PetioStoykovbg написа:Догодина се очертава да е по интересно
Още е много рано да се каже. Освен това не се знае какво ще направят Рено и Лотус.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PetioStoykovbg написа:Догодина се очертава да е по интересно
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Нали не вярваше на бг източници![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Твърде много "alleged".... а дори още не се е присъединил към Ферари...
Мерцовете яко ги тресе параноята![]()
![]()
iliev72 написа:JackPackage написа:Твърде много "alleged".... а дори още не се е присъединил към Ферари...
Мерцовете яко ги тресе параноята![]()
![]()
Няма значение. Изловен в крачка
iliev72 написа:Щом ще му заведат дело явно има доказателстваЩе е интересно какво ще кажат от Ферари. Почвай да смяташ класирането с нулите за да успокоиш някои мераклии за първото място
JackPackage написа:iliev72 написа:Щом ще му заведат дело явно има доказателстваЩе е интересно какво ще кажат от Ферари. Почвай да смяташ класирането с нулите за да успокоиш някои мераклии за първото място
Какво да кажат от Ферари? Той какво общо има към момента с Ферари![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта