Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Строго секретно :)))

Мнениеот diplomat » 07 дек 2015 17:11

boabbb написа:Има ги все-още, горе-долу са същото ниво като Дачийките :roll: Минеш ли им 200 000 се разтропват яко :lol: Бакшиш с Хюндай ме е возил, колата беше на 800 000 :lol: :lol: Мотора беше в предсмъртно състояние, ама вървеше :mrgreen: А иначе имаме служебни Дачийки - на 140 000 като й направя 140 на магистралата и вътре е 7.5 по Рихтер :lol:

За тия работи съм напълно съгласен. :mrgreen: :lol: Ама в София вече почнаха лека-полека да сменят най-старите автомобили на бакшишите - то май даже си има евродиректива за тия работи...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 07 дек 2015 17:14

Thsmith написа:Къде си ме видял да се чудя и да изразявам коментари в тази насока? Естествено, че всеки които смята, че може да намери по-добро място за реализация е свободен да го направи.

boabbb написа:Вие се опитвате да му обясните, че е нормално да има 300 лв. заплата ... Ти си за диспансер ;)

Някой да те кара да работиш за 300 лв? Не ти харесва и не работиш за 300, а предлагаш уменията си за 3000. Стига да намериш кой да ги оцени за толкова де. Имаш умения и ги продаваш добре = добра заплата. Нямаш умения, квалификация и не ги продаваш добре = ниска заплата

Ти си радикален капиталист, нали? Не те питам с цел да те обидя, просто информативно.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 дек 2015 17:58

diplomat написа:
Thsmith написа:Къде си ме видял да се чудя и да изразявам коментари в тази насока? Естествено, че всеки които смята, че може да намери по-добро място за реализация е свободен да го направи.

boabbb написа:Вие се опитвате да му обясните, че е нормално да има 300 лв. заплата ... Ти си за диспансер ;)

Някой да те кара да работиш за 300 лв? Не ти харесва и не работиш за 300, а предлагаш уменията си за 3000. Стига да намериш кой да ги оцени за толкова де. Имаш умения и ги продаваш добре = добра заплата. Нямаш умения, квалификация и не ги продаваш добре = ниска заплата

Ти си радикален капиталист, нали? Не те питам с цел да те обидя, просто информативно.

То няма как да ме обидиш с такова нещо : 0
Аз вярвам в либертарианството и в частност най дясната му секция - минархизъм.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 07 дек 2015 18:13

Thsmith написа:
diplomat написа:

То няма как да ме обидиш с такова нещо : 0
Аз вярвам в либертарианството и в частност най дясната му секция - минархизъм.

Оценявам, че не си лицемер. Бих приел природния закон за "най-силният оцелява", ако се престане с престорената толерантност и фалшивия пацифизъм по света. Така поне всеки ще знае как стоят нещата и всеки ще има правото да мачка по-слабия или по-тъпия, а не само избрани индивиди.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 дек 2015 18:20

Thsmith написа:Някой да те кара да работиш за 300 лв? Не ти харесва и не работиш за 300, а предлагаш уменията си за 3000. Стига да намериш кой да ги оцени за толкова де. Имаш умения и ги продаваш добре = добра заплата. Нямаш умения, квалификация и не ги продаваш добре = ниска заплата

Изкарвам си хляба в представителство на щатска компания.Работим по техни часови ставки, които важат за целия свят.Случвало се е да работим и с прословутите немци, нито са по-квалифицирани от нас, нито работят повече от нас.Да не казвам, че имам колеги които са и над тяхното ниво.Гърците също не работят повече от нас, турците също, румънците също.Какво казват либертарианството и минархизма по въпроса?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 дек 2015 18:24

Имаш право.

Ако ти се чете, новата левица на Айн Ранд е добра книга за темата.

GA_ veliki написа:
Thsmith написа:Някой да те кара да работиш за 300 лв? Не ти харесва и не работиш за 300, а предлагаш уменията си за 3000. Стига да намериш кой да ги оцени за толкова де. Имаш умения и ги продаваш добре = добра заплата. Нямаш умения, квалификация и не ги продаваш добре = ниска заплата

Изкарвам си хляба в представителство на щатска компания.Работим по техни часови ставки, които важат за целия свят.Случвало се е да работим и с прословутите немци, нито са по-квалифицирани от нас, нито работят повече от нас.Да не казвам, че имам колеги които са и над тяхното ниво.Гърците също не работят повече от нас, турците също, румънците също.Какво казват либертарианството и минархизма по въпроса?

Казва, че това е твой проблем и да се оправяш, а не да търсиш някой друг да те "оправя".
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 дек 2015 19:25

Thsmith написа:Имаш право.

GA_ veliki написа:

Казва, че това е твой проблем и да се оправяш, а не да търсиш някой друг да те "оправя".

Напротив. Казва че нашите пишман бизнесмени са некадърници и експлоататори :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 дек 2015 19:40

Thsmith написа:Имаш право.

GA_ veliki написа:

Не е само мой проблем.Това и твой проблем, ако разбираш какво искам да кажа
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 дек 2015 19:44

Амбасадата вчера и днес спести някой долар... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 дек 2015 19:46

Руският посланик в Анкара бе повикан в турското МВнР по повод твърдението, че руски войник насочва гранатомет, докато корабът му преминава през Босфора.
Андрей Карлов е бил извикан в сградата на Външно министерство заради снимките на руския войник, публикувани в турските медии в неделя, съобщиха БТА и БГНЕС.

Демонстрацията на зенитчика от борда на „Цезар Куников“ предизвика вниманието на стотици рибари и жители на турския мегаполис, както и на пътниците в кораби и фериботи, свързващи европейската с азиатската част на Истанбул.

За преминаването на руската флота не е имало предварително уведомяване.

„След като се разгоря кризата около сваления руски бомбардировач, за пръв път се случва подобна демонстрация на бойна готовност, това е безпрецедентна провокация. Има строго установени правила за преминаване през Босфора и те са валидни за съдовете на всички страни. Да, това е провокация, демонстрираща агресия и заплаха, на която ние ще дадем правилния отговор“, коментира външният министър на Турция Мевлют Чавушоглу.

Отношенията между Москва и Анкара се влошиха, след като на 24 ноември турските ВВС свалиха руски боен самолет на сирийско-турската граница, заявявайки, че руснаците са навлезли в Турция. Руската страна отрече да е имало прекосяване на границата.
Последна промяна от FLANKER на 07 дек 2015 20:49, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”