Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Заклет Левскар » 07 дек 2015 12:01

W84me написа:
Заклет Левскар написа:
modor написа:Тео, вземи изпий едно кафе....даже две кафета. Недей да се мъчиш.

Момчето просто иска да каже, че, след като журналята пускат партенки, значи имаме пари. А, щом имаме пари, значи собственици са ни Боко и Пеевски.
Жеуязна уогика, ама то не е виновно детето.

Ти не знаеше ли? На тоя Свят само Боко и Пеевски имат пари :?

Не е точно така.
Ако излезе една лекинка партенчица, че искаме да купим Луис Суарес от Барцелона (понеже съгласете се, той по-добре би се вписал в схемата на Стоев), тогава парите на дебелия няма да са достатъчни. Ходи тогава обяснявай на червения, че зад нас не стоят милиардите на ИД.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 07 дек 2015 12:42

W84me написа:
JackPackage написа:Ех Богууу, нямаме ли си треньор, та се говори за други? Колко пъти имаше шанс Херо да се върне в Левски и не го направи? :? :roll:

Той отиде в Ботев за 4 дни и се махна, като спря кранчето...

Херо напусна защото уволниха треньора . Нарича се коректност . Малко са хората като него . Не се е махнал защото няма пари 4 дена след назначението му а защото се изгавриха с колегата му .

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 07 дек 2015 12:44

PSvilenov написа:
W84me написа:
JackPackage написа:Ех Богууу, нямаме ли си треньор, та се говори за други? Колко пъти имаше шанс Херо да се върне в Левски и не го направи? :? :roll:

Той отиде в Ботев за 4 дни и се махна, като спря кранчето...

Херо напусна защото уволниха треньора . Нарича се коректност . Малко са хората като него . Не се е махнал защото няма пари 4 дена след назначението му а защото се изгавриха с колегата му .

+1!
каквото и да си говорим,Стоев е мнооого далеч от усета на Херо и за играта ,и за футболистите!

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 07 дек 2015 12:45

THE G.A.M.E написа:"Херо" надуши ли, че в Левски са се появили пари, веднага ще се нареди на на'ща софра.

Ще забрави с кой се е псувал, карал и т.н. нали е "левскар" ... :roll:

Херо колкото и да му дават няма да дойде при нашият инженер . Колко пъти трябва да каже, че не иска никой да му се бута в ръководенето на отбора за да си постигне резултатите. Знае, че Гонзьо може по всяко време да си измие ръцето с него както не веднъж е ставало с треньорите на Левски .

Къде Херо загатва в това интервю, че иска да се върне в Левски ? Аз като го четох , той отбягваше коментар за Левски преди да беше попитан конкретно . Негативите не ни ги спести както винаги . Как това е редене на наща софра и как това го прави "левскар" :?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 дек 2015 13:19

Мистри написа:А колегата със змиите , ще му кажа.Знаейки кого защитаваш, просто си несъстоятелен.последната изцепка на този човек пред медиите доказва неговата лимитираност във всяко отношение.И ще помоля, малко по-лекинко в изказванията по отношение на други левскари.

Да, колега, точно така мисля - че става дума за нарочни атаки. И ще ти кажа кой е следващия на мушката на тези атаки - Стоев, което и много е вероятно да доведе до освобождаването и на двамата. Това се случи на няколко пъти по времето на Стоилов и при Илиан Илиев. Както и при Костов. Иначе ще ми кажеш ли кой назначи Стоев и би ли казал колко спортни директори ще оставят Стоев след фиаското за финала и представянето в миналото първенство? Литекс? Лудогорец? "Ботев"? Да остави Стоев беше правилното решение, но определено можеше и да го изфъчка, нали? Пък за това с кой правил селекцията е вече не смешно ми малоумно.

И какво му е смешното да паднеш от Пирин. Гледа ли вчера мача им с "Морето"? Или казваш те не са коректив? А Берое на кое място завършиха същия почти отбор миналото първенство и на кое място ние. Хайде малко по-скромно с очакванията. Цел пред Стоев беше да ни измъкне от блатото. Той се справи. Положи основата. Аз съм увверен и че ще направи още. Титла не ми е интересно. Играем ли стабилно, всичко ще си дойде на мястото. Ма няма как след няколкогодишна криза да стане с магическа пръчка. Това няма да са единствените ни загуби. Падаш-ставаш, така се учи човек да ходи, нали? Не съм безкритичен към Стоев, но той доказа, че е бил правилен избор и решението да остане в "Левски" след финала за Купата е било единственото правилно решение.

Иначе за разговора за Херо и Стоев... Що си мисля, че успехите на Стоев са малко повечко? А Херо да работи на фона на миналогодишното финансово положение? Да бе, да.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 07 дек 2015 13:35

metodito написа:
Мистри написа:А колегата със змиите , ще му кажа.Знаейки кого защитаваш, просто си несъстоятелен.последната изцепка на този човек пред медиите доказва неговата лимитираност във всяко отношение.И ще помоля, малко по-лекинко в изказванията по отношение на други левскари.

Да, колега, точно така мисля - че става дума за нарочни атаки. И ще ти кажа кой е следващия на мушката на тези атаки - Стоев, което и много е вероятно да доведе до освобождаването и на двамата. Това се случи на няколко пъти по времето на Стоилов и при Илиан Илиев. Както и при Костов. Иначе ще ми кажеш ли кой назначи Стоев и би ли казал колко спортни директори ще оставят Стоев след фиаското за финала и представянето в миналото първенство? Литекс? Лудогорец? "Ботев"? Да остави Стоев беше правилното решение, но определено можеше и да го изфъчка, нали? Пък за това с кой правил селекцията е вече не смешно ми малоумно.

И какво му е смешното да паднеш от Пирин. Гледа ли вчера мача им с "Морето"? Или казваш те не са коректив? А Берое на кое място завършиха същия почти отбор миналото първенство и на кое място ние. Хайде малко по-скромно с очакванията. Цел пред Стоев беше да ни измъкне от блатото. Той се справи. Положи основата. Аз съм увверен и че ще направи още. Титла не ми е интересно. Играем ли стабилно, всичко ще си дойде на мястото. Ма няма как след няколкогодишна криза да стане с магическа пръчка. Това няма да са единствените ни загуби. Падаш-ставаш, така се учи човек да ходи, нали?

Иначе за разговора за Херо и Стоев... Що си мисля, че успехите на Стоев са малко повечко? А Херо да работи на фона на миналогодишното финансово положение? Да бе, да.

Естествено ,че атаките са " нарочни" , или целенасочени.На фона на преживяното и видяно от Директора 6 години.Само малоу*ните правят нещо без да искат , или погрешка.

Пък за това с кой правил селекцията е вече не смешно ми малоумно.

Пак ще помоля да си малко по-пестелив в изказа.Не се намираш у вас.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 дек 2015 13:46

Да се чуди човек защо са тези атаки, предвид уникалното му управление години наред. Сигурно завиждат, че имаме най-добрият директор на Балканите. Кой не иска този гений на футбола ?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 07 дек 2015 13:54

Eminem написа:Да се чуди човек защо са тези атаки, предвид уникалното му управление години наред. Сигурно завиждат, че имаме най-добрият директор на Балканите. Кой не иска този гений на футбола ?

Не само на Балканите , но и в Света и околностите.
За Стоев само ще кажа-нека да има поне 11 читави футболисти, а не както сега-3-4, пък тогава да го обсъждаме.
Сега , с тези, може на някои да не им харесва, мек бил, плах бил, пък и възпитан?
Но сме с равни точки с първия.
Толкова си може човекът. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 дек 2015 13:55

Легендата на Левски Наско Сираков разкритикува формата на управление на любимия си отбор и фактът, че "сините" се ръководят от Управителен съвет.

„За мен това е жив популизъм. Това са несериозни неща. Какво означава това? Това е размиване на отговорност. На кого трябва да искаме сметка в един момент? На Управителния съвет. На кой от Управителния съвет? Ние не можем да ги видим. Това е несериозно просто. Какво означава това управлява се от Управителен съвет?“, заяви Сираков в интервю за предаването „Код Спорт“

Иво Тонев здраво си е вързал гащите с тоя УС :idea: Отдолу си е сложил дясната ръка Гонзо и нема кой му каже копче :idea:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 дек 2015 13:56

Teo, ти днеска нямаш ли сливане да обсъждаш, бе младеж? :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”