[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/622/8506622q.jpg[/wrapimg][/center]
p.s.Снимка, която казва много повече от стотици думи.
Признавам си(дълбоко в съзнанието) гледайки снимката чак да го съжалиш, но...Манчестър Юнайтед е над всичко!
Истината е, че буквално цяло есе може да не напише(само по тази снимка).
Заглавието? Ей, тук вече се изисква не само литературно майсторство, но и огромна доза въображение(то е по-важно от знанието, както е известно).
В цялата снимка има и известна или по-точно може да се потърси известна "символика", например:
Забелязвате ли отражението(сенките) на седалките, които приличат на своеобразна публика/тълпа(с качулки), която се е събрала на "спектакъла" организиран от Ван Гаал?
"Мислителят" на Роден или "Философът"(покрил с ръка очите си)?
Плаче ли Ван Гаал или се срамува от себе си...притиснал в скута си "Свещената папка"?
"Една вечер във Волфсбург"...
ШЛ 2015/16 | Волфсбург - Манчестър Юнайтед 3:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ 2015/16 | Волфсбург - Манчестър Юнайтед
А бе вие наред ли сте? Какъв Карло Анчелоти? Тоя е супер смешен...
- Neron
- Контакти:
Гуардиола ви го даваме веднага! Даже ще му платим полета до Манчестър.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- MapTo_D
- Контакти:
Напълно очаквана от мен развръзка. За момент ЦСКА да ни направят мечешка услуга, но и те не помогнаха на жалкия Юнайтед. Лалето ревеше, че не могат да играят срещу силно затворени отбори, снощи видяхме, че и срещу офанзивно настроени не може, разпраха ни, всяка отака на вълците вещаеше проблеми и главоболия. Всяка минута, в която е на чело на отбора този неадекватник е безвъзвратно загубено време. Аз по жалък отбор не съм гледал никога. А тоя наглец ми говори, че сме били по силни и сме се представяли по добре отколкото миналия сезон - пълен смях. Тоя гледа ли изобщо мачовете, или само статустиката след тях!? Вън лалето от отбора, вън защото другия сезон няма да сме в ЛЕ от 1/16 финалите, а още от групите. До къде ме докара, да не искам да гледам мачове на отбора само и само за да не хабя нерви. Дано ОТ избухне срещу него, че не виждам шефчетата иначе кога ще се вземат в ръце!!!
Re: ШЛ 2015/16 | Волфсбург - Манчестър Юнайтед 3:2
Слабо представяне като цяло ... Честно казано, очаквах да паднете, не защото мразя Юнайтед, а просто това са реалностите в момента - контузии, слаба форма на някои играчи ... Да мине днеска и всички заедно ( Юнайтед, Арсенал и Челси ) да чакаме с трепет жребия ... за Лига Европа

Леевски, оле
Решението е татко Карло. Шампион с Милан , Челси, ПСЖ, Реал - 4 титли от 4-те големи първенства. Що се отнася до ЛВГ - някога системата му работеше, но тази професия изисква непрекъснат ъпдейт - не се лежи на стари лаври. За Гуардиола, не мога да разбера един фен на Байерн защо толкова го плюе - какво му е на отбора, чупи всякакви рекорди, какво трябва да направи каталунеца още ?
- MASTER_COOL
- Контакти:
Абсолютно вярно !
Според мен обаче Пеп е по - подходящ !
Ако трябва да дам проценти на моите предпочитания :
Пеп - 65 %
Карло - 35 %
Но и с татко Карло ще сме поне една класа над тази пародия наречена Вангалщина !
Според мен обаче Пеп е по - подходящ !
Ако трябва да дам проценти на моите предпочитания :
Пеп - 65 %
Карло - 35 %
Но и с татко Карло ще сме поне една класа над тази пародия наречена Вангалщина !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- KOPScousers
- Контакти:
boabbb написа:Слабо представяне като цяло ... Честно казано, очаквах да паднете, не защото мразя Юнайтед, а просто това са реалностите в момента - контузии, слаба форма на някои играчи ... Да мине днеска и всички заедно ( Юнайтед, Арсенал и Челси ) да чакаме с трепет жребия ... за Лига Европа![]()
Оригиналния Топ 4 май ще се събира на една друга сцена...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Това беше предизвестена смърт.
Щом не можеш да биеш ПСВ като домакин - къде искаш да отидеш? Там всичко приключи.
Щом не можеш да биеш ПСВ като домакин - къде искаш да отидеш? Там всичко приключи.
- Der Führer
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Карло Анчелоти
Хосеп Гуардиола
!!!!!!!!!!!!
Дай Боже да е втория
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...