Абсурдите на малоумния запад
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Абсурдите на малоумния запад
По-голям абсурд от това да премахваш кръстове от църкви за да не обидиш бежанците няма. Да махаш свинското от детските менюта заради същите тънкообидни същества които вместо да ти благодарят, че ги приютяваш и храниш, се обиждат от традициите и религията ти няма. Запада е в будна кома в момента и не се ли събуди скоро, ще рита камбаната за последно. После камбанен звън няма да се чуе повече там.
rockman написа:Хапчетата, редовно се пият.
Пийте ги тия хапове бре.![]()
![]()
Не знам какво сте наскачали на човека!
Ей ви и линк към статията за тая дебилщина:
http://offnews.bg/news/Sviat-_12/Lidera ... 03954.html
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Player написа:По-голям абсурд от това да премахваш кръстове от църкви за да не обидиш бежанците няма. Да махаш свинското от детските менюта заради същите тънкообидни същества които вместо да ти благодарят, че ги приютяваш и храниш, се обиждат от традициите и религията ти няма. Запада е в будна кома в момента и не се ли събуди скоро, ще рита камбаната за последно. После камбанен звън няма да се чуе повече там.
Факт.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Странджата
- Контакти:
Re: Player
А ние не сме ли я ритнали отдавна, та сега кусур на Запада търсим. Кой ни бие по главата да наричаме смути коктейла или напитката от плодове и зеленчуци, крутони – пържените хлебни залъци, мъфини – кексчетата, кейкчетата или сладкишчетата. Запада ли ни учи на леност, та да не си измислим български думи, да затлачваме езика си, да потъпкваме традицията си - да превръщаме Коледа от религиозно-народен семеен празник в търговска суматоха и потребителски бяс ... Всеки може да даде стотици примери.
Да си ошетаме нашата къща, а не да надничаме в чуждите дворове и да се възмущаваме колко е там неприветливо и неуютно.
Да си ошетаме нашата къща, а не да надничаме в чуждите дворове и да се възмущаваме колко е там неприветливо и неуютно.
Последна промяна от veni__85 на 08 дек 2015 15:37, променено общо 1 път.
Странджата написа:А ние не сме ли я ритнали отдавна, та сега кусур на Запада търсим. Кой ни бие по главата да наричаме смути коктейла или напитката от плодове и зеленчуци, крутони – пържените хлебни залъци, мъфини – кексчетата, кейкчетата или сладкишчетата. Запада ли ни учи на леност, та да не си измислим български думи, да затлачваме езика си, да потъпкваме традицията си - да превръщаме Коледа от религиозно-народен семеен празник в търговска суматоха и потребителски бяс ... Всеки може да даде стотици примери.
Нашата къща днес знаеш ли каква? Всички студенти които ще са скоро бъдещето на тази държава, са някъде си да изхарчат последните пари на баби, дядовци и родители, за да се напият. Да се напият, защото са студенти. Не защото за някой от тях е станало нещо значимо в живота, а защото е празник на студентите, който и без това всеки ден празнуват, но днес ще се размажат от алкохол и преяждане. Аз също съм бил студент, но почерпих скромно но от сърце, най близките си, само в деня в които разбрах че съм приет. А когато дойдеше 8 декември, на почти всичките си колеги от университета, защото не са абсолютно всички които чакат този ден за да се размажат, им казвах да не ме занимават с глупости и да си опичат акъла за важните и значими неща и да си ценят всеки лев, особено ако не са го изкарали лично те. Никой не ме е послушал, както и други днес, на които им казвам, че е по-важно да си сред семейството си по коледните празници, но за тях е по-важно да работят заради бонуси. Днес има една ценност- пари за забавление, за телефони, за автомобили и за много бройки в леглото. И колкото се може по-дълго време без деца и брак, за да може на свобода да се купонясва. Ето това е нашата къща. Хайде ошетай я!
boabbb написа:Captain Stottlemeyer написа:boabbb написа:Останалите номинирани са канцлерът на Германия Ангела Меркел, руският президент Владимир Путин, транссексуалният лекоатлет Брус Дженър, който вече се казва Кейтлин Дженър, съоснователят и главен изпълнителен директор на компанията "Юбер" Травис Каланик, иранският президент Хасан Рохани, кандидат-президентът на САЩ Доналд Тръмп и активистите от "Black Lives Matter", борещи се за правата на афроамериканците.
Групата е мощна ...![]()
Не е хубаво (дори заради ръста) да изписваш Владимир Путин с обикновен шрифт. Той заслужава да се нареди на равна нога до останалите...
Уголемил съм само тези с култовите постижения - Меркел покани милиони цигани в Европа, оня си е отрязал патката ( изискват се топки, за да го направиш, колкото и иронично да звучи) и накрая - шампиона по неадекватни изказвания, строителя на стени по цялата граница с Мексико - Доналд "Прическата " Тръмп
Траверса бих го подкрепил единствено, ако излезе с признание, че след операцията е започнал да си пада по жени

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Ако само дори подозирахте колко сте тъпи, веднага щяхте да си пуснете куршума....
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

- Странджата
- Контакти:
Не пишеш нищо за децата си, но подозирам - заради това, което си написал, че твоята къщичка е ошетана, и то с не малко труд.
Когато казвам, че трябва да ошетаме къщичката си, имам предвид всеки, колкото може, да я шета.Аз съм филолог по образование и ме дразни това чудоплоклоничество и криворазбрана цивилизация, което прозира от леността да учим собствения си език, а да залягаме само над английския - например. Не казвам, че днес без английски е възможно да си приобщен към една повсеместна култура, но съм готов да споря с всеки, че ако мислиш за езика и културата си, подобни теми биха изглеждали иначе - например - да не бъдем като другите, да браним своето, а не - виж ги тези, колко са глупави. Защото в областта на културата ние сме по-незащитени, отколкото във военната област даже. И ако ние тука сме се вълнували от самолети и ракети, от военна мощ на този или онзи, малко - според мене, се вълнуваме от това, какви предаваме като култура - т.е. каква традиция завещаваме на синовете си. Мисля, че това е по-важно за тях от другото, което могат да си избират, като станат големи - къде да живеят, къде да си изкарват хляба. Но тогава в техния избор ще участва и онова, което ние сме им дали.
Когато казвам, че трябва да ошетаме къщичката си, имам предвид всеки, колкото може, да я шета.Аз съм филолог по образование и ме дразни това чудоплоклоничество и криворазбрана цивилизация, което прозира от леността да учим собствения си език, а да залягаме само над английския - например. Не казвам, че днес без английски е възможно да си приобщен към една повсеместна култура, но съм готов да споря с всеки, че ако мислиш за езика и културата си, подобни теми биха изглеждали иначе - например - да не бъдем като другите, да браним своето, а не - виж ги тези, колко са глупави. Защото в областта на културата ние сме по-незащитени, отколкото във военната област даже. И ако ние тука сме се вълнували от самолети и ракети, от военна мощ на този или онзи, малко - според мене, се вълнуваме от това, какви предаваме като култура - т.е. каква традиция завещаваме на синовете си. Мисля, че това е по-важно за тях от другото, което могат да си избират, като станат големи - къде да живеят, къде да си изкарват хляба. Но тогава в техния избор ще участва и онова, което ние сме им дали.
1palq4o1 написа:rockman написа:Хапчетата, редовно се пият.
Пийте ги тия хапове бре.![]()
![]()
Не знам какво сте наскачали на човека!
Ей ви и линк към статията за тая дебилщина:
http://offnews.bg/news/Sviat-_12/Lidera ... 03954.html
Палячо нали не си забравил,че тоя чаршаВ го опукаха.
Земи ги пий тия хапове че си смешен.