MASTER_COOL написа:old_traff написа:Ван Гаал и Фелайни далеч от Юнайтед!
+ 1 !!!
+ Мата
Както се държеше за коленете Съра, имах чувството, че всеки момент ще скача да вика
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:old_traff написа:Ван Гаал и Фелайни далеч от Юнайтед!
+ 1 !!!
binevout написа:Така работата няма да стане.За пореден път не се възползваме от грешките на преките конкуренти![]()
В тоя мач поне можем да кажем че бяхме по-добри и имахме положения.Липсата на класа в предни позиции изпъкна зверски.Ерера ако беше на терена съм сигурен че щеше да се разпише.Имахме много възможности за удар от дъгата , но нямаше кой да вкара.
Само с Марсиал не става.Ако можеше сам на себе си да си подава и да вкарва щеше да се получи , но ..... ти като няма на кой да я дадеш тая топка кво да прайш.
Дармиан и Мата не трябваше да играят цял мач , но .... то няма и кой да ги смени.
Трябва да отчетем липсата на късмет.Ако имахме поне малко късмет в тоя мач можехме да ги бием дори 3:0 , но уви.Много , много лош Х за нас на Олд трафорд.
Стадиона освирка мощно отбора след края , нещата не може да продължават така , просто не може!!!
MapTo_D написа:О не, извинявам се, ако това, което съм написал е прозвучало зле, разбира се, че нямам нищо против теб. Но не съм съгласен, в един мач има два отбора, гледат се и положенията на съперника, както ние можеше да вкараме 1,2,3 гола, така и УХ можеха да го направят. Почти 20 създадени голови възможности и само 3 точни удара - доста смешно. Като цяло според мен му се вижда края. И в смешната форма, в която се намират повечето отбори и с привличането на Клоп, нищо чудно ония да станат и шампиони ахахах. Защо не и Лестър. Ние яко издишаме, 9 мача, 5 хикса с резултат 0:0 - похвално!Защо ли си наруших обещанието да не ги гледам, докато ЛВГ е треньор, може би пък днес видях един от последните му мачове на чело от отбора. Имаше един близък кадър с него, изглеждаше тъжен, умислен с влажен поглед, чак за малко да ми стане мъчно за него, нооо изведнъж на преден план ми се появи 'философията' и някак си това чувство ме напусна.
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта