КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

В следващия кръг продължава...

Анкетата завърши на 10 дек 2015 09:26

Литекс
40
50%
Левски
40
50%

Общо гласове: 80

honda
Контакти:

Re: КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0

Мнениеот honda » 09 дек 2015 18:33

Shaka написа:След паузата домакините претендираха за дузпа. Таско Тасков явно знаеше за бруталната грешка през първата част и започна на свой ред да бърка. Снажният рефер уцели само в една ситуация, когато изгони Елтон. Вече е доказано, че Левски няма лоби. БФС не брои софиянци за живи.

Аз не мога да разбера за уважавана медия (гонг) как е възможно да се правят такива малоумни изказвания. Тук не става въпрос кой какво си мисли във форум или в кръчмата на по бира, а че ти формираш мнение на другите по един или друг начин. За такова изказване е нужно да имаш някакви доказателства. Как може да говориш такова нещо, да настройваш хората и после да се скача да се говори глупости. да се трошат стадиони и да има побоища с полицията. Тук дори нямам предвид собственото си мнение, че Левски е сред най-подпираните отбори изобщо. Но говорим че е едно аз тук да си кажа мнението, друго е медия да разправя тъпотии и да създава настроения. Бива тъпотия ама няма на къде.

Иначе моето лично впечатление е, че страничния греши, а главния опита да компенсира с недадената дузпа. Но това е каквото аз мисля, не може да го напишеш ей така в коментарна статия, а най-голямата простотия е да намесваш БФС, което не брояло Левски за живи. Ало, така бодалкахте ЦСКАрите няколко години и се видя резултата. Медиите трябва да се научат, че носят отговорност за това , което пишат, то бива тъпотия,ама всичко си има граници.

Да наистина написаното е малоумно- прекалено е меко. Защото се споменава ,че Литекс имали претенции за дузпа. Дузпа ,която в никакъв случай не е безспорна- 1 минута преди въпросната ситуация има абсолютна аналогична ситуация в другото наказателно поле между Прохазка и Недялков. Защо никой не обръща внимание на поведението на Асприля -когато ритна талисмана на Йоргачевич,който е извън терена- ами това е най-малко жълт картон.
Като говорим за побоища , интересно че преди доста години проблеми с публиката на Левски имаше на почти всеки стадион, но в последните години инциденти стават само в Ловеч и Пловдив.
Мнението за това дали Левски е най-подпирания отбор може да си го запазиш за себе си, за да не се излагаш ;) . Най-малкото виж статистиката от мачовете на Левски с други български отбори свирени от чужди съдии. Да ти напомням ли как от любимия ти отбор плакаха от един съдия ,че ги заклал срещу Левски ,който случайно се казва Любош Микел-съдия номер 1 в света в онзи момент. Да Левски наистина е подпиран от съдии като Л.Микел,Д.Йол,Д.Паули- топ съдии от най-високо ниво, докато любимия ти отбор е подпиран от съдии като Н.Йорданов, Т.Тасков, Ст.Тодоров. Да ти напомням ли ,че Левски има изиграни последователно 60 мача в ЕКТ без да има свирена дузпа срещу него, когато Литекс или Лудогорец направят подобно постижение тогава могат да коментират дали Левски е подпиран или не, докато не могат да се доближат до това постижение е смешно да коментират съдийството на мачовете на Левски.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 дек 2015 18:41

Още като останахме с човек повече, се стих за мача с "Морето" в Бургас. :lol:

Инак докато бяхме 11 на 11, имаше баланс в срещата, макар домакините да имаха по-чистите положения, но тогава не бяхме оголени и Асприля нямаше свободни пространства.
Като стана дума за колумбиеца, няма спор, той беше разликата.
Нещо като Гарра-та, когато беше при нас.
Уникален играч е Асприля и се чудя какво прави в на'що Първенство.
Ганчев ще му вземе поне 1.5 - 2 млн. евро.

Като цяло, напълно заслужена победа за Литекс.
Оставям на страна съдийските грешки, имаше ги и в двете посоки.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 09 дек 2015 18:45

Минавам само да пожелая бавна и мъчителна смърт за ушатите отрепки,които биха хората след мача.
Изображение

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 09 дек 2015 19:03

Да те бият с 10 човека с 3:0 хлапета по на 18-20 г. (Десподов, Гълъбов, Колев, Станоев, Горанов, Недялков...), без двама от основните си играчи (Малиннов и Перез), ама имало гол, ама как щял мача да продължи при 0:1, ама ако пък свирил дузпата на Асприля, ако Левски бил с ботуши, ама Ботев с каска, ама... ако... Срам!

Вандалски излияния, както при всяка загуба, почупиха си колите на собствените привърженици, почупиха стъклата на спортната зала до стадиона... Простащина!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 09 дек 2015 19:10

Това 1921 какво е?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 дек 2015 19:16

Вижте тези две засади във вреда на Берое, след които 100% щеше да водят поне с 1:0 и ми кажете те умишлени ли са за да се помогне на Черно море или са просто поради некадърност на страничните съдии?

3-та минута на мача
Изображение

20-та минута на мача
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 дек 2015 19:21

Stahlgewitter написа:Объркал си темите,кой ги знае тия?

Така ли се отговаря на неудобни въпроси?
За снощи си споделих мнението още по време на мача.
Относно ушаците, каквото повикало, това се обадило

За ушев. Не знам какво точно стана, но нещо се случи откъм техния сектор В. Аз бях по-скоро в частта откъм А и не можах да видя добре ситуацията. Както обясни Жорката от нашата кола някой бил хвърлил доста мощна бомба по ушев, която чак му махнала каската. Наистина последните 10 минути се хвърлиха няколко доста мощни бомби точно в частта откъм В.

За ушев ние си се сбихме с тях в сектора, не издържахме просто

Тоя рев по ушеф не го разбирам. Ние си го провокирахме и тръгнахме да трошим, а на ушеф работата му е да се опита да ни спре. Не виждам кво сте се размрънкали всички, много ясно, че ше ни натегнат ушатите. Като не искаш да те бият бягаш и тва е. Кви срещи с министри, путки майни. В тая държава излизат ясни записи на прокурори, съдии, министри как си нагласят далаверите и никой не му дреме, ние ше показваме записи, че ушеф ни биел
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 09 дек 2015 19:45

Я поясни на широката аудитория,какво значи "каквото повикало,такова се обадило" и как да го впиша в случките от снощи?
Цитатите няма да ги коментирам,коментирал съм ги там откъдето си ги взел.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 дек 2015 19:59

Аз мога да коментирам само това, което съм видял, а именно това, което се случи на трибуните.
Какво се е случило извън стадиона не мога да коментирам, а нямам право, след като не съм бил там.
Защо трябваше да се случи всичко това на трибуните, при положение, че сами си признавате, че сте го сторили умишлено и след това се оплаквате, че там на трибуните ушев е налагал като обезумял?
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 09 дек 2015 20:02

И боя на трибуните истината е друга.
Изображение

Върни се в “Левски”