Берое води Ювентус в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Берое води Ювентус в България

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 дек 2015 12:06

action66 написа:
intelekt_aleksandrov написа:Да бяхте поканили Зенит, тогава щях да призная , че сте докарали голям отбор! 8-)
Зенит е много по-голям отбор от Ювентус!Факт! :!:

Тук не си прав в заяждането с хората.Те канят отбор свързан с техните европейски участия.Големите имена са "Атлетик Билбао","Ювентус","Аустрия Виена","Динамо Киев","Фенербахче".Някой от тези съперници е нормално да бъде избран.Другите като "Магдебург" и "Железничар" например,естествено не заслужават внимание.

Това с "големите имена" е въпрос на тълкуване. ;) Всъщност, именно "Магдебург" (който "естествено не заслужава внимание") става носител на КНК през 1974 година и е единственият отбор от бившата ГДР печелил голямо европейско отличие! :!: Най-големите международни успехи на цитираните "големи" (изключвам Юве и "Динамо" К) са:
- "Атлетик" - Билбао - два пъти финалист за купата на УЕФА/ЛЕ: 1977 и 2012 г.
- "Аустрия" - Виена - финалист за КНК през 1978 г.
- "Фенербахче" - печели Балканската купа през 1967 г. :lol:
Понастоящем "Магдебург" се състезава в Трета бундеслига, която по моя скромна преценка като ниво отговаря на нашата "А" група, така че според мен е по-добре да бъде поканен отбор, спечелил европейски трофей, отколкото тук да дойдат бледните юношки и резервите на "Ювентус" (примерно)... 8-) Финансовият аспект също не е без значение... ;)
П.П. Ще задам и един изпреварващ въпрос: "Нотингам Форест" (който понастоящем живурка във втората половина на Чемпиъншип) голям или малък отбор е?... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 05 дек 2015 12:54

action66 написа:
greenlandia написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=579280

Дано замисълът стане,но и Атлетик Билбао не е лоша идея !

Незнам колко от вашите фенове пишещи тук са средна възраст,за да помнят "Атлетик Билбао" или поне "Ювентус"?! Първите не съм ги гледал като са играли с вас понеже съм бил съвсем малък,знам за мача само от статистиките.Но втория го помня.Бях в 6-ти клас тогава и го даваха по телевизията.Черно-бяло естествено... Игра се по някаква причина на стадион "Локомотив"!!! Бе ужасно кално.Мисля,че валя през целия мач.Дино Дзов бе целия в кал понеже му се наложи доста да се намесва.Вратите тогава бяха с четириъгълни дървени греди.Гаетано Ширеа бе голямата фигура.Нямам спомен дали и Паоло Роси игра в този мач.Бихте с 1:0 от дузпа.В реванша(за съжаление него не го предаваха по телевизията,само по радио "Хоризонт") го докарахте до продължения,където рухнахте с 0:3.По онова време нашите отбори успяваха периодично да се справят с такива грандове.За съжаление сега това не е възможно....

Тогава в този отбор в Ювентус имеше 6-7 национала които станаха световни шампиони в Испания'82. А Паоло Роси беше в панделата за мача с Берое, но за световното го освободиха и май стана голмайстор. За реванша в 90 мин при 1:0 за ювентус Берое удари греда, а в продълженията втория гол на Ювентус беше след като топката напуснала аут линията с 1 метър.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 05 дек 2015 12:56

damyanov1963 написа:
baltimore написа:
damyanov1963 написа:
Sofia_1914 написа:В краен случай Верея...

Може и Олимпик Галата. Все пак на тях дължат участието си в А група. И на ТЕЦ-Марица Изток де.

Пеевски и Борисов бяха ли на вашия? А някой близък роднина на Солаков или Цола?

Нашия беше финасиран от феновете, за разлика от вашия, който ако евентуално има такъв, ще бъде от държавния ТЕЦ, подарен ви от Бойко Борисов!

Събитието ще се финансира от феновете, които са обявили и банкова сметкас, ако искаш включи се. :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 дек 2015 13:06

rebel написа:
damyanov1963 написа:
baltimore написа:
damyanov1963 написа:
Sofia_1914 написа:В краен случай Верея...

Може и Олимпик Галата. Все пак на тях дължат участието си в А група. И на ТЕЦ-Марица Изток де.

Пеевски и Борисов бяха ли на вашия? А някой близък роднина на Солаков или Цола?

Нашия беше финасиран от феновете, за разлика от вашия, който ако евентуално има такъв, ще бъде от държавния ТЕЦ, подарен ви от Бойко Борисов!

Събитието ще се финансира от феновете, които са обявили и банкова сметкас, ако искаш включи се. :lol:

Малко ли ви е ТЕЦ-а, та и аз трябва да се вслючвам :?:
http://www.sportal.bg/news.php?news=579280
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 05 дек 2015 13:51

rebel написа:
action66 написа:
greenlandia написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=579280

Дано замисълът стане,но и Атлетик Билбао не е лоша идея !

Незнам колко от вашите фенове пишещи тук са средна възраст,за да помнят "Атлетик Билбао" или поне "Ювентус"?! Първите не съм ги гледал като са играли с вас понеже съм бил съвсем малък,знам за мача само от статистиките.Но втория го помня.Бях в 6-ти клас тогава и го даваха по телевизията.Черно-бяло естествено... Игра се по някаква причина на стадион "Локомотив"!!! Бе ужасно кално.Мисля,че валя през целия мач.Дино Дзов бе целия в кал понеже му се наложи доста да се намесва.Вратите тогава бяха с четириъгълни дървени греди.Гаетано Ширеа бе голямата фигура.Нямам спомен дали и Паоло Роси игра в този мач.Бихте с 1:0 от дузпа.В реванша(за съжаление него не го предаваха по телевизията,само по радио "Хоризонт") го докарахте до продължения,където рухнахте с 0:3.По онова време нашите отбори успяваха периодично да се справят с такива грандове.За съжаление сега това не е възможно....

Тогава в този отбор в Ювентус имеше 6-7 национала които станаха световни шампиони в Испания'82. А Паоло Роси беше в панделата за мача с Берое, но за световното го освободиха и май стана голмайстор. За реванша в 90 мин при 1:0 за ювентус Берое удари греда, а в продълженията втория гол на Ювентус беше след като топката напуснала аут линията с 1 метър.

Те гобите винаги така си печелят мачовете ;) По втория начин, после се сърдят, че ги пратиха в Серия Б.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 05 дек 2015 13:59

Captain Stottlemeyer написа:
action66 написа:
intelekt_aleksandrov написа:Да бяхте поканили Зенит, тогава щях да призная , че сте докарали голям отбор! 8-)
Зенит е много по-голям отбор от Ювентус!Факт! :!:

Тук не си прав в заяждането с хората.Те канят отбор свързан с техните европейски участия.Големите имена са "Атлетик Билбао","Ювентус","Аустрия Виена","Динамо Киев","Фенербахче".Някой от тези съперници е нормално да бъде избран.Другите като "Магдебург" и "Железничар" например,естествено не заслужават внимание.

Това с "големите имена" е въпрос на тълкуване. ;) Всъщност, именно "Магдебург" (който "естествено не заслужава внимание") става носител на КНК през 1974 година и е единственият отбор от бившата ГДР печелил голямо европейско отличие! :!: Най-големите международни успехи на цитираните "големи" (изключвам Юве и "Динамо" К) са:
- "Атлетик" - Билбао - два пъти финалист за купата на УЕФА/ЛЕ: 1977 и 2012 г.
- "Аустрия" - Виена - финалист за КНК през 1978 г.
- "Фенербахче" - печели Балканската купа през 1967 г. :lol:
Понастоящем "Магдебург" се състезава в Трета бундеслига, която по моя скромна преценка като ниво отговаря на нашата "А" група, така че според мен е по-добре да бъде поканен отбор, спечелил европейски трофей, отколкото тук да дойдат бледните юношки и резервите на "Ювентус" (примерно)... 8-) Финансовият аспект също не е без значение... ;)
П.П. Ще задам и един изпреварващ въпрос: "Нотингам Форест" (който понастоящем живурка във втората половина на Чемпиъншип) голям или малък отбор е?... :roll:

Разгледал си нещата от интересен ъгъл.Има логика в думите ти.В крайна сметка хората в Стара Загора ще си решат кое е най-добро.Иначе за "Нотингам Форест" няма спор,че е легенда на европейския футбол.Един хубав спомен ,когато футбола бе и романтика освен пари.....

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 05 дек 2015 15:30

А дали Юве и Билбао знаят, че има отбор Берое ?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 05 дек 2015 16:01

"Гобите" много скоро пак ще ви скъсат картонените задници :lol:
Мач Берое-Юве е малко вероятен, въпреки че това лято гостувахме в Полша. Предвид ЕП във Франция ще е много трудно да дойде някой добър отбор. Един шоу мач с легенди или нещо от тоя род няма да е по-малко посетено. Все пак феновете ще отидат да гледат Берое, а не Юве.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Велислав Вуцов

Мнениеот Велислав Вуцов » 05 дек 2015 16:59

bilyaletdinov написа:Един шоу мач с легенди или нещо от тоя род няма да е по-малко посетено. Все пак феновете ще отидат да гледат Берое, а не Юве.

Ам, ако додат дъртаците Дел Пиеро , Инзаги, Трезеге,Недвед ала-бала? Ще има хора от софия и резград да се редят за билети.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 05 дек 2015 17:08

Велислав Вуцов написа:
bilyaletdinov написа:Един шоу мач с легенди или нещо от тоя род няма да е по-малко посетено. Все пак феновете ще отидат да гледат Берое, а не Юве.

Ам, ако додат дъртаците Дел Пиеро , Инзаги, Трезеге,Недвед ала-бала? Ще има хора от софия и резград да се редят за билети.

E, тия дето си ги изброил са доста по-стойностни от настоящите титуляри :lol: Специално тези в Стара Загора няма как да дойдат :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Берое”