Цялата нация помага на ”държавния” отбор ”ЛЕВСКИ”.
ДС,ГЕРБ,БСП,АТАКА,ДПС,БФС,ПЕЕВСКИ,МЕЕВСКИ...ПИРИН,БЕРОЕ,БОТЕВ.
Възмущението на истинските футболни капацитети и радетели за честен футбол в България на дълбоко уважаваните от мен Тео,Мео,Санди,Манди,Джони,Мони ...боаб,муаб са в правото си да измислят следващата ”директива” .защото измишльотините написани от тях досега май са си чисти лъжи целящи пренасочване на обществения негативизъм от един отбор с милиони дългове към ицялата държава и ”назначени честни милионери” за ръководители.
тази тема не е провокативна,а апел към всички лъжци в този форум да вървят на м.....а си.
колко ли секунди ще просъществува неудобната тема за някои платени драскачи?
Всенародната помощ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всенародната помощ
Претовари системата, а? Пий едно и дано се оправиш!
До автора, отбора ви е толкова некъдърен, и неадекватен, че ако не бяха първо изброените от теб служби и лица, сега щяхте да си правите "вечното" дерби на ниво аматьори.
А сега да видим, колко ще просъществува моето мнение.
emokanar написа:До автора, отбора ви е толкова некъдърен, и неадекватен, че ако не бяха първо изброените от теб служби и лица, сега щяхте да си правите "вечното" дерби на ниво аматьори.
Хубаво мнение .Все пак е родено в птичи мозък.Когато кълвахте народни пари от цецоу, защо се радвахте, а не кукуригахте ?

Заплати от порядъка на 14-15 000 хиляди лева + бонуси и премии и брутно над 350 000 лева за целия спортно-технически щаб на месец.. от къде идват тия пари? ТОТОнев? ХАХА 

- Megatron_69
- Контакти:
Аз мисля ,че просто седем спонсора не са достатъчни....Но пък сте на любимото ви второ място,така че горе главата ЩАМПИОНИ.... 

Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Кой плаща по 400к на НАП?
Кой вкара VIVACOM в Левски?
Teo написа:Кой плаща по 400к на НАП?
Аз. Проблем???

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Megatron_69 написа:Аз мисля ,че просто седем спонсора не са достатъчни....Но пък сте на любимото ви второ място,така че горе главата ЩАМПИОНИ....
Пишете ли още в темата ви - "Пътят към титлата" ? Как се развива ? Забравих да ви питам как изкарахте на празненството по случай спечелването на зимната титла ? Много се радвахте тогава.
Обаче, не може да ви се отрече, че сте ясновидци. Подигравахме ви се за темата - пътят към титлата, но наистина сте на път да я вземете.

korteneca написа:Teo написа:Кой плаща по 400к на НАП?
Аз. Проблем???
STRABAG
Hotel Persenik
Moto-Pfohe
AQUA TEMPUS
PrimeSped

Върни се в “Кошче за отпадъци”