Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 08 дек 2015 17:01

Тия матрьошки бе, само снимки на джамии публикуват.Да си помисли човек, че Грозни е един площад с една джамия :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 дек 2015 17:06

А и ще ви помоля ако имате някоя по-голяма снимка, че тая много малка и нищо не се вижда.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 дек 2015 17:07

ivan56 написа:Тия матрьошки бе, само снимки на джамии публикуват.Да си помисли човек, че Грозни е един площад с една джамия :)

Не е.

Изображение

А така изглеждаше

Изображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 дек 2015 17:08

ivan56 написа:А и ще ви помоля ако имате някоя по-голяма снимка, че тая много малка и нищо не се вижда.

Мислех, че форумът ще я оразмери, но се оказа греда.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 дек 2015 17:10

Nuke написа:
ivan56 написа:А и ще ви помоля ако имате някоя по-голяма снимка, че тая много малка и нищо не се вижда.

Мислех, че форумът ще я оразмери, но се оказа греда.

Ползвай това [rimg] [/rimg]
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 дек 2015 17:11

Благодаря!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 дек 2015 17:19

Nuke написа:
Cicero написа:Нали не поставяш под съмнение факта, не САЩ също наблюдават керваните с петрол, но не се намесват ... засега.

Ами, не се намесват. Те твърдят, че ги помилат, само че пускат клипчета от руските бомбардировки. :lol:

Аз имам един чисто практичен въпрос. Защо ни е тази истерия срещу цистерните на исис? Не ме разбирайте погрешно, мен ако питаш да ги избият до крак, но не виждам какво толкова ни пречат цистерните. Нека си ги оставят да си продават петрола и след това да им гръмват парите или оръжието. Щом можеш да следиш цистерна, можеш и камион с оръжие, нали? Аз нямам нищо против цената на петрола да е максимално ниска. Разбирам защо Рашъните имат против, но се чудя защо и доста от потребителите в този форум имат нещо против същото?
Трагедията не е в това, че ги оставят да смъкват цената на петрола, а че пускаме тези талибани в цивилизования свят.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 дек 2015 17:26

Thsmith написа:
Nuke написа:
Cicero написа:Нали не поставяш под съмнение факта, не САЩ също наблюдават керваните с петрол, но не се намесват ... засега.

Ами, не се намесват. Те твърдят, че ги помилат, само че пускат клипчета от руските бомбардировки. :lol:

Аз имам един чисто практичен въпрос. Защо ни е тази истерия срещу цистерните на исис? Не ме разбирайте погрешно, мен ако питаш да ги избият до крак, но не виждам какво толкова ни пречат цистерните. Нека си ги оставят да си продават петрола и след това да им гръмват парите или оръжието. Щом можеш да следиш цистерна, можеш и камион с оръжие, нали? Аз нямам нищо против цената на петрола да е максимално ниска. Разбирам защо Рашъните имат против, но се чудя защо и доста от потребителите в този форум имат нещо против същото?
Трагедията не е в това, че ги оставят да смъкват цената на петрола, а че пускаме тези талибани в цивилизования свят.

Ами тя цената в момента тотално се срина.
http://www.investing.com/commodities/crude-oil
http://www.investing.com/commodities/brent-oil

Няма много общо с цистерните на ИД. Те им отслабват позициите, а не се борят за цена на петрола там.

Мачът започва!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 дек 2015 17:28

Nuke написа:
1982 написа:Аха, когато Русия ходи по чуждите страни и трепе наред, тя си вършела работата просто, обаче, когато САЩ го прави, те вече са убийци и колонизатори.

САЩ го правят под предлог, че ще донесат добруване на горките репресирани от тирани хорица, ама им носят само разруха. Русия си защитава интересите и не баламосва никого със захарни петлета.

А Русия за какво го прави, когато нахлу в Грузия и трепа, Медведев каза, че Русия отишла да донесе мир на хората там. :lol: :lol: Аз не съм чул досега от Кремъл това, което ти твърдиш - оттам винаги ни баламосват, че е заради нещо друго.

Nuke написа:Ма чакай, ти се хвана за думите на някакъв руски офицер. Аз само ти показах, че бъркаш. Ти сега, за да не признаеш, че си се объркал нещо, взе да говориш какво пишели руските медии от месеци насам.

Ами, не, не бъркам, имам сериозни основания да се съмнявам в много от твърденията на Русия за действията й срещу ИДИЛ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 дек 2015 17:32

Nuke написа:Няма много общо с цистерните на ИД. Те им отслабват позициите, а не се борят за цена на петрола там.

Това е официалната московска пропагандна версия. Но истинската може и да не е тя.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”