Литекс (Ловеч) - Лудогорец (Разград) |1:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Литекс (Ловеч) - Лудогорец (Разград) |05.12.2015| 16:30
2:3
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
MaX написа:Е това е уникално направо за Гинес ЕДИН И СЪЩ ТРЕНЬОР ДА ДЕБЮТИРА СРЕЩУ ЕДИН И СЪЩ ОТБОР КАТО ДОМАКИН И ДВАТА ПЪТИ И ТО В РАМКИТЕ НА ЕДИН СЕЗОН В ПЪРВЕНСТВОТО. Нарочно го написах с главни букви. Не знам прецедент ли е във футбола въобще.
Остава и да ги бие пак
-
На линияJACKO
- Контакти:
1:3 Кафу/ Марселиньо/ Кешеру + автогол на Терзиев 

- varanaDrago
- Контакти:
Отворен мач .
Прогноза : 1-3
Прогноза : 1-3

Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...
Отворен мач
!Какво означава това!0:0 ми е прогнозата в поредния скучен мач между двата отбора(освен ако пак не се сбият,средни пръсти или други подобни селении)!

1-4! 

Последна промяна от mozart на 04 дек 2015 20:48, променено общо 1 път.
Аз съм от Микре Юнайтед
Литекс няма да играе отворено което ще създаде проблеми на Лудогорец. Ако Асприля нама ден е възможно да се случи като с Левски, когато биха 1-2. Защитата в момента ни е доста колеблива . Лудогорец, колкото и класа да имат, играе като типичен провинциален отбор-играят доста по-добре у дома.
Тази година освен всички проблеми, може да се каже че имаме и изключителен малшанс. Направих си труда да проверя колко греди имаме този сезон:
- Монтана - Лудогорец 1 греда
- Лудогорец - Лок Пд 1 греда
- Пирин - Лудогорец 3 греди
- Лудогорец - Славия 2 греди
- Лудогорец - Ботев 1 греда
- Лудогорец - Черно Море 1 греда
- Лудогорец - Пирин 2 греди
- Славия - Лудогорец 1 греда
- Лудогорец - Берое 3 греди /е трябва да отбележим че в СЗ Берое ни удариха три греди/
- Монтана - Лудогорец 1 греда
- Лудогорец - Лок Пд 1 греда
- Пирин - Лудогорец 3 греди
- Лудогорец - Славия 2 греди
- Лудогорец - Ботев 1 греда
- Лудогорец - Черно Море 1 греда
- Лудогорец - Пирин 2 греди
- Славия - Лудогорец 1 греда
- Лудогорец - Берое 3 греди /е трябва да отбележим че в СЗ Берое ни удариха три греди/
Колкото и странно да е , развоя в по-голяма степен зависи от Литекс...ако демонстрират психика и надскочат стреса / който си е земетресение - внезапна смяна на треньор, неизвестно бъдеще(софиянци ли ще стават или не), евентуално изпускане на основния си коз - Асприля в Стяуа, респект към класата и очевидното навлизане на Лудогорец в топ форма.../може и да съумеят да измъкнат нещо...в противен случай, всичко различно от разгром си е изненада !!!
Труден мач и 1:3 !
Труден мач и 1:3 !
висша математика:31 ≠ 4 

petar_m_popov написа:MaX написа:Е това е уникално направо за Гинес ЕДИН И СЪЩ ТРЕНЬОР ДА ДЕБЮТИРА СРЕЩУ ЕДИН И СЪЩ ОТБОР КАТО ДОМАКИН И ДВАТА ПЪТИ И ТО В РАМКИТЕ НА ЕДИН СЕЗОН В ПЪРВЕНСТВОТО. Нарочно го написах с главни букви. Не знам прецедент ли е във футбола въобще.
Остава и да ги бие пак
Много ясно

2:1 за Литекс от мен.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.