tibidabo написа:Furious_Monk написа:Може би мърши,отрепки и боклуци звучи далеч по-описателно и правилно,но все пак се спазват някакви правила.Така че,за момента клоуни е идеално.
Оправихте деня ми! Продължавайте така keep hating, а ние keep laughing! Вместо да в този така сюблимен момент да бъдете умерени и да се поприкриете, вие (тук изключвам някои фенове на Мадрид, те си знаят) обиждате и ни наричате "мърши", "отрепки" и "боклуци". Ша да си сипа едно.

Лично аз не съм писал лоша дума за Барселона в този форум. Като спомена ''keep on hating'', няма ден прекаран в интернет, в който да не видя как вашите фенове откровено изливат злоба към Реал Мадрид. Печелите требъл и вместо да се радвате, говорите за Реал Мадрид и се подигравате. Меси подобрява рекорд, а в устата на феновете е Роналдо.

Не те знам дали и ти го правиш, не съм те виждал. Моуриньо едно време каза, че в Барселона още от школите, учат децата първо да мразят Реал. Няма да се учудя, ако е вярно. Ти виж Пике какво прави, а уж трябва да е за пример, предвид колко време е вече в клуба. Пуйол бе на другия полюс.
Не казвам, че няма и почитатели на нашия отбор, които да правят същото, но те са далеч по-малко наброй и то си личи както казах в интернет. Отвори фен клубовете и ще видиш за какво става въпрос. При нас името на Барселона се споменава само при мач между двата отбора, докато във вашия всяка втора снимка е изпълнена с подигравки към съперника.

Stones.66 написа:Преди години номера с "галактикос" минаваше, защото играеха Зидан, Роналдо, Раул, Р.Карлош, Бекъм, Йеро и т.н., но сега новите звезди са повече медийни, отколкото футболни и истината лъсва.
Истината в едно изречение. Само за Йеро не мога да се съглася, че е от типът ''Галактико''.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]