ОФК Пирин - Новини и всичко за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: ПИРИН ОЛЕ

Мнениеот action66 » 18 ное 2015 18:43

SHURATA написа:НЕКА ЗНАЯТ ВСИЧКИ ДО ЕДИН - ПИРИН Е НЕПОБЕДИМ

Ти по-добре кажи ако знаеш,защо треньора ви по цял мач вика само едно име......Тошев,Тошев!!!! Гледах ви и с "Литекс" и с "Лудогорец" и се убедих,че не ми се е сторило.80% от викането му е "Тошев" и "концентрация" !!!!! Ако знаете защо,споделете.То бива да градиш тактика само около един футболист,но в този случай си е шокиращо.Вероятно и на други е направило впечатление това крещене с едно и също съдържание.Дано ни разясните малко тази работа.

kalata98
Контакти:

Лудите "орлета" - статия, написана от мен

Мнениеот kalata98 » 06 дек 2015 17:32

Здравейте! Както вече споменах веднъж в подобна статия, съм на 17 години и ще уча спортна журналистика. Предлагам Ви последната ми статия, свързана с Пирин Благоевград, за да изкажете мнението си и да дадете градивна критика. Надявам се да Ви хареса. :)
Ето и линк към нея: http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... mTemzZdGM-

Вълчан

Re: Лудите "орлета" - статия, написана от мен

Мнениеот Вълчан » 06 дек 2015 17:49

Абе стига сте се изхвърляли.....то голям отбор то голямо нещо.Вързахте някоя точка и вече сте велик отбор.Аиде ставате смешни.Еи сега ще нанижете 2-3 поредни загуби и ще ви виснат човките

kalata98
Контакти:

Мнениеот kalata98 » 06 дек 2015 18:04

Вълчан написа:Абе стига сте се изхвърляли.....то голям отбор то голямо нещо.Вързахте някоя точка и вече сте велик отбор.Аиде ставате смешни.Еи сега ще нанижете 2-3 поредни загуби и ще ви виснат човките

Искам да спомена, че не съм фен на Пирин, нито на който и да било отбор. Привърженик съм на самата игра.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 06 дек 2015 18:06

kalata98 написа:
Вълчан написа:Абе стига сте се изхвърляли.....то голям отбор то голямо нещо.Вързахте някоя точка и вече сте велик отбор.Аиде ставате смешни.Еи сега ще нанижете 2-3 поредни загуби и ще ви виснат човките

Искам да спомена, че не съм фен на Пирин, нито на който и да било отбор. Привърженик съм на самата игра.

това възможно ли е :shock:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 06 дек 2015 18:19

nib написа:
kalata98 написа:

Едва ли... :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2015 18:21

Хубава е статията 8-) Дайте кураж на момчето да се развива, след като има желание 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

kalata98
Контакти:

Мнениеот kalata98 » 06 дек 2015 18:38

korteneca написа:
nib написа:
kalata98 написа:

Едва ли... :)

Аз ви питам за мнение за статията, тъй като се уча, вие направихте дискусия на тема "От кой отбор си?". :)

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 06 дек 2015 18:42

kalata98 написа:Здравейте! Както вече споменах веднъж в подобна статия, съм на 17 години и ще уча спортна журналистика. Предлагам Ви последната ми статия, свързана с Пирин Благоевград, за да изкажете мнението си и да дадете градивна критика. Надявам се да Ви хареса. :)
Ето и линк към нея: http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... mTemzZdGM-

Продължавай в същия дух, в журналистиката трябва да си безпристрастен, но трябва и да имаш сърце, ти го имаш, успех!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 06 дек 2015 18:47

Ако си на 17...браво за статията. Добра е. На мен ми е малко понпозна и еуфорична в стил на оня левскар Стефчо Стоянов след 2-3 победи на Левски ги величае, а после се насира.....не е нужно такова изхвърляне и т.н. Но като стил е ок.

Лично мое мнение е, че в България няма спортна журналистика, камо ли да трябва и да учиш. Мложе би 2-3-ма от всички спортни журналисти са завършили журналистика, камо ли спортна журналистика. Сам знаеш, че гурутата в тоя сайт са треньор по футбол и даскал по география.

У нас писачи и драскачи бол. Лошото е, че няма един спортен журналист, който да задава точните и неудобни въпроси. Още повече няма един спортен журналист, който да вдява малко от икономика и да прави нужните анализи/ Сам видя какви глупости се пишат за Левски и ЦСКА и тяхното финансово състояние. Всичките галят с перце Лц, Левски и ЦСКА. За телевизионната спортна журналистика.....срам. Как няма един качествен тв водещ, коментатор или анализатор.....срам. Даже единият тв спортен журналисти вече се мъчи да води и политическо предаване през уикенда....много е зле и в 2-те сфери(спортта и политиката).

Бягай в Европата да пишеш за истински футбол и да учиш журналистика...тук е мн зле.
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Пирин”