PSvilenov написа:Е нали говорим кой треньор може с малко и кой може с много . Аз това казвам за Херо. Където и да отиде от свободни агенти прави звезди.
Аз мога с много, да направя малко!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
PSvilenov написа:Е нали говорим кой треньор може с малко и кой може с много . Аз това казвам за Херо. Където и да отиде от свободни агенти прави звезди.
wilge написа:Зетят явно вече си е уредил трансфера в Русия и няколко мача подред само присъства на терена. Белаид и Карнер освен че са бавни, допълнително са свалили нивото си. Веско единствен игра с душа и сърце, но годинките си казват вече думата. Де Ноойер и Костадинов са с най- осезаем спад на формата. Добре че нивото им е сравнително високо и не се усеща много. Прохазка ми се видя обезверен. Орачев се стара, но липсата на игрови минути даде огражение на играта му. А игралият като централен нападател е толкова футболист колкото столипиновския беше треньор и сега директор. Смените показаха че в този мач можеше е без тях. За разлика от други отбори в Левски смените са пълен провал. Това е сериозен психически проблем. Последните няколко мача футболистите излизат немотивирани, безразлични, без желание, все едно отбиват едно неприятно задължение.
Eminem написа:Ботев е един много слаб отбор. Напълно посредствен. Ако искаш да играеш в ЕКТ, такъв отбор трябва да го биеш с лекота.
blue avalanche написа:Eminem написа:Ботев е един много слаб отбор. Напълно посредствен. Ако искаш да играеш в ЕКТ, такъв отбор трябва да го биеш с лекота.
Ми значи не искаме...
Велислав Вуцов написа:Какво ся? Ще ме зимате ли за тренер или няма да ме взимате? Аз няма да ви чакам вечно! Имам оферти от Китай.
Потребители, разглеждащи този форум: 1palq4o1, ElCochino, futbolqga, honda, LoveAndPeace, tmanolov и 22 госта