КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

В следващия кръг продължава...

Анкетата завърши на 10 дек 2015 09:26

Литекс
40
50%
Левски
40
50%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Re: КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0

Мнениеот openminded » 08 дек 2015 21:57

Ако целта ви е класиране в 4-ката, нямате повод за притеснения, при тази конкуренция.Доверието към Стоев все още е голямо, но не е безгранично, затова и написах, че часовника за него вече цъка.В един момент, ще се наложи някаква промяна, а тя обикновено започва от треньора.На него му предстоят два важни мача, домакинството на Ловеч и гостуване в Разград, което е чак февруари 2016, но ще покаже как е бил готвен отбора през зимната пауза.След 60-та минута отбора ви беше тотално разпокъсан и то при числено намален противник, смените не ги коментирам, щото пейка нямате, но и те не се получиха.И пак казвам, доста е притеснително / за нивото на нашите треньори / разни чичковци от Сърбия и Косово да идват и да ни изнасят уроци по тактика и как се подготвя и води отбор за даден мач
Последна промяна от openminded на 08 дек 2015 22:00, променено общо 1 път.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 08 дек 2015 22:00

popokutepetel написа:
Popokatepetal написа:Едно нещо не мога да разбера. Нали уж се през последните няколко седмици се бяхме обединили около факта, че не сме нищо особено като отбор и мястото ни в класирането е определено над реалните ни възможности. Сериозно ли все още има хора, които да се учудват на бездарието на Китка Бяла, на липсата на крила, сякаш това е първия мач на Левски, който гледате през сезона. С тази селекция - толкова. Чудя се на какво отгоре са ви претенциите към отбора, та веднага се почва с плюенето по Стойчо.

Като например, че с човек повече не можеш да биеш суперпосредствено тимче като Карпачев. Те и Чико Бяга ако ги бяха хванали с човек повече щяха да ги отнесат. В случая видяхме емблематичен пример как можеш да загубиш мач поради множество треньорски грешки. Не казвам, че Стоев е слаб треньор, както и че няма безгрешни треньори. Но в случая вината си е изцяло негова. Дано не повтори същото и в събота, защото резултата пак ще е същия.

Падаме защото няма кой да я вкара. От началото на сезона кой ли не се изреди да бележи от нашите, но не и нападетелите. Просто са супер слаби и това е очевадно. Абди, Курдов, героя от днеска.......трагедия са. Какво да направо Стойчо в случая? Да не пуска нападател ли? Тогава ще си първия, който го плюе, че играел страхливо. Повтарям!!!!! С тази селекция - ТОЛКОВА!!!! Като дойде през паузата, живот и здраве поне един нападател като хората, плюс поне един градивен халф, тогава вече можем да говорим. До тогава, всяка точка в първенството за мен е бонус.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 08 дек 2015 22:02

Player написа:
Мистри написа:
Пирин?
Ако в това ми намери грешка, жив и здрав. :lol:

Не сме били само Пирин, но всички други сме. Всички замесени в челните места до един, но това да ни е проблема че не можем да бием Пирин. Ще ги бием със Стоев напролет. Убеден съм че няма да правят глупости повече в Левски и да се взимат решения от емоции. Личи си, че са тръгнали по добър и правилен път и е добре да докажат, че е така като оставят Стоев. Може да има критика към него, но градивна. Глупостите за вън, няма да ги коментирам. Това ни е порочния кръг от години и искам треньор за по-дълго от няколко месеца. Това беше кошмарна вечер или поне няколко минутки накрая, но след буря винаги изгрява слънце.

Пич, точно това ни е проблема. В случая загубихме 5 точки от Пирин и 4 от Ботев Пд. А в Левски точно това е проблема от мнооого години и по тази причина са загубили множество титли. Таз година Пирин, преди време Монтана и Славия, Хасково или нещо от рода. Левски редовно е падал от последните, което му е коствало много. Виж статистиките през годините и ще видиш колко пъти сме правили розовите шампиони само защото сме падали от последните.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 08 дек 2015 22:11

openminded написа:Ако целта ви е класиране в 4-ката, нямате повод за притеснения, при тази конкуренция.Доверието към Стоев все още е голямо, но не е безгранично, затова и написах, че часовника за него вече цъка.В един момент, ще се наложи някаква промяна, а тя обикновено започва от треньора.На него му предстоят два важни мача, домакинството на Ловеч и гостуване в Разград, което е чак февруари 2016, но ще покаже как е бил готвен отбора през зимната пауза.След 60-та минута отбора ви беше тотално разпокъсан, смените не ги коментирам, щото пейка нямате, но и те не се получиха.И пак казвам, доста е притеснително / за нивото на нашите треньори / разни чичковци от Сърбия и Косово да идват и да ни изнасят уроци по тактика и как се подготвя и води отбор за даден мач

Определено Стойчо Стоев е ЛИМИТИРАН треньор.Той е от типа треньори правещи фоерверки в няколко мача и после -ТИХО.С цялото това бутане и сериозна класа футболисти/за БГ /събрани на едно място,колко пъти съдиите му вадеха насрания гъз?Сега и в Левски пак така.Без да ми ревете за някаква засада,защото дори и когато има други любимци,Левски пак е бутан безобразно.Примери дал Бог,но не това искам да ви кажа.Просто Стойчо не е треньор ,който може да работи в големи клубове.НА него му дай Миньор пк,или Ботев Враца.Този е голяма мазмантия и не зная как го траете.Мън-мън и ехидна усмивка-възможно най-противната комбинация.За Любко не си прав-печелил е КЕШ човека и то с отбор под средна евро класа.Може да дава безплатни уроци като днешният докато е жив.Виж за косоваря съм съгласен и аз.И щом Наджито разкова Левски,Локо пд и Черно море,значи или нашите капути треньори не стават,или той просто е висока летва за тях.Мисля си че по скоро е първото.Треньора драги е нещото което може да направи разликата между отборите така,както играч като Меси прави разликата между истинските зведи в другите отбори.Според мен трябва да се залага на млади български треньори,които да бъдат изпращани в големи школи и след година-две да покажат за какво става въпрос с правилна работа,а не по системата юруш на мускули,както си я караме в България.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 08 дек 2015 22:13

Popokatepetal написа:
popokutepetel написа:
Popokatepetal написа:Едно нещо не мога да разбера. Нали уж се през последните няколко седмици се бяхме обединили около факта, че не сме нищо особено като отбор и мястото ни в класирането е определено над реалните ни възможности. Сериозно ли все още има хора, които да се учудват на бездарието на Китка Бяла, на липсата на крила, сякаш това е първия мач на Левски, който гледате през сезона. С тази селекция - толкова. Чудя се на какво отгоре са ви претенциите към отбора, та веднага се почва с плюенето по Стойчо.

Като например, че с човек повече не можеш да биеш суперпосредствено тимче като Карпачев. Те и Чико Бяга ако ги бяха хванали с човек повече щяха да ги отнесат. В случая видяхме емблематичен пример как можеш да загубиш мач поради множество треньорски грешки. Не казвам, че Стоев е слаб треньор, както и че няма безгрешни треньори. Но в случая вината си е изцяло негова. Дано не повтори същото и в събота, защото резултата пак ще е същия.

Падаме защото няма кой да я вкара. От началото на сезона кой ли не се изреди да бележи от нашите, но не и нападетелите. Просто са супер слаби и това е очевадно. Абди, Курдов, героя от днеска.......трагедия са. Какво да направо Стойчо в случая? Да не пуска нападател ли? Тогава ще си първия, който го плюе, че играел страхливо. Повтарям!!!!! С тази селекция - ТОЛКОВА!!!! Като дойде през паузата, живот и здраве поне един нападател като хората, плюс поне един градивен халф, тогава вече можем да говорим. До тогава, всяка точка в първенството за мен е бонус.

Ами Левски си има централен нападател - Илия Димитров. От това, което видях при двете му пускания и той е доста некадърна история, но знае ли човек, може момчето просто да се притеснява и да му трябват игрови минути. За разлика от маймун Китамбала, за който бъдеще в проф. отбор в Европа няма. Налице е и Мисяк. Мики Орачев също направи няколко прилични мачове в амплоато, което са му отредили. Опция за централен нападател ти е и Краев. В дебюта му го бяха пуснали като такъв и направи мисля хеттрик на Спартак Вн. Ако хептен се чудиш кой да пуснеш като централен нападател и Прохаска е по-добра опция от маймуната. Абди за съжаление го изпуснаха, иначе щеше да върши работа.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 08 дек 2015 22:26

Честито на Литекс. Левски игра слабо, а след смените трагично. Съдийството беше слабо, но не това попречи да бием Литекс. В постовете пред мен е казано всичко. Няма нужда да се повтаряме. Да си пожелаем успех за следващия мач.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 дек 2015 22:34

Вижте физиономията на страничния съдия, който ни отмени гола. Мисля, че е гей. Поне мъж да беше ни отменил гола. Срам!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 дек 2015 22:37

popokutepetel написа:
CSKA 78 написа:Е, жалко, че така стана! Сега няма да има вечно дерби! Относно грешките на съдията, ами може да ги погледнете по този начин- съдията ви направи мечешка услуга, като изгони футболист на Литекс, и не свири 100% дузпа за оранжевите, за да може да се стигне до продължения! Където Литекс ви набиха три много яки голи...пардон, гола! :mrgreen:

Розов споко. Ще ви стискаме палци срещу Созопол защото една от надеждите ни за класиране за ЕКТ сте вие :) . Ще бъде много интересно какво грухтене ще има ако фк Панчарево по някаква случайност вземе купата и класира Левски като 4-ти в първенството за ЕКТ :mrgreen:

Свикнали сте някой друг да Ви върши работата,то беше реване че не сме били Ботев Пд за да играете в първата шестица,сега чакате да Ви вкараме в евротурнирите.Колкото до мача тази вечер ,Левски пропусна голям шанс да продължи,стояха по-добре 100 мин. от срещата,но им липсваше един,двама качествени футболисти които да решат всичко.Решаващо се оказа и физическото състояние на футболистите на Левски,половината от тях са без лятна подготовка и сегашния сгъстен цикъл е непосилен за тях,не обвинявайте Стоев за смените ,мисля че те бяха принудителни,сменените бяха гроги.Ако кажа че не ми е хубаво когато пада Левски ще излъжа,но никога не се гавря с това,защото много левскари се подиграваха колко мача ЦСКА не били вкарали гол през пролетта,а пък сега какво стана,всичко рано или късно се връща.За съдиите какво да кажа,слаби,страхливи,непризнат гол за Левски,положението беше много тънко и съдията се застрахова защото нямаше и добра видимост,неотсъдена дузпа за Литекс и няколко непоказани жълти картони и за двата отбора.Колкото до приказките че двата гола на Литекс са от засада са пълни глупости,при първия гол Деспотов беше във засада,но пасът беше към Нунеш,който беше покрит,а при втория Деспотов беше покрит от австриеца и пак нямаше засада.А след мача реването по Дарик на Грънчаров,Стоянов и Русев беше като балсам за душата ми.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 08 дек 2015 23:08

Нормален чужденец с ненормални българи няма как да стане.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 08 дек 2015 23:16

Готвача написа:За Любко не си прав-печелил е КЕШ човека и то с отбор под средна евро класа.Може да дава безплатни уроци като днешният докато е жив.

Нещо си се объркал за Цървена звезда от времето на Любко. Виж им играчите и след това отново пиши глупости. Вратар Стоянович, защитници Белодедич, Найдоски и Марквич, халфове Югович и Шабанаджович, нападатели Синиша Михайлович, Роберт Просинечки, Деян Савичевич, Драган Бинич и Дарко Панчев. А във финала не игра и друг гениален играч Драган Стойкович – Пикси. Тук има 7-8 играчи от световна класа. Така, че тия за отбор под средна еврокласа ги разправяй на филанкишията...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”