Провали се пътуването ми до Гент, заради кмета им!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

El_Zenito1977

Провали се пътуването ми до Гент, заради кмета им!

Мнениеот El_Zenito1977 » 07 дек 2015 16:59

Искам да изразя своето огромно възмущение от фактът, че кметът на белгийския град Гент е забранил на гостуващите привърженици да гледат мача Гент-Зенит, защото в града имало много турци! Това е дискриминация срещу запалянковците на Зенит! Обмисляхме с още четирима запалянковци да си направим една екскурзия до Гент и да гледаме на живо мача, по пътя да разгледаме градовете Минск , Варшава,Берлин, Хановер, Брюксел и Гент , но се провали това пуване заради протурсконастоения кмет на белгийския град: :evil:
Явно ще гледам мача по телевизията! :evil:

Кметът на Гент не пуска руснаци на стадиона

Кметът на белгийския град Гент Даниел Термон даде подробно обяснение за решението си да не бъдат допускани запалянковци на руския „Зенит“ на стадона за мача срещу „Гент“ в Шампионската лига идната седмица. По-рано през деня чиновникът обяви, че забраната му се базира на фона на влошаването на отношенията между Русия и Турция, поради което запалянковците от Санкт Петербург са нежелани в града му в деня на мача на 9 декември, сряда. По неговите думи в Гент живее голяма турска общност, а запалянковците на „Зенит“ имат твърде лоша репутация.

Термон отбеляза, че той няма възможността да привлече в града допълнителни сили на реда, тай като по това време Гент е домакин и на престижен зимен фестивал.

„Ако си спомним предишни мачове ще видим, че сблъсъците със запалянковците на „Зенит“ са гарантирани - каза градоначалникът. - А ние не искаме такива неща. Те са резервирали всички хотели в центъра на града, а тогава при нас започва зимен фестивал. Ние не искаме да бъдем притеснявани от пияни руснаци. У нас няма такива закони, като във Франция. Там забраниха на феновете на „Гент“ да влизат в Лион, като ги заплашиха с арести. Ние не можем да направим това“, допълни Термон пред в. Het Laatste Nieuws.

http://www.monitor.bg/a/view/1849-%D0%9 ... 0%BD%D0%B0

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Провали се пътуването ми до Гент, заради кмета им!

Мнениеот v.r.s. » 07 дек 2015 17:06

Според мен това е част от заговора да се попречи на Зенит, да спечели ШЛ.
Зенит стресна всички западно европейски отбори и се започна с ударите под кръста.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 07 дек 2015 17:12

И без това ладата ти едва ли щеше да изкара целия път до Гент :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 07 дек 2015 17:24

Правилно! Не може всеки цървул когато му скимне да ходи до Белгия.
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

lans22
Контакти:

Мнениеот lans22 » 07 дек 2015 17:37

Баце, гуй ся!

Отиваш до Гент и се маскираш на привърженик на ГЕНТ- ТУРЧИН!
Зенит пада и се самовзривяваш насред трибуните, дееба техната мама, гентска...
Зенит бие и се взривяваш от радос насред трибуните. Оставяш писмо, че акта е в знак на протес срещу кмета на ГЕНТ
ЗЕНИТ ПРАВИ РАВЕН И СЕ ВЗРИВЯВАШ НАСРЕД ТРИБУНИТЕ...това просто така, за кеф.
Действай.

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 07 дек 2015 17:40

Какво ви пречи ? Отивате в града Гент , купувате си билети и ако на челото не ви пише , че сте фенове на Зенит влизате на стадиона .

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 дек 2015 17:43

El_Zenito1977 написа:Явно ще гледам мача по телевизията! :evil:

Както всички мачове на Зенит досега. И то от България, а не от Русия. Ако си мислиш, че някой ти се връзва на глупостите, значи си доста зле.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 07 дек 2015 17:46

v.r.s. написа:Според мен това е част от заговора да се попречи на Зенит, да спечели ШЛ.
Зенит стресна всички западно европейски отбори и се започна с ударите под кръста.

veselinsk написа:И без това ладата ти едва ли щеше да изкара целия път до Гент :lol:

Hearts_on_Fire написа:Правилно! Не може всеки цървул когато му скимне да ходи до Белгия.

lans22 написа:Баце, гуй ся!

Отиваш до Гент и се маскираш на привърженик на ГЕНТ- ТУРЧИН!
Зенит пада и се самовзривяваш насред трибуните, дееба техната мама, гентска...
Зенит бие и се взривяваш от радос насред трибуните. Оставяш писмо, че акта е в знак на протес срещу кмета на ГЕНТ
ЗЕНИТ ПРАВИ РАВЕН И СЕ ВЗРИВЯВАШ НАСРЕД ТРИБУНИТЕ...това просто така, за кеф.
Действай.

Кой от кой по-култов отговор. :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 07 дек 2015 17:54

El_Zenito1977 написа:Искам да изразя своето огромно възмущение от фактът, че кметът на белгийския град Гент е забранил на гостуващите привърженици да гледат мача Гент-Зенит, защото в града имало много турци! Това е дискриминация срещу запалянковците на Зенит! Обмисляхме с още четирима запалянковци да си направим една екскурзия до Гент и да гледаме на живо мача, по пътя да разгледаме градовете Минск , Варшава,Берлин, Хановер, Брюксел и Гент , но се провали това пуване заради протурсконастоения кмет на белгийския град: :evil:
Явно ще гледам мача по телевизията! :evil:

Кметът на Гент не пуска руснаци на стадиона

Кметът на белгийския град Гент Даниел Термон даде подробно обяснение за решението си да не бъдат допускани запалянковци на руския „Зенит“ на стадона за мача срещу „Гент“ в Шампионската лига идната седмица. По-рано през деня чиновникът обяви, че забраната му се базира на фона на влошаването на отношенията между Русия и Турция, поради което запалянковците от Санкт Петербург са нежелани в града му в деня на мача на 9 декември, сряда. По неговите думи в Гент живее голяма турска общност, а запалянковците на „Зенит“ имат твърде лоша репутация.

Термон отбеляза, че той няма възможността да привлече в града допълнителни сили на реда, тай като по това време Гент е домакин и на престижен зимен фестивал.

„Ако си спомним предишни мачове ще видим, че сблъсъците със запалянковците на „Зенит“ са гарантирани - каза градоначалникът. - А ние не искаме такива неща. Те са резервирали всички хотели в центъра на града, а тогава при нас започва зимен фестивал. Ние не искаме да бъдем притеснявани от пияни руснаци. У нас няма такива закони, като във Франция. Там забраниха на феновете на „Гент“ да влизат в Лион, като ги заплашиха с арести. Ние не можем да направим това“, допълни Термон пред в. Het Laatste Nieuws.

http://www.monitor.bg/a/view/1849-%D0%9 ... 0%BD%D0%B0

Забреноно е за руснаци, ти нали си българин?! Време е някой мод да си свърши работата и поредния нов профил на Александров77 да получи бан!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 дек 2015 18:13

Колега, удари една шайба на Мая Хрущялката ..... тя нали го играе омбудсман ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Кошче за отпадъци”