да е оправданието...
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”