КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

В следващия кръг продължава...

Анкетата завърши на 10 дек 2015 09:26

Литекс
40
50%
Левски
40
50%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0

Мнениеот onegavon » 09 дек 2015 11:28

Слаба физическа подготовка и слаб треньор доведоха до този резултат.Как иначе може да допуснеш 3 /три/ гола в продълженията от отбор с човек по- малко?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 дек 2015 11:39

W84me написа:Колко пъти поред ще ни отнемат купата разни мастии в черно? Миналата година беше Сватбата, сега Таско, докога? Гонзо да се активизира поне на тоя фронт.

Бая безсрамно изказване ... 3 гола от 10 човека и съдията ви е виновен :?: Дето до 10-тата минута ви спести 2-3 жълти картона :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 дек 2015 11:40

W84me написа:Колко пъти поред ще ни отнемат купата разни мастии в черно? Миналата година беше Сватбата, сега Таско, докога? Гонзо да се активизира поне на тоя фронт.

Не беше нужно да го казваш,Вие определено можете да печелите само когато се активизирате на "оня" фронт и включите "другите" начини и всички са наясно с това ви поведение през годините.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 дек 2015 11:46

wilge написа:Яд ме е, че паднахме. Съвсем заслужено. Но още повече се нервирам, че даваме възможност на всякаква измет от села и паланки да изпълзят от дупките си и да изливат помия върху един от великите български клубове. Разбирам, че провалът на големите е малка утеха за проваления ми жалък животец. Щом това ги удоволетворява...Явно в Левски пак ще се тръска дървото. Дано този път обрулят само гнилите плодове. Иначе пак влизаме в схемата "made in stolipinovo"- осем разочарования освободени, привлечени десет нови надежди. Резултатът е предизвестен. Тази схема доказано не работи. Трябва да бъде изкоренена заедно с автора и.

Кои са другите велики български тимове,ако може да споделиш с нас?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 09 дек 2015 12:10

Благодаря ти ''Левски'' , винаги непримирим ! Долу отрепките !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 дек 2015 12:12

И мен както всички левскари ме е яд от вчеаршния мач.
Но още повече ме яд от това ,че някакви "левскари" ,който няколко месеца не се бяха появявали във форума след няколко слаби мача(аз не считам че вчерашния мач беше слаб до 100-та минута,а оттам нататък мача се доиграваше(колко пъти се е случвало до обръщалка в продълженията)) отново изпълзяха и започнаха да критикуват -треньор,директори, играчи. Един казва "ние сме Левски и на нас нищо друго освен първото място и Купата не ни задоволява". Съмнявам се че има някой във форума ,който се радва на успехите на Левски от мен и да иска успехи повече от мен. Но нека се върнем към реалността -годишния бюджет на Левски е точно толкова ,колкото Лудогорец(няма лошо след като могат да си го позволят) плати за Сисиньо(има и такъв футболист). Заплатите на Марселиньо,Кешеру и Сисиньо на месец е повече отколкото заплатите на всички футболисти на Левски заедно с треньорския щаб за ...2 месеца. Ами тогава за какво говорим?
Ами с тези играчи -толкова ,както се казва "С тези коне ,такава кушия".
Да се върнем към вчерашния мач. Още преди мача писах,че главни действащи лица ще бъдат съдиите- ами за съжаление за кой ли път познах.
Да изреждам ли - отменен напълно редовен гол на Левски. В съвременния футбол в мач на елиминация между равностойни отбори в 90% от случаите отбора ,който вкара първи гол печели мача. На всеки беше ясно че в тези формации на Левски и Литекс,който вкара първи гол ,той ще спечели, другия отбор много трудно ще го върне. За мен ситуацията около този гол въобще не е сложна- Гаджев и защитника са в непосредствена близост един до друг (на около 1м един от друг) и дори не са на една линия Гаджев е на около една крачка ПРЕД защитника на Литекс, под какъвто и да е ъгъл да се гледа тази ситуация няма как да се обърка-просто няма Гаджев да се окаже зад защитника. Когато показаха страничния съдия ,на мен ми стана ясно,че той знае че е сбъркал и е много вероятно това да бъде последния му мач в кариерата му(това е най-нормалното наказание за умишлена грешка пряко повлияла на резултата и на ктаиния изход не само на мача ,но и на целия турнир). Ддур е въпроса срещу какво го е направил. За мен най-нормалното нещо на света е Левски да подаде контестация и да изиска съдийската бригада да бъде подложена на детектор на лъжата и да отговорят на въпроса дали им е оказван натиск и ако е оказван от кого.
Друга ситуация- Асприля излезна от терена и ритна талисмана на Йоргачевич(бутилката със специална светена вода) и стъпка другия му талисман -кръст. И затова не получи нищо. Само за самоволно излизане от терена минималното наказание е жълт картон ,без да броим обидните действия срещу Йоргачевич. Но нищо не последва понеже жълт картон на Асприля ,значеше да не играе срещу нас в събота. Много ми е интересно дали ще бъде наказан по запис. Но за сметка на това тези от нашите ,които висяха с картони не бяха пропуснати. Друга ситуация -при която Китамбала вкара топката във вратата на Литекс ,наистина топката го удря в ръката ,но след като е изминала много късо разстояние-по малко от необходимата една обиколка на топката за да се счита че е имало удар. И интересно как Т.Тасков видя ситуацията след като се разигра за по-малко от 1/20 от сек - време за което човешкото око не може да различи ситуация.
Още преди мача писах ,че съдията Т.Тасков ще ни заколи и както винаги го прави. Този съдия показва много старнни трактвки на игра с ръка в наказателното поле,но винаги в ущърб на Левски. За никой не е тайна че преди около 17-18 години той беше юноша при нас ,но беше изгонен и сега ни го връща при всяка възможна ситуация. Тук е и ролята на БФС- нормално ли на такъв завързан мач да се поставя съдия ,за който се знае че има специално отношение към единия от отборите и този съдия е показвал това отношение многоктано.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 09 дек 2015 12:26

Забележете внимателно на видео реакцията на страничния съдия след като вдигна засада след гола на Гаджев. В първият момент никаква реакция , но след като видя , че Гаджев излиза на голова позиция и развя байряка. Продажен педал!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 дек 2015 12:55

onegavon написа:Слаба физическа подготовка и слаб треньор доведоха до този резултат.Как иначе може да допуснеш 3 /три/ гола в продълженията от отбор с човек по- малко?

Значи треньорът не е слаб, но прави катастрофални грешки при воденето на мачовете понякога, защото ако беше слаб щяхме да сме на 5-6 място в първенството, където им е и мястото на тези момчета в момента като качества. А грешките при воденето могат да се избягват, ако има някой с когото да се съветва и "да гледа отстрани" както е в английските клубове често. Например вчера Гаджев тъкмо направи брилянтен пас с едно докосване, след който Бедоя взе грешно решение вместо да тръгне директно към вратата и той го смени с... бананоберач. Гаджев игра прилично вчера. Освен това в този момент се правеше рокада в защитата на Литекс, влезе млад и неособено опитен играч. С продължаване с фалшива деветка не съм убеден, че ориентацията на централната им защита щеше да е добра. Вместо да изчака 10 минути и да види как ще са нещата той заби таран, който освен че не може да вкарва стана лесен таргет за централните защитници и така той самият запуши поле в противниковата отбрана, което можеше да бъде използвано от играчите от задна позиция. За мен това е катастрофална тактическа грешка. И ако има някой с малко мозък това би могло да се предотврати, защото един човек може и да не се взема най-трезвите решения под влияние на емоциите.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 09 дек 2015 12:56

honda написа:И мен както всички левскари ме е яд от вчеаршния мач.
Но още повече ме яд от това ,че някакви "левскари" ,който няколко месеца не се бяха появявали във форума след няколко слаби мача(аз не считам че вчерашния мач беше слаб до 100-та минута,а оттам нататък мача се доиграваше(колко пъти се е случвало до обръщалка в продълженията)) отново изпълзяха и започнаха да критикуват -треньор,директори, играчи. Един казва "ние сме Левски и на нас нищо друго освен първото място и Купата не ни задоволява". Съмнявам се че има някой във форума ,който се радва на успехите на Левски от мен и да иска успехи повече от мен. Но нека се върнем към реалността -годишния бюджет на Левски е точно толкова ,колкото Лудогорец(няма лошо след като могат да си го позволят) плати за Сисиньо(има и такъв футболист). Заплатите на Марселиньо,Кешеру и Сисиньо на месец е повече отколкото заплатите на всички футболисти на Левски заедно с треньорския щаб за ...2 месеца. Ами тогава за какво говорим?
Ами с тези играчи -толкова ,както се казва "С тези коне ,такава кушия".
Да се върнем към вчерашния мач. Още преди мача писах,че главни действащи лица ще бъдат съдиите- ами за съжаление за кой ли път познах.
Да изреждам ли - отменен напълно редовен гол на Левски. В съвременния футбол в мач на елиминация между равностойни отбори в 90% от случаите отбора ,който вкара първи гол печели мача. На всеки беше ясно че в тези формации на Левски и Литекс,който вкара първи гол ,той ще спечели, другия отбор много трудно ще го върне. За мен ситуацията около този гол въобще не е сложна- Гаджев и защитника са в непосредствена близост един до друг (на около 1м един от друг) и дори не са на една линия Гаджев е на около една крачка ПРЕД защитника на Литекс, под какъвто и да е ъгъл да се гледа тази ситуация няма как да се обърка-просто няма Гаджев да се окаже зад защитника. Когато показаха страничния съдия ,на мен ми стана ясно,че той знае че е сбъркал и е много вероятно това да бъде последния му мач в кариерата му(това е най-нормалното наказание за умишлена грешка пряко повлияла на резултата и на ктаиния изход не само на мача ,но и на целия турнир). Ддур е въпроса срещу какво го е направил. За мен най-нормалното нещо на света е Левски да подаде контестация и да изиска съдийската бригада да бъде подложена на детектор на лъжата и да отговорят на въпроса дали им е оказван натиск и ако е оказван от кого.
Друга ситуация- Асприля излезна от терена и ритна талисмана на Йоргачевич(бутилката със специална светена вода) и стъпка другия му талисман -кръст. И затова не получи нищо. Само за самоволно излизане от терена минималното наказание е жълт картон ,без да броим обидните действия срещу Йоргачевич. Но нищо не последва понеже жълт картон на Асприля ,значеше да не играе срещу нас в събота. Много ми е интересно дали ще бъде наказан по запис. Но за сметка на това тези от нашите ,които висяха с картони не бяха пропуснати. Друга ситуация -при която Китамбала вкара топката във вратата на Литекс ,наистина топката го удря в ръката ,но след като е изминала много късо разстояние-по малко от необходимата една обиколка на топката за да се счита че е имало удар. И интересно как Т.Тасков видя ситуацията след като се разигра за по-малко от 1/20 от сек - време за което човешкото око не може да различи ситуация.
Още преди мача писах ,че съдията Т.Тасков ще ни заколи и както винаги го прави. Този съдия показва много старнни трактвки на игра с ръка в наказателното поле,но винаги в ущърб на Левски. За никой не е тайна че преди около 17-18 години той беше юноша при нас ,но беше изгонен и сега ни го връща при всяка възможна ситуация. Тук е и ролята на БФС- нормално ли на такъв завързан мач да се поставя съдия ,за който се знае че има специално отношение към единия от отборите и този съдия е показвал това отношение многоктано.

Присъединявам се. Играхме доста добре, с оглед страничните фактори, които ни влияят. Раздаване и борба от всички, няколко хубави атаки и положения. Забележки към отбора- нямам.
Престъпно съдийство. Поведохме съвсем заслужено и затваряхме мача без проблем. Не ни се позволи да вземем мача, но е въпрос на време да дойде видовия ден за ...... ;)
В събота всички на стадиона- отборът го заслужава.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 дек 2015 13:21

От началото на сезона ви се говори, че нямате класа да се сравнявате с Лц и Литекс .... ама не го приемате.
Вчера класата на Асприля реши мача. Толкоз.
При първия гол, поема топката в средата между 3-ма (двамата централни + един халф), разходи ги до крилото (вашите като пълни аматьори тепаха в групичка след и около него), подаде я прострелно в празното на дузпата (празно, щото централните ви подтичваха след Асприля) и .... в кошарата.
При втория пак събра защитата ви (включително и крайния защитник, който остави Десподов сам) и я даде на младежа да я занесе до мрежата.
При третия с елегантен пас с едно докосване остатви защитата ви да виси като прани гащи .....
Какво да говорим за съдии и тем подобни - един футболист трябваше да изолирате от мача и се осрахте.
Другото нещо е, че когато се юрнете на висока преса, пукате гуми 20 мин преди края на мача. Ако сте вкарали гол, добре ..... ама ако не сте, настава едно джаскане, та не ти е работа ... Вчера съм сигурен, че ако бяхте физически по-свежи и с човек повече, можеше нещата да са други.
И последно, СС явно влезе "all in" с надеждата да вкарате първи и да затворите мача .... иначе няма как логично да се обясни пускането на Гаджев като титуляр (за него СС сам призна, че функционално не може да изкара цял мач). Според мен, именно хода с Гаджев беше най-голямата грешка на СС, защото подбни футболисти са много по-полезни, когато противника е отпаднал физически.

ПП: Селянията по трибуните и около стадиона да я коментираме ли? Харно ли ще ви е ако дойде една агитка и изпотроши дограмата на новия ви сектор ... когато го отворите?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”