Ми браво ще лапнеш значи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
След като даваха и 6те мача на Юнайтед сега искат да концентрират цялото внимание на зрителите към техния мач
BurnX написа:Не си хвърляйте парите на вятъра. Барса ще прави дубъл - време е.
profesor_aleksandrov написа:Въпреки цялата лъжа и манипулация на мафията УЕФА съм напълно убеден, че Зенит ще грабне трофея на Шампионска Лига, защото разполага с най-добрите футболисти - Хълк, Шатов, Дани, Дзюба, Смолников, Лодигин, Гарай , Хави Гарсия , Анюков, Витцел , Нето и ще разбие големия мит, че Западно-европейските отбори са най-"великите" на света! Аз заложил 30 000 рубли това Зенит да вземе ШЛ!
boabbb написа:И аз ще заложа 10 000 рубли на Зенит
smoothc написа:След като даваха и 6те мача на Юнайтед сега искат да концентрират цялото внимание на зрителите към техния мач
Бизнес, приятелю![]()
Манчестър Юнайтед е най-популярният отбор в България и логично ТВ-правата и излъчванията са концентрирани почти 100% върху тях(нас).
Zeeyo написа:doktora25 написа:Барселона няма да са, защото няма отбор дублирал титлата си, а не виждам с какво те могат или заслужават да го направят.
Не знам. Не искам да започвам с лошото, но ти футбол изобщо гледаш ли? Барса колко мача си им гледал този сезон, че си вадиш изводи за тях? Освен Ел Класико и мачовете в ШЛ, гледал ли си им, че да си вадиш изводи.
Ако си гледал всичко това и ВЪПРЕКИ това си стигнал до този извод, значи първончалния ми въпрос е и отговор
П.С: НЕ си мисли, че съм фен на Барса, напротив.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта