Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Андре-Пиер Жиняк 96
Re: Зенит ще спечели трофея на ШЛ
Няма лошо, стига да не е някой измежду Реал, Барса и Байерн, че вече писнаха на хората. 

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
boabbb написа:И аз ще заложа 10 000 рубли на Зенит
Тва 100лв. ли са. По-добре се напий тая вечер някъде.

- Заклет Левскар
Карамел Му написа:Заклет Левскар написа:Аз заложил 2.2 BGN това Барцелона да вземе ШЛ!
[offtopic]при коеф. 3,5[/offtopic]
Менса,един съвет!Не пропилявай с лека ръка дневното си възнаграждение/надница/, като товарач на зарзават на борсата в Дружба
Под 100 BGN на ден, на борсата в Дружба не съм падал, ама като свърши сезоня на зеьето

Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
OT18 написа:boabbb написа:И аз ще заложа 10 000 рубли на Зенит
Тва 100лв. ли са. По-добре се напий тая вечер някъде.
Около 260 ... Направо ще се натровя за една вечер

Леевски, оле

Няма как да стане.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
profesor_aleksandrov написа:Въпреки цялата лъжа и манипулация на мафията УЕФА съм напълно убеден, че Зенит ще грабне трофея на Шампионска Лига, защото разполага с най-добрите футболисти - Хълк, Шатов, Дани, Дзюба, Смолников, Лодигин, Гарай , Хави Гарсия , Анюков, Витцел , Нето и ще разбие големия мит, че Западно-европейските отбори са най-"великите" на света! Аз заложил 30 000 рубли това Зенит да вземе ШЛ!
Шизофреник. Живееш в друга реалност.

Много от нещата, които казва Александров (по отношение на футбола) не се възприемат добре от всички, но в същото време, той не е на толкова грешен път, колкото си мислят.
Реално тази година фаворитите в ШЛ не са много.
Барселона няма да са, защото няма отбор дублирал титлата си, а не виждам с какво те могат или заслужават да го направят.
Реал са в сериозна криза, имат проблеми с треньора, всичко това са предпоставки за не особено успешен европоход.
Байерн колкото и да ми се иска с празноглавия песоглавец начело трудно ще станат работите. Ако го прокудят зимата - вече е друга работата.
ПСЖ са най-скучният и безинтересен отбор, при който най-голямата им звезда се губи в големите мачове. Така няма как да стане. Като ги напусне вече имат шансове.
Английските отбори са карикатури. Тях няма какво да ги коментирам.
Волфсбург имат добри футболисти, но мисля че нямат достатъчно опит в ЕКТ, за да мислят за трофея. Ако запазят отбора си догодина може би ще се представят още по-добре.
Атлетико загубиха много от блясъка си, който имаха преди 2 години.
Порто, Байер, Рома и Динамо Киев не са се класирали още, рано е да говоря за тях.
И останаха само 2 отбора, за които трудно мога да кажа какво би им попречило за достойно представяне - Зенит и Ювентус. Все пак ако Байерн влезе в 4-ката няма да се изненадам, защото разполага с най-добрите футболисти.
Александров е прав и за надценените звезди в Реал и Барселона, ясно е кои точно визирам. Много по-достойни футболисти е имало в близкото и среднодалечното минало (дори в състава на тези отбори), които са получавали в пъти по-малко индивидуални отличия.
Реално тази година фаворитите в ШЛ не са много.
Барселона няма да са, защото няма отбор дублирал титлата си, а не виждам с какво те могат или заслужават да го направят.
Реал са в сериозна криза, имат проблеми с треньора, всичко това са предпоставки за не особено успешен европоход.
Байерн колкото и да ми се иска с празноглавия песоглавец начело трудно ще станат работите. Ако го прокудят зимата - вече е друга работата.
ПСЖ са най-скучният и безинтересен отбор, при който най-голямата им звезда се губи в големите мачове. Така няма как да стане. Като ги напусне вече имат шансове.

Английските отбори са карикатури. Тях няма какво да ги коментирам.
Волфсбург имат добри футболисти, но мисля че нямат достатъчно опит в ЕКТ, за да мислят за трофея. Ако запазят отбора си догодина може би ще се представят още по-добре.
Атлетико загубиха много от блясъка си, който имаха преди 2 години.
Порто, Байер, Рома и Динамо Киев не са се класирали още, рано е да говоря за тях.
И останаха само 2 отбора, за които трудно мога да кажа какво би им попречило за достойно представяне - Зенит и Ювентус. Все пак ако Байерн влезе в 4-ката няма да се изненадам, защото разполага с най-добрите футболисти.
Александров е прав и за надценените звезди в Реал и Барселона, ясно е кои точно визирам. Много по-достойни футболисти е имало в близкото и среднодалечното минало (дори в състава на тези отбори), които са получавали в пъти по-малко индивидуални отличия.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
doktora25 написа:Барселона няма да са, защото няма отбор дублирал титлата си, а не виждам с какво те могат или заслужават да го направят.
Не знам. Не искам да започвам с лошото, но ти футбол изобщо гледаш ли? Барса колко мача си им гледал този сезон, че си вадиш изводи за тях? Освен Ел Класико и мачовете в ШЛ, гледал ли си им, че да си вадиш изводи.
Ако си гледал всичко това и ВЪПРЕКИ това си стигнал до този извод, значи първончалния ми въпрос е и отговор

П.С: НЕ си мисли, че съм фен на Барса, напротив.

Когато Лефскито спечели ЛЕ,в същата година и Зинитчето ще спечели ШЛ
......"професоре" 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!