Над 150 жертви след терористични атаки в Париж

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Над 150 жертви след терористични атаки в Париж

Мнениеот Alexx » 03 дек 2015 17:39

pampi написа:
Гонзо написа:Марш в мината, русофилче ненаситно на путниовска хуя. Нали 200 човека си заминаха и от руснаците. Какво ми даваш за пример тая пробита държава.

Беж на преглед при психиатър бе, ненормалник! На границата ти има орда от 2 милиона, дето е въпрос на месеци да те прегази, ти пак с руснаците се занимаваш, соросоид нещастен! Теб американските гейове от Морската им пехота ще те опазят, затова си толкова неадекватен! Нали затова унищожихте Българската армия!

Какво обясняваш на поредното зомби което си мисли,че всички критикувал военната политика на САЩ е русофил!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 дек 2015 17:49

Alexx написа:
pampi написа:
Гонзо написа:Марш в мината, русофилче ненаситно на путниовска хуя. Нали 200 човека си заминаха и от руснаците. Какво ми даваш за пример тая пробита държава.

Беж на преглед при психиатър бе, ненормалник! На границата ти има орда от 2 милиона, дето е въпрос на месеци да те прегази, ти пак с руснаците се занимаваш, соросоид нещастен! Теб американските гейове от Морската им пехота ще те опазят, затова си толкова неадекватен! Нали затова унищожихте Българската армия!

Какво обясняваш на поредното зомби което си мисли,че всички критикувал военната политика на САЩ е русофил!

А всеки, който се осмели да не бъде съгласен с опорните кремълски точки, е соросоид, нали така? :lol:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 дек 2015 11:16

Ако пише мнението си в стил който защитава еврогейските ценности нищо чудно да е такъв.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 04 дек 2015 15:08

Alexx написа:Ако пише мнението си в стил , който защитава еврогейските ценности , нищо чудно да е такъв.

Значи всеки, който пише в стила защитаващ кремълските ценности, е путиноид, русофил, рубладжия и т.н. ;) Особено си личи кои са представители на руските интереси, когато се загледа човек в нивото им на неграмотност и как знаят руския език повече от българския. 8-)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 дек 2015 16:17

Всъщност такъв човек е и промит мозък. Не е нужно да му се плаща за да ги пише тези работи.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 04 дек 2015 16:23

Alexx написа:Всъщност такъв човек е и промит мозък. Не е нужно да му се плаща за да ги пише тези работи.

Всъщност само ми бягаш по тъча и нищо съществено не си казал. Пък иначе се изявяваш като "капацитет" тука. :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 дек 2015 22:36

Alexx написа:Ако пише мнението си в стил който защитава еврогейските ценности нищо чудно да е такъв.

Току-що се доказа и ти колко си обективен, тъй че не лай толкова.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 06 дек 2015 22:42

1982 написа:
Alexx написа:Ако пише мнението си в стил който защитава еврогейските ценности нищо чудно да е такъв.

Току-що се доказа и ти колко си обективен, тъй че не лай толкова.

Виж, че потролват малко, навреш ги в кучи гъз и отиват към друга тема... :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 дек 2015 22:47

Аз, тоя специално, отдавна съм го забелязал как яко храчи по САЩ и ЕС, тъй че ми е ясен.

А изразът "еврогейски" го въведоха точно кремълските клакьори, така че само като ми го напише, ми става ясен.

Европа е нашият континент, говоря за българите, и е мега гнусно да се изразяваме с подобни гнусни квалификации за него, това е типично за москалите, защото Русия основно се намира в Азия, не толкова на "еврогейския" континент.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

istinskiq

Мнениеот istinskiq » 08 дек 2015 00:33

Eminem написа:Американците сами се заплашват с атентати. :lol: Смях.

Много точно ммнение , който е гледал филмът "Да разлаем кучетата" знае за какво става въпрос!

Върни се в “Свободна зона”