Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kojoder
Контакти:

Re: Зенит ще спечели трофея на ШЛ

Мнениеот kojoder » 04 дек 2015 11:20

Аз заложил 30 000 рубли това Зенит да вземе ШЛ![/quote]
Ми браво ще лапнеш значи ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот smoothc » 04 дек 2015 11:21

След като даваха и 6те мача на Юнайтед сега искат да концентрират цялото внимание на зрителите към техния мач

Бизнес, приятелю :)
Манчестър Юнайтед е най-популярният отбор в България и логично ТВ-правата и излъчванията са концентрирани почти 100% върху тях(нас).

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 дек 2015 11:25

Ще дават английски отбори и всякакви други от големите нации във футбола, защото са най-популярни. Да не говорим,че английското първенство е най-популярно.

Потребителски аватар
BurnX
Контакти:

Мнениеот BurnX » 04 дек 2015 11:42

Не си хвърляйте парите на вятъра. Барса ще прави дубъл - време е.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 04 дек 2015 11:51

BurnX написа:Не си хвърляйте парите на вятъра. Барса ще прави дубъл - време е.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 дек 2015 12:14

Саше, в 9:30 ... по принцип .... не трябва ли да вдигаш БВП на матушка Рус и да служиш вярно на жителите на Ленинград?
.... какви са тези теми по никое време? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 04 дек 2015 12:17

profesor_aleksandrov написа:Въпреки цялата лъжа и манипулация на мафията УЕФА съм напълно убеден, че Зенит ще грабне трофея на Шампионска Лига, защото разполага с най-добрите футболисти - Хълк, Шатов, Дани, Дзюба, Смолников, Лодигин, Гарай , Хави Гарсия , Анюков, Витцел , Нето и ще разбие големия мит, че Западно-европейските отбори са най-"великите" на света! Аз заложил 30 000 рубли това Зенит да вземе ШЛ!

Бих се радвал ако това стане.Но нека сме реалисти.Никой не може да се справи с "Барселона" и "Байерн Мюнхен".За съжаление.Разликата между тези два отбора и останалите е много голяма.Това не е в интерес на футбола,но такива са реалностите.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 04 дек 2015 12:20

boabbb написа:И аз ще заложа 10 000 рубли на Зенит 8-)

Около 180 Еуро! Сериозен залог. Защо пък не. Да си жив и здрав и всички покрай теб ако спечелиш!!!!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 дек 2015 12:20

smoothc написа:
След като даваха и 6те мача на Юнайтед сега искат да концентрират цялото внимание на зрителите към техния мач

Бизнес, приятелю :)
Манчестър Юнайтед е най-популярният отбор в България и логично ТВ-правата и излъчванията са концентрирани почти 100% върху тях(нас).

Много ясно .... правата за излъчване струват пари, а рекламодателите се интересуват само от рейтинг.
ШЛ няма много общо с Московската олимпиада ;)
То няма много за гледане в мачовете на МЮ, ама и да ревем полза няма.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 дек 2015 12:29

Zeeyo написа:
doktora25 написа:Барселона няма да са, защото няма отбор дублирал титлата си, а не виждам с какво те могат или заслужават да го направят.

Не знам. Не искам да започвам с лошото, но ти футбол изобщо гледаш ли? Барса колко мача си им гледал този сезон, че си вадиш изводи за тях? Освен Ел Класико и мачовете в ШЛ, гледал ли си им, че да си вадиш изводи.
Ако си гледал всичко това и ВЪПРЕКИ това си стигнал до този извод, значи първончалния ми въпрос е и отговор :)

П.С: НЕ си мисли, че съм фен на Барса, напротив. ;)

Обиждаш ме, как си представяш да седна да гледам Ел Класико? :lol: А и техните мачове в ШЛ съвпадат по време с тези на Байерн. Познавам обаче добре техните "разбирания" за футбола, футболистите и потенциала им (с изкл. на 2-3 нови за мен имена, признавам, в лицето на Мунир, Бартра и Роберто). Ясно ми е кой, кога, как и защо може да ги набие, рецептата отдавна е известна. Чудно ми е обаче как някой, който не им е фен може така да ги фаворизира.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Архив”