Добре, де, защо продължава Стоев да не пуска Илия Димитров? Може би в договора на Умрял Диаби има клауза да е 80 мин. титуляр във всеки мач? И след това, не съм сигурен дали с Ботев не беше на Герена, когато Диаби бе изтеглен назад и свърши много работа. Иначе тези две загуби... Значи, на мен по-скоро ми хареса с Пирин играта. Просто "орлетата" искаха да спечелят много мача. Движеха се много, играеха и с глава, и със сърце. "Левски" не подцени мача, просто "Пирин" бе по-добър от нас в този мач. Иначе да паднеш от Берое не е срам. Не мисля, че това е някаква мини-криза или нещо подобно. Но да продължава да държи Диаби титуляр и ще е криза. След това защо се търси само чужденец и по-възможност негро? Изпуснахме Иса, изпуснахме онова момче от Локо Горна, не взехме Алекс Колев (не, че е голямата работа...), но просто в селекционно отношение сме коне с капаци. Не се експериментира. Георги Янев е контузен още ли? На мача с Юргорден ми направи много добро впечатление едно русо лапе, което подаде за гола на Димитров. Някой някакво инфо за него? Според мен един Арш би ни свършил чудесна работа - раздвижен и повратлив нападател, с нюх към гола, а не някакво негро де се обръща като самосвал и обработва топката като охлюв. Другото, което е Малкия. Смяната на позицията на Краев има доста позитиви - в дефанзивен план. Лявата зона е доста сигурна. Освен това Краев влиза и в центъра повече така. Но това ни ощетява в офанзивен план. Той е по-бърз от Роман, по-експлозивен. Та може би, ако по време на мач си менкат позициите по-често... А представяте ли си Роман още да беше на бека... Между другото, според мен в Благоевград, най-силната ни линия - средната - се представи под нивото си...
Директорът, заради когото на Левски от 6 години не му трябват врагове... За съжаление!
хахааха... Змиите на Герена са излезли на припек пак. ЯкУ...